Cпецкурс (тренінгова і науково-дослідна робота) (241, ЛІЕТ)
Тип: Нормативний
Кафедра: готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Навчальний план
Семестр | Кредити | Звітність |
7 | 1 | Залік |
8 | 2 | Залік |
Лекції
Семестр | К-сть годин | Лектор | Група(и) |
7 | 16 | доцент Пандяк І. Г. | ГрГЛ-41с |
8 | 16 | доцент Пандяк І. Г. | ГрГЛ-41с |
Практичні
Семестр | К-сть годин | Група | Викладач(і) |
7 | 16 | ГрГЛ-41с | доцент Пандяк І. Г. |
8 | 16 | ГрГЛ-41с | доцент Пандяк І. Г. |