ОЩИПОК Ігор Миколайович

Посада: професор кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

Науковий ступінь: доктор технічних наук

Вчене звання: професор

Електронна пошта: ihor.oshchypok@lnu.edu.ua

Профіль ORCID: orcid.org

Наукові інтереси

  • Інноваційні технології і обладнання у переробці м’яса;
  • інноваційні ресторанні технології;
  • автоматизація виробничих процесів у харчових технологіях.

Курси

Публікації

Монографії, підручники та навчальні посібники:

  • Ощипок І.М. Барна справа : навчальний посібник / І. М. Ощипок,– Львів : «Магнолія 2006», 2023. – 288 с. (перевидання)
  • Ощипок І.М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: підручник / І.М. Ощипок. Львів:Растр-7, 2023. 304 с.
  • Ощипок І.М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства: підручник / І.М. Ощипок, І.М., Н.З. Петришин, Р.О. Бліщ. Львів, ЛТЕУ, 2022. 444 с.
  • Ощипок І.М. Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів: монографія / І.М. Ощипок. – Львів: видавництво ЛТЕУ, 2020. – 265 с.
  • Ощипок І. М. Автоматизація виробничих процесів : навч. посібник / І. М. Ощипок, І. Ф. Ланиця. – Львів : видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020. – 220 с.
  • Ощипок І.М. Інноваційні ресторанні технології: підручник / І. М. Ощипок. – Львів, ЛТЕУ, 2019. – 326 с.

Статті у фахових виданнях

  • Ощипок І. М., Назар М. І. Аналіз піноутворюючої здатності харчових продуктів для кондитерських виробів. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. No 38, 2024.- С. 20-28.
  • Ощипок І. М., Особливості процесу сировинного забезпечення підприємств харчової промисловості/ І. М. Ощипок, М. І. Назар// Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. No 37, 2024.– С. 34-41.
  • Ощипок І. М. Формалізація процесу переробки сировинних потоків ковбасного виробництва/ Одеський національний технологічний університет. Наукові праці, Том 87, випуск 1, 2023. С. 144-149.
  • Ощипок І. М. Застосування загальних вимог до харчової продукції на основі єдиних підходів міжнародного стандарту// Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. No 36, 2023.- С. 29-36.
  • Ощипок І.М. Інформаційні технології в нових умовах освітнього процесу і управління ним// І.М. Ощипок, Н.З. Петришин// international scientific journal «Grail of Science» |No30 (August, 2023), С. 280 – 287. https://doi.org/10.36074/grail-of-science.04.08.2023.045
  • Ощипок І.М Обґрунтування витрат палива генераторами мікромережі підприємств харчової промисловості і торгівлі / І.М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. № 34, 2023. С. 68-75.
  • Ощипок І.М., Онишко Л.Й. Модернізація та переоснащення холодильного обладнання / І.М. Ощипок, Л.Й. Онишко // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. № 34, 2023. С. 46-54.
  • Ощипок І.М Стратегія безпечності в індустрії харчування / І.М. Ощипок, О.І. Ощипок, М.Ю. Туриця.// Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. № 33, 2023. – С. 74-84.
  • Ощипок І.М. Забезпечення належної гігієнічної практики при виготовленні харчової продукції/ І.М. Ощипок, К. В. Макарук, О. А. Сінчук// Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. №31, 2022. – С. 117-125.
  • Ощипок І.М. Сучасні напрями розвитку холодильної техніки в громадському харчуванні і торгівлі/ І.М. Ощипок, Л.Й. Онишко //Підприємництво і торгівля. №34, 2022.– С.47-55.
  • Ощипок І.М., Бужанська М.В. Аналіз застосування небілкових інгредієнтів у м’ясних системах з розробкою нової страви/ І. М. Ощипок, М. В. Бужанська // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. № 32, 2022. – С. 59-66.
  • Ощипок І. М. Сучасні інноваційні підходи до розробки аналогів мʼяса з нетрадиційних джерел білка/ «Наукові праці Національного університету харчових технологій». 2022. Том 28, № 3. C. 107-115.
  • Ощипок І. М., Розроблення архітектури програмного забезпечення та інтерфейсу користувача у технології м’ясних виробництв. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. №30, 2022. С.53-59.
  • Бужанська М. В., Ощипок І. М. Фізико-хімічні властивості крохмалю та крохмалепродуктів як перевага їхнього використання в харчовій промисловості / М. В. Бужанська, І. М. Ощипок // Наукові праці НУХТ, 2022. Том 28, № 1. С. 145-153.
  • Розроблення оптимальної рецептури кальянного тютюну для обслуговування гостей закладів ресторанного бізнесу / І.М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки. № 66, 2022. С 36-45.
  • Ощипок І. М. Класифікаційні ознаки свинячого м’яса з різним ходом автолізу та методи усунення його нестабільної якості під час переробки / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету / [ред. кол.: Пелик Л.В., Мережко Н.В., Донцова І.В. та ін.]. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2022. С. 59-65.
  • Ощипок І. М. Аналіз і стратегія покращення харчового статусу населення України / І.М. Ощипок // Підприємництво і торгівля. збірник наукових праць. – Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2021. Вип. 32., 2021. С. 41-50.
  • Ощипок І. М. Технологія хімічного синтезу модифікованих крохмалів харчової промисловості/ І. М., Ощипок, М. В. Бужанська // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Львів : Видавництво ЛТЕУ, 2021. Вип. 25. С. 82-88.
  • Ощипок І.М. Дослідження задачі тепломасо переносу в усталених процесах дозрівання і сушіння сирокопчених ковбас/ І. М. Ощипок// Харчова промисловість. Науковий журнал. Вип. 29. Київ НУХТ 2021. С. 34-41.
  • Ощипок І.М. Формалізація опису ходу функціонування роботизованих ділянок у виробничих процесах ресторанного бізнесу / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Львів : Видавництво ЛТЕУ, 2021. Вип. 27. С. 63-71.
  • Ощипок І.М. Передумови ефективного розвитку підприємств харчової промисловості/ І.М. Ощипок, Р.О. Бліщ // Підприємництво і торгівля. №29, 2021. С.41-47.
  • Ощипок І.М. Оптимізація асортиментної програми виготовлення продукції харчових підприємств із наявної сировини/ І. М. Ощипок// Підприємництво і торгівля. №28, 2021–С.66-72.
  • Ощипок І.М. Удосконалення конструкції циліндро-поршневої групи компресорних машин харчової промисловості / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Львів : Видавництво ЛТЕУ, 2021. Вип. 26. С. 51-56.
  • Ощипок І.М. Застосування абсорбційної ІЧ-спектроскопії для виявлення складу димо-повітряної суміші горіння деревини при копченні м’ясних виробів/ І. М. Ощипок// Одеська національна академія харчових технологій. Одеса: Наукові праці, 2021.Том 85, випуск 1.С.89-94.
  • Ощипок І.М. Застосування абсорбційної ІЧ-спектроскопії для виявлення складу димо-повітряної суміші горіння деревини при копченні м’ясних виробів/ І. М. Ощипок// Одеська національна академія харчових технологій. Одеса: Наукові праці, 2021.Том 85, випуск 1.С.89-94.
  • Ощипок І. М. Застосування композитних борошняних сумішей у виробництві ковбас функціонального призначення / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Львів : Видавництво ЛТЕУ, 2021. Вип. 25. С. 74-81.
  • Ощипок І. М. Технологія хімічного синтезу модифікованих крохмалів харчової промисловості / І. М. Ощипок, М. В. Бужанська // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Львів : Видавництво ЛТЕУ, 2021. Вип. 25. С. 82-88.
  • Ощипок І. М. Математичне моделювання дії теплового випромінювання на термічну обробку ковбасних батонів / І. М. Ощипок // Наукові праці, Том 84, випуск 1. Одеська національна академія харчових технологій Odessa National Academy of food Technologies Scientific works Oдесса 2020. С. 44-47.
  • Ощипок І. М. Компетентнісний підхід в стимулюванні працівників за інноваційну діяльність / І.М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету Збірник наукових праць – Львів: видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020.-Вип. 61 С. 43-50.
  • Ощипок І. М. Технологічні режими безпечної обробки м’ясної сировини під вакуумом / І.М. Ощипок // Наукові праці К.: НУХТ, 2020. Том 26, № 5 С. 123-129.
  • Ощипок І. М. Специфіка функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах d-господарювання / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Львів: видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020. Вип. 59. С. 83 – 89.
  • Ощипок І. М. Сучасні підходи до використання електронних курильних пристроїв та кальяну в закладах ресторанного господарства / І. М. Ощипок // Зб. наук. праць “Підприємництво і торгівля” – Львів: видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020. Вип. 26. С. 76-81.
  • Ощипок І. М. Розширення сировинної бази підприємств для розробки м’ясних виробів / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Львів: видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020. Вип. 23. С. 97-101.

Інші статті та матеріали конференцій

  • Ощипок І. М. біотехнологічна модифікація м’ясної сировини для виробництва харчових продуктів з урахуванням біобезпеки – ЛТЕУ 2024 С. 385-387.
  • Ощипок І. М. характеристика харчового продукту на основі органолептичного сприйняття/ І. М. Ощипок, М. І. Назар/ ЛТЕУ. 2024 С. 384-385.
  • Ощипок І. М., .Поліпшення структури і якості харчування – сучасні підходи. Матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”, 11–12 квітня 2024 р. – Київ: НУХТ, 2024. – Ч.1. С. 304.
  • Ощипок І. М., Дослідження антиоксидантного впливу кухонної солі у виробах з шпиком/ Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації: матеріали ІІ-гої Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2024 р.,м.Київ. – К.: НУХТ, 2024р. – С. 46-47.
  • Ощипок І.М. Шимчак Р. С. Контроль якості і безпечності кулінарної продукції з риби. Інновації в управлінні якістю та безпекою товарів і послуг ХI Міжнародна науково-практична конференція, м. Львів, ЛТЕУ 7 грудня 2023 р. С. 92-94.
  • Ощипок І.М. Назар М. І. Застосування надкритичного стану CO2 в харчових технологіях.. Інновації в управлінні якістю та безпекою товарів і послуг ХI Міжнародна науково-практична конференція, м. Львів ЛТЕУ 7 грудня 2023 р. С. 90-92.
  • Ощипок І.М. Формалізація процесу переробки сировинних потоків ковбасного виробництва. “Інноваційні енерготехнології. ІХ Міжнародна науково-практична конференція 11 – 15 вересня Одеса 2023. ОНТУ.
  • І. М. Ощипок Композиції не м’ясної сировини у м’ясних виробах/ Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції//ХI Міжнародна науково-технічна конференція, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2023 р. – С. 171-172.
  • Ощипок І.М. Інформаційні технології в нових умовах освітнього процесу і управління ним// І.М. Ощипок, Н. З. Петришин// VI International Scientific and Practical Conference. «Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities 04.08.2023. Vinnytsia, UKR – Vienna, AUT (Online)
  • Ощипок І.М Застосування холодильної технології BioFresh в закладах ресторанного господарства / І.М. Ощипок, Л.Й. Онишко // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / [відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б.]. – Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 01-02 червня 2023 р. – 420 с. С. 259-260.
  • Ощипок І.М. Дослідження втрати вологи овочевою сировиною при застосуванні ощадних технологій / І.М. Ощипок // Географічна освіта і наука: виклики і поступ: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 140-річчю географії у Львівському університеті (м. Львів, 18–20 травня 2023 р.) / відповід. редактори: В. Біланюк, Є. Іванов. У 3-ох томах. Львів: Простір-М, 2023. Том 3. 258 с. С. 251-253.
  • Ощипок І.М. Тенденції в формуванні функціональних продуктів у харчових технологіях для HORECA / І.М. Ощипок // Міжнародна науково-практична конференція “Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації м. Львів 23-24 травня 2023 р. С. 37-38.
  • Ощипок І.М Фактори мікроелементів у створенні здорових харчових продуктів / І.М. Ощипок // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / [відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б.]. – Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 01-02 червня 2023 р. – 420 с. С. 254-255.
  • Ощипок І. М. Дослідження концентрації речовин деревного диму на його оптичну щільність при копченні м’ясних виробів. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення. Львів 1-2 червня 2022 року. С. 310-311.
  • Ощипок І. М., Онишко Л.Й. Аналіз стану теплоізоляційних конструкцій холодильних машин під час експлуатації/ І. М Ощипок., Л.Й. Онишко// “Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг” : матеріали X Міжнар. наук.-практ. конф., 8 грудня 2022 р. – Львів: – С. 108-109.
  • Ощипок І. М., Верба Т. Ю. Дослідження впливу інуліну в технології діабетичних хлібобулочних виробів/ І. М Ощипок., Т. Ю. Верба // “Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг”: матеріали  X міжнар. наук.-практ. конф. 8 грудня 2022 року –  Львів – С. 106-107.
  • Ощипок І. М. Ефективність операцій  процесу  автоматизації  харчових  виробництв/ І. М. Ощипок//«Удосконалення процесів та обладнання харчових та хімічних виробництв» : матеріали  XIX  Міжнар. наук. конф..( Одеса: 12-16 вересня 2022 р.) : тези доповідей. Одеса, 2022.– С. 43-46.
  • Ощипок І. М. Вплив активності води на варені та в’ялені м’ясні вироби/ І. М. Ощипок//«Інноваційні технології та перспективи  розвитку м’ясопереробної  галузі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.., 18 жовтня 2022р. –  КИЇВ НУХТ 2022–С 34-35.
  • Ощипок І. М. Напівфабрикат з м’яса птиці для швидкого приготування / І. М. Ощипок// “Наукові проблеми  харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції”: матеріали ХI-ої Міжнар.наук.-техн. конф. присвяченої 45-й річниці створення проблемної науково-дослідної лабораторії  НУХТ,  8 листопада 2022 р.–КИЇВ НУХТ 2022. – С.178-179.
  • Ощипок І. М., Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із олією з насіння винограду / О. Я. Давидович // The 5th International scientific and practical conference “European scientific discussions” (March, 28-30, 2021) Potere della ratione Editore, Rome, Italy. – 2021. – P. 221-227.
  • Бужанська М. Гідрофільні властивості гідроколоїдів – основа використання їх у харчовій промисловості / М. Бужанська, І. Ощипок, В. Бендина//«Технології харчових продуктів і комбікормів»: матеріали Міжнар. наук.-практ.конф., 21-24 вересня 2021 р.– Одеська нац. акад. харч. технологій. – Одеса: ОНАХТ. – С. 33-34.
  • Ощипок І. М. Пролонгування термінів придатності м’ясних посічених напівфабрикатів застосуванням посиленого охолодження / І. М. Ощипок, К. В. Макарук, О. А. Сінчук Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : Матеріали ІХ-ої міжнародної наук.-практ. конф. : (Львів, 09 грудня 2021 року) : тези доповідей. Львів : Растр-7, 2021. − С. 158-160.
  • Ощипок І.М. Застосування абсорбційної ІЧ-спектроскопії для виявлення складу димо-повітряної суміші горіння деревини при копченні м’ясних виробів / І.М. Ощипок // Інноваційні енерготехнології: матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., 6-10 вересня 2021– Одеса: ОНАХТ.
  • Ощипок І. М. Удосконалення продукції закладів ресторанного господарства на основі ефективної системи якості / І.М. Ощипок // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production: proceedings of II International scientific and practical Internet conference. Prague, Oktan Print, 2021, 378 p. Р. 94-95.
  • Ощипок І.М. Моделювання рецептури страв закладів ресторанного господарства / І.М. Ощипок, Л.Й. Онишко // Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 27-29 жовтня 2021 р. / – Львів : ЛТЕУ, 2021. – С. 141-144.
  • Ощипок І.М. Розробка м’ясомолочного паштету з біологічно активними речовинами природнього походження / І.М. Ощипок // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / [відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б.]. – Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 02-03 червня 2021 р. – С. 174-176.
  • Ощипок І.М. Визначення оптимальної робочої зони теплових апаратів підприємств ресторанного господарства. / І.М. Ощипок // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : Матеріали VІІІ-ої міжнародної наук.-практ. конф. : (Львів, 03 грудня 2020 року) : тези доповідей / Відп. ред. П. О. Куцик. Львів : Видавництво «Растр-7», 2020. − 226 с. С. 105-106.
  • Ощипок І. М. Забезпечення якості і безпечності м’яса птиці і виробів з нього для закладів ресторанного господарства / І.М. Ощипок // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : Матеріали міжнародної конф. : (Львів, 25 вересня 2020 року) : тези доповідей / Відп. ред. П. О. Куцик. Львів : Видавництво «Растр-7», 2020. − С. 155-157.
  • Ощипок І.М. Нові площини в автоматизації виробничих процесів харчових виробництв/ // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / [відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б.]. – Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 18-19 червня 2020 р. – С. 210-211.
  • Ощипок І.М. Харчова комбінаторика в технології виробництва інноваційних продуктів/ І.М. Ощипок, М.В. Ваник, З.-М. Р. Колодна // Харчова хімія, сучасні методи виробництва харчування, харчові добавки та пакувальні матеріали: Міжнародна наукова конференція НУ Львівська політехніка Львів, жовтень 7-9 жовтня 2020. – С. 57.
  • Ощипок І.М. Розробка солодкої страви функціонального призначення/ І.М. Ощипок, В. Мілованов, Ю. Мачіха // Матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”, 2–3 квітня 2020 р. – К.: НУХТ, 2020 р. – Ч.1. – 409 с. – С. 16.
  • Ощипок І.М. Дослідження впливу різного борошна на піноутворюючу здатність сирого яєчного білка / І.М. Ощипок, Г. Малевіч, Р. Іванець // Матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”, 2–3 квітня 2020 р. – К.: НУХТ, 2020 р. – Ч.1. – 409 с. – С. 15.
  • Ощипок І.М. Розробка технології страв спеціалізованого призначення / І.М. Ощипок, Х. Лучинчин // Матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”, 2–3 квітня 2020 р. – К.: НУХТ, 2020 р. – Ч.1. – 409 с. – С. 19.
  • Ощипок І.М. Розробка спеціалізованих продуктів на основі буряка для подолання дефіциту ряду мікронутрієнтів / І.М. Ощипок, М. Ваник, С. Болобан // Матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”, 2–3 квітня 2020 р. – К.: НУХТ, 2020 р. – Ч.1. – 409 с. – С. 17.

Біографія

У 1984 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут за спеціальністю „Лісоінженерна справа” з кваліфікацією „інженер-технолог”.
Дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук на тему „Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів” захистив у 2008 році в Одеській Національній академії харчових технологій.
Досвід роботи у Вищих навчальних закладах освіти 33 роки.

Проекти

Патенти

Нагороди

Сертифікати

Методичні матеріали

  • Пандяк І. Г., Бомба М.Я., Ощипок І.М., Майкова С.В., Маслійчук О.Б., Петлін І.В., Федина Л.О. Методичні вказівки з виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання. – Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2024. – 26 c.
  • Інноваційні ресторанні технології. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” та 181 “Харчові технології” / І.М. Ощипок, Н.З. Петришин. – Львів: вид-во ЛТЕУ, 2020.– 60 с.
  • Технологія виробництва пива в закладах ресторанного господарства. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами денної та заочної форм навчання спеціальності 181 “Харчові технології”/ І.М. Ощипок, Р.О. Бліщ – Львів: вид-во ЛТЕУ, 2020.–36 с.
  • Проєктування закладів ресторанного господарства. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 “Харчові технології” денної та заочної форм навчання / І.М. Ощипок, Р.О. Бліщ. – Львів: вид-во ЛТЕУ, 2019.–92 с.
  • Технологія напоїв (вибіркова дисципліна) Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів вищої освіти рівень вищої освіти: перший (бакалаврський) / І.М. Ощипок, Р.О. Бліщ. – Львів: вид-во ЛТЕУ, 2020.–87 с.
  • Технологія і теоретичні основи харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Харчові технології” зі спеціальності 181 “Харчові технології” галузі знань 18 “Виробництво та технології” (денної та заочної форм навчання)/ І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ, Н. З. Петришин, О. Я. Давидович, Н. С. Палько. – Львів: видавництво ЛТЕУ, 2019.– 32 с.
  • Методичні вказівки з організації та виконання дипломної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП “Харчові технології” зі  спеціальності 181 “Харчові технології” галузі знань 18 “Виробництво та технології”/ І.М.Ощипок, Т.М.Лозова, Н.З.Петришин, Р.О.Бліщ, О.Я. Давидович, Н.С. Палько. – Львів: видавництво ЛТЕУ , 2019 р. – 38 с.
  • Технологія напоїв. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 “Харчові технології” всіх форм навчання / Ощипок І.М., Бліщ Р.О.. – Львів: видавництво ЛТЕУ , 2019 р. – 87 с.
  • Організація харчування у підприємствах туристичної галузі. Методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 “Харчові технології” всіх форм навчання / Ощипок І.М., Петришин Н.З., Бліщ Р.О. – Львів: видавництво ЛТЕУ , 2019 р. – 56 с.
  • 9.Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” всіх форм навчання / Ощипок І.М., Петришин Н.З. – Львів: видавництво ЛТЕУ , 2019 р. – 60 с.

Розклад

Сторінка розкладу викладачів не знайдена!