16.05.2025 | 15:16
15 травня 2025 року у Львівському університеті відбулась II Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція: «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації». Організатором конференції є кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету.
Відкрив конференцію та пленарне засідання завідувач кафедри, доцент Ігор Пандяк.
З вітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Львівського університету Володимир Качмар. Проректор наголосив на вагомих здобутках кафедри у підготовці здобувачів, успіхах на міжнародних та всеукраїнських конкурсах студентських наукових...
Читати »
13.05.2025 | 09:23
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції:
“Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації” (15 травня 2025 року, м. Львів)
Дедлайн подачі заявки та матеріалів конференції – до 5 травня 2025 року.
Участь у конференції безкоштовна. Кожен учасник отримає електронний збірник матеріалів конференції та сертифікат (30 год. 1 кредит ЄКТС).
Інформаційний лист з вимогами до оформлення та реєстраційною формою:
https://geography.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2025/04/inform_povidoml_Hotelno-restorannyy-biznes-ta-kharch_tekhnolohii_2025.pdf
Читати »
12.05.2025 | 15:05
8 травня 2025 року у Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування відбулося підсумкове заняття із захисту авторських страв студентами 2 курсу бакалаврату спеціальності G13 «Харчові технології» з дисципліни: «Технології продукції ресторанного господарства» (старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Олександра Максимець).
До цього заняття студенти готувались заздалегідь – розробляли рецептури, проводили розрахунок вартості сировини та готової страви, виробу, готували всю необхідну нормативно-технологічну документацію – технологічні та калькуляційні карти на індивідуальні авторські страви.
На підсумковому занятті студенти демонстрували приготування та...
Читати »
11.05.2025 | 20:52
7 травня 2025 року здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій магістерського рівня вищої освіти спеціальності G 13 «Харчові технології» із викладачем дисципліни «Крафтові технології» доценткою Ольгою Маслійчук та науково-педагогічними працівниками кафедри – доцентками Ольгою Вівчарук, Іриною Петлін та старшим викладачем Олександрою Максимець долучилися онлайн до практичного пізнавального майстер-класу від знаної експертки Тетяни Дядечко на тему: «Сучасні методи виготовлення сиру моцарела: теорія і практика». Майстер-клас відбувся в умовах лабораторії кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій м...
Читати »
06.05.2025 | 14:46
28 квітня 2025 р. доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Галина Кушнірук взяла участь у підсумковій міжнародній конференції “Партнерство як інструмент експорту локального продукту з сільських територій України”, яка відбулась на базі Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
Конференція проводилась в рамках міжнародного проєкту «Створення культури партнерства та розвиток спільних місцевих продуктів для підвищення експортної спроможності малого бізнесу на прифронтових та прикордонних сільських територіях» за фінансової підтримки Естонського центру міжнародного розвитку.
Організатори заходу: Талліннський університет, Національний...
Читати »