Заочне навчання
2023-2024 н.р.
Рахунок для оплати за навчання: ЄДРПОУ установи 02070987
№ рахунку UA 788201720313211002201001061 МФО банку 820172
Інформація студентам-платникам
Склад ЕК, розклад складання державних екзаменів та захисту кваліфікаційних робіт, випуск 2024
- Склади ЕК з випуску бакалаврів географічного факультету
- Склад ЕК для проведення підсумкової атестації з іноземної мови бакалаврів освітньо-професійних програм: 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» , 181 “Харчові технології”
- Розклад складання державних екзаменів та захисту кваліфікаційних робіт зі спеціальності для студентів ІV курсу денного і ІV курсу заочного навчання географічного факультету
- Розклад складання підсумкової атестації з іноземної мови бакалаврів освітньо-професійних програм 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм для студентів ІV курсу денного і ІV курсу заочного навчання географічного факультету
Тематика бакалаврських робіт, 2023/2024 н. р.
Графіки навчального процесу, 2023-2024 н.р.
- 1 курс, ОС Бакалавр, 014.07 Середня освіта (географія)
- 2 курс, ОС Бакалавр, 014.07 Середня освіта (географія)
- 3 курс, ОС Бакалавр, 014.07 Середня освіта (географія)
- 4 курс, ОС Бакалавр, 014.07 Середня освіта (географія)
- 1 курс, ОС Бакалавр, 181 Харчові технології
- 2 курс, ОС Бакалавр, 181 Харчові технології
- 3 курс, ОС Бакалавр, 181 Харчові технології
- 4 курс, ОС Бакалавр, 181 Харчові технології, ЛІЕТ
- 1 курс, ОС Бакалавр, 241 Готельно-ресторанна справа
- 2 курс, ОС Бакалавр, 241 Готельно-ресторанна справа
- 3 курс, ОС Бакалавр, 241 Готельно-ресторанна справа
- 4 курс, ОС Бакалавр, 241 Готельно-ресторанна справа
- 4 курс, ОС Бакалавр, 241 Готельно-ресторанна справа, ЛІЕТ
- 1 курс, ОС Бакалавр, 242 Туристична діяльність. Туризм і рекреація
- 2 курс, ОС Бакалавр, 242 Туристична діяльність. Туризм і рекреація
- 3 курс, ОС Бакалавр, 242 Туристична діяльність. Туризм і рекреація
- 4 курс, ОС Бакалавр, 242 Туризм. Туристична діяльність
- 4 курс, ОС Бакалавр, 242 Туристична діяльність. Туризм, ЛІЕТ
- 2 курс магістратури заочної форми здобуття освіти, 014.07 Середня освіта (географія)
Про літню екзаменаційну сесію2023/2024 навчального року
Відповідно до наказу Ректора № 484 від 08.04.2024 року Про літню екзаменаційну сесію 2023/2024 навчального року
2. Літню екзаменаційну сесію 2023/2024 року для студентів заочної форми здобуття освіти провести згідно з планом проведення лабораторно-екзаменаційних сесій, затверджених проректором Університету від 14.07.2023 року.
Організацію освітнього процесу для здобувачів освіти проводити за допомогою дистанційних технологій.
(…)
Розклад занять
Покликання на електронний розклад
Дисципліни вільного вибору студента, 2023/2024 н.р.
- Розподіл студентів географічного факультету 2 курс
- Розподіл студентів географічного факультету 3 курс
- Інформація до розкладу занять студентів 2 курсу
- Інформація до розкладу занять студентів 2 курсу щодо викладання дисциплін вільного вибору студента (покликання)
- Інформація до розкладу занять студентів 3 курсу
- Інформація до розкладу занять студентів 3 курсу щодо викладання дисциплін вільного вибору студента (покликання)
План проведення сесій
Списки студентів заочної форми навчання
Накази на проходження практик
- Про проходження виробничих практик студентами заочної форми навчання географічного факультету за освітнім рівнем “Бакалавр” за спеціальностями: “Туризм і рекреація”, “Готельно-ресторанна справа”, “Середня освіта (Географія)”, “Харчові технології”
- Про проходження виробничих практик студентами 3 року заочної форми навчання географічного факультету за освітнім рівнем “Бакалавр” за спеціальностями: “Туризм”, “Готельно-ресторанна справа”, “Харчові технології”
- Про проходження педагогічної практики студентами 1-го року заочної форми навчання географічного факультету за освітнім рівнем “Магістр”, за спеціальністю “Середня освіта (Географія)”
- Про проходження виробничих практик студентами І року заочної форми навчання географічного факультету за освітнім рівнем “Магістр” за спеціальністю “Готельно-ресторанна справа”
- Про проходження виробничих практик студентами 4 року заочної форми навчання географічного факультету за освітнім рівнем “Бакалавр” за спеціальностями: “Туризм”, “Готельно-ресторанна справа”, “Харчові технології”