Кушнірук Галина Володимирівна
Посада: доцент кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Науковий ступінь: кандидат економічних наук
Вчене звання: доцент
Електронна пошта: halyna.kushniruk@lnu.edu.ua
Веб-сторінка: www.researchgate.net
Профіль у Google Scholar: scholar.google.com.ua
Профіль ORCID: orcid.org
Профіль у Scopus: www.scopus.com
Профіль у Web of Science (Publons): publons.com
Профіль у Facebook: www.facebook.com
Профіль у LinkedIn: www.linkedin.com
Наукові інтереси
- гастрономічний туризм;
- індустрія гостинності України;
- wellness індустрія;
- інноваційні концепції у готельно-ресторанному бізнесі;
- бренд-менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі;
- HR-менеджмент.
Курси
Публікації
Публікації у наукометричних виданнях, індексованих у Scopus та Web of Scienсe
- Çetinkaya, M.Y., Yumuk, Y. and Kushniruk, H. (2024). How Does the Russia–Ukraine War Pave the Way to Diaspora Tourism in Ukraine? Tanrisever, C., Pamukçu, H. and Sharma, A. (Ed.) Future Tourism Trends (Building the Future of Tourism), Volume 1: Tourism in the Changing World. Emerald Publishing Limited, Leeds, pp. 241-256. DOI: https://doi.org/10.1108/978-1-83753-244-520241016
- Rutynskyi, M., Kushniruk, H. (2021). Waterfalls of the Eastern Carpathians (Ukraine) as objects of geoheritage and geotourism. Geografický časopis, 73(3), pp. 265-282. DOI: https://doi.org/10.31577/
geogrcas.2021.73.3.14 (Scopus) - Rutynskyi M., Kushniruk H. (2021). The Morshyn spa resort as a health and leisure center for the Jewish population of Galicia, 1878-1939. Jewish Culture and History. DOI: https://doi.org/10.1080/1462169X.2021.1916707 Retrieved from: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/1462169X.2021.1916707 (Scopus).
- Rutynskyi M., Kushniruk H. (2020). Coffee Tourism in Lviv in the Сontext of World Сoffee Tourism. AnnalesUniversitatisMariae Curie-Skłodowska. LXXV, Sectio B, 87–113. DOI:http://dx.doi.org/10.17951/b.2020.75.0.87-113 (Scopus).
- Lozynskyy R. M., Kushniruk H. V. (2020). Dynamics and geographical structure of inbound tourism in political transit countries: the case of Ukraine. Journal of Geology, Geography and Geoecology, Vol. 29 No 2, 2020. – рр. 335-350. http://dx.doi.10.15421/112030 (Web of Scienсe).
- Rutynskyi M. &Kushniruk H. (2020). The impact of quarantine due to the COVID-19 pandemic on the tourism industry in Lviv (Ukraine). Problems and Perspectives in Management, 18(2), 194-205. DOIhttp://dx.doi.org/10.21511/ppm.18(2).2020.17 (Scopus).
Публікації у фахових виданнях, індексованих в Index Copernicus
- Кушнірук, Г. (2023). Сучасні технології HR-менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі: аутсорсинг vs. аутстафінг. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 6(2), 171-183. https://doi.org/10.31866/2616-7468.6.2.2023.291699
- Дністрянська, Н., Кушнірук, Г., & Чайка, І. (2023).Побудова бренду роботодавця у готельній індустрії: роль піар-діяльності. Економіка та суспільство, (52). URL: https://
economyandsociety.in.ua/index. php/journal/article/view/2553. DOI: 10.32782/2524-0072/2023-52-34 - Пандяк, І., Кушнірук, Г., & Петлін, І. (2023). Стратегії розвитку міжнародних готельних мереж. Економічний простір, (184), 118-122. https://doi.org/10.32782/2224-6282/184-20
- Pandyak, I., Kushniruk, H., & Telish, P. (2023). Hotel chains in Ukraine: structural and spatial organization and the trends in the hotel business corporatization. Науковий журнал «Економіка і регіон», 1 (88), 81-90. https://doi.org/10.26906/EiR.2023.1(88).2876
- Рутинський, М., Зайченко, В., & Кушнірук, Г. (2023). Розвиток формату «fine dining» у ресторанному бізнесі України. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 1(7), 10-14. https://doi.org/10.32782/2708-4949.1(7).2023.2 (Index Copernicus)
- Кушнірук, Г. В., & Дорош, Ю. С. (2022). Позиціонування брендів міжнародних готельних мереж на ринку гостинності України. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, (7), 16-23. https://doi.org/10.32782/tourismhospcee-7-2
Монографії та посібники
- Çetinkaya, M.Y., Yumuk, Y. and Kushniruk, H. (2024). How Does the Russia–Ukraine War Pave the Way to Diaspora Tourism in Ukraine? Tanrisever, C., Pamukçu, H. and Sharma, A. (Ed.) Future Tourism Trends (Building the Future of Tourism), Volume 1: Tourism in the Changing World. Emerald Publishing Limited, Leeds, pp. 241-256. DOI: https://doi.org/10.1108/978-1-83753-244-520241016
- Кушнірук Г.В., Дорош Ю.С. Сучасні тенденції та стратегії відновлення індустрії гостинності після COVID-19 та карантинних обмежень: монографія [Електронний ресурс] / Г.О. Горіна, Г.А. Богатирьова, Ю.С. Дорош, Р.І. Дудченко, Кушнірук Г.В. та ін.; наук. ред. Г.О. Горіна. Кривий Ріг : Вид. ДонНУЕТ, 2023. 143 с. (Розділ 3. Готельні бренди: тенденції позиціонування на ринку гостинності України після пандемії СОVID-19, С. 56-86) URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2746/
- Quirini-Popławski Ł., Tomczewska-Popowycz N., Dorocki S., Kushniruk H. and Rutynskyi M. (2022). Three decades of tourism development in independent Ukraine. From the collapse of the USSR to the conflict in the Donbas. In Janta H. et al. (Eds.). Tourism Planning and Development in Eastern Europe. Wallingford, UK: CABI Regional Tourism Series. CABI International. Р. 117-132. DOI: 10.1079/9781800620353.0008.
- Rutynskyi M., Kushniruk H. (2022). European low-cost airlines in Ukraine: features of entry and consolidation in the national market. In Catenazzo G. (Ed). Challenges and Opportunities for Transportation Services in the Post-COVID-19 Era. Hershey, USA: IGI Global. Р. 104-139. DOI: 10.4018/978-1-7998-8840-6.
ch006. - Rutynskyi M., Kushniruk H. (2022). Restaurant industry in the tourist city of Eastern Europe: post-COVID-19 perspectives. The case of Lviv (Ukraine). In Borges A. et al. (Eds). Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry: Post-COVID-19 Perspectives. Hershey, USA: IGI Global. DOI: 10.4018/978-1-7998-9148-2.
ch012. - Кушнірук Г.В., Корнєва В.В. Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : кол. монографія / за ред. д-ра іст. наук, проф. Чепурди Г. М.; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2021. – 189 с. (Розділ 1.7 Чорнобильський туризм: сучасні тенденції, проблеми та перспективи розвитку, С. 59-66.)
- Організація готельно-ресторанної справи : навч. посібник : [для закладів вищої освіти] / В.Я. Брич, М.Й. Рутинський, Г.В. Кушнірук, Ю.С. Дорош та ін. / за заг. ред. д.е.н., проф. В.Я. Брича. – Київ : Ліра-К, 2020. – 484 с.
- Кушнірук Г.В. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, – 2017. – 450 с. (ос. внесок – Розділ 2.1. Активізація інвестиційної діяльності в туристичній сфері Карпатського регіону . – С. 102-125)
- Васьківська К.В., Кушнірук Г.В. Розвиток прикордонних територій: оцінка фінансового стану та стратегічні напрями функціонування підприємств: монографія / К.В. Васьківська, Г.В. Кушнірук. – Львів: Видавництво ТзОВ «Ліга-Прес», 2011. – 208 с.
Статті та матеріали конференцій
- Кушнірук Г.В., Ільчишин О.М. Стандарти сталого розвитку міжнародної готельної мережі Radisson Hotel Group. Стратегії та політики ЄС: інституційна структура та механізми реалізації : науково-практична конференція (м. Кривий Ріг, 21-22 березня 2024. Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Кривий Ріг, 2024. С. 111-116
- Дмитришин Х., Кушнірук Г. Тенденції впровадження інновацій у закладах ресторанного господарства. Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція (м. Львів, 15 травня 2024 р.). Львівський національний університет імені Івана Франка, Львів, 2024. С. 80-84
- Войцехівська І., Кушнірук Г. Стратегічний брендинг міжнародної готельної мережі Accor Group. Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція (м. Львів, 15 травня 2024 р.). Львівський національний університет імені Івана Франка, Львів, 2024. С. 23-27
- Сабадаш Ю., Кушнірук Г. Поєднання спецій, прянощів і приправ у приготуванні перших страв. Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція (м. Львів, 15 травня 2024 р.). Львівський національний університет імені Івана Франка, Львів, 2024. С. 114-118
- Кушнірук Г.В. Перспективи розвитку альтернативних засобів розміщення. Альтернативний туризм: матеріали II міжнародного науково-практичного семінару (Львів, 21 вересня 2023р.). Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. С. 198-201.
- Кушнірук Г.В., Мандюк А.О. Антикризове управління у ресторанному бізнесі. Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Мукачево, 27 жовтня 2023 р.). Мукачево: Мукачівський державний університет, 2023. С. 26-27.
- Pylypenko V., Kushniruk H. Capsule hotels: trends and prospects for implementation in Ukraine. Black Sea Science 2023: Proceedings of the International Competition of Student Scientific Works. Odesa National University of Technology; B. Iegorov, L. Ivanchenkova, M. Mardar (editors-in-chief.) [et al.]. Odesa: ONUT, 2023, 1024-1036. URL: https://drive.google.com/file/d/1wEd2JUCAVpLt6mQkCNFuewwiq1jkdYwX/view
- Кушнірук Г., Пандяк І. Капсульні готелі – сучасний тренд в індустрії гостинності / Г. Кушнірук, І. Пандяк // Географічна освіта і наука: виклики і поступ: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 140-річчю географії у Львівському університеті (м. Львів, 18–20 травня 2023 р.) / відповід. редактори: В. Біланюк, Є. Іванов. У 3-ох томах. Львів: Простір-М, 2023. Том 3. – С. 215- 219.
- Кушнірук Г.В., Корнєва В.В. Сучасні тенденції розвитку wellness-готелів курорту Східниця / Г.В. Кушнірук, В.В. Корнєва // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації. Збірник матер. Х Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 6-7 квітня 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 188-191.
- Kushniruk H. A strong brand as a competitive advantage in the hotel business // Innovative educational technologies: European experience and its application in training in economics and management : Proceedings of scientific and pedagogical internship (February 13 – March 26, 2023, Riga, Latvia). Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023, 187-189. DOI: https://doi.org/10.30525/978-9934-26-295-1-62
- Кушнірук Г.В., Пилипенко В.І. Ергономічні рішення у капсульних готелях / Г.В. Кушнірук, В.І. Пилипенко // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. ХІV Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 23-24 березня 2023 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – С. 76-78.
- Кушнірук Г.В., Копоть М.М. Роль обслуговування у просуванні закладу ресторанного господарства / Г.В. Кушнірук, М.М. Копоть // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. ХІV Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 23-24 березня 2023 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – С. 100-102.
- Пандяк І., Кушнірук Г. Еволюція та особливості сучасного розвитку гірських готелів // Проблеми геоморфології і палеогеографії Українських Карпат та прилеглих територій: матеріали доповідей ХІІІ науково-практичного семінару за міжнародної участі, присвяченого 85-річному ювілею проф. Я. Кравчука (2–3 березня 2023 р.). Львів : ГАЛИЧ-ПРЕС, 2023. – С. 105-109.
- Кушнірук Г. Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові / Галина Кушнірук, Антон Магировський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (06 жовтня 2022 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 60-62.
- Kushniruk, H. & Rutynskyi, M. (2022). Development of the infrastructure of Turkish restaurants in the tourist center of Eastern Europe: the case of Kyiv. GastroMedia Journal, 1(1), 1-18. DOİ: 10.54497/Gastromedia.2022.1. URL: https://www.
gastromediajournal.com/ uploads/ publications/-development-of- the-infrastructure-of-turkish- restaurants-in-the-tourist- center-of-ea445869489.pdf - Кушнірук Г.В., Кісіль Ц.В. Новітня концепція глемпінгу в індустрії гостинності: виклики сучасності та можливості розвитку в Україні / Г. В. Кушнірук, Ц.В. Кісіль // Реалії, проблеми та перспективи розвитку географії, туризму та сфери гостинності в Україні : матеріали ХХІІІ-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції (19-20 травня 2022р.). – Львів : ЛНУ імені І. Франка, 2022. – С. – 101-105.
- Кушнірук Г.В., Камалова І. Й. Тенденції гірськолижного туризму у Швейцарії / Г.В. Кушнірук, І. Й. Камалова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 24-25 березня 2022 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – С. 22-25.
- Кушнірук Г.В., Носкова В.О. Національна мережа готелів Reikartz Hotel Group на ринку Львова / Г.В. Кушнірук, В.О. Носкова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 24-25 березня 2022 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – С. 25-28.
- Кушнірук Г.В., Пилипенко В. І. Йога-тури як перспективна ніша wellness туризму / Г. В. Кушнірук, В.І. Пилипенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (Львів, 7-8 жовтня 2021 р.). − Львів : ЛДУФК, 2021. – С. 212-214.
- Кушнірук Г.В., Кісіль Ц.В. Глемпінг – новітня концепція в індустрії гостинності / Г. В. Кушнірук, Ц.В. Кісіль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (Львів, 7-8 жовтня 2021 р.). − Львів : ЛДУФК, 2021. – С. 54-56.
- Кушнірук Г.В., Чичул О. В. Потенціал розвитку екстремального туризму в умовах глобалізації / Г. В. Кушнірук, О.В. Чичул // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (Львів, 7-8 жовтня 2021 р.). − Львів : ЛДУФК, 2021. – С. 215-218.
- Кушнірук Г.В., Власюк Н. С.Кавовий сервіс як мистецтво в індустрії гостинності / Г.В. Кушнірук,Н. С. Власюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 р.). − Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. – С. 175-178.
- Кушнірук Г.В., Запотічна Р.І. Концепція smart-туризму: практика реалізації у Львові / Г.В. Кушнірук, Р.І. Запотічна // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 р.). − Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. – С. 53-56.
- Кушнірук Г.В., Терно Я.М. Європейський досвід сирного туризму. / Г. В. Кушнірук, Я.М. Терно // Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації: матеріали І міжнарод.наук.-прак. конф. (2 квітня 2021 р.). Київ, 2021. URL: https://conf.krok.edu.ua/
RT/RT/paper/view/450. - Кушнірук Г.В., Ткаченко О.С. Інфраструктурне забезпечення розвитку гірськолижного туризму у Львівській області / Г. В. Кушнірук, О.С. Ткаченко // Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації: матеріали І міжнарод.наук.-прак. конф. (2 квітня 2021 р.). Київ, 2021. URL: https://conf.krok.edu.ua/
RT/RT/paper/view/455. - Кушнірук Г.В., Щерб’як О.В. Екотуризм як альтернатива вирішення овертуризму / Г. В. Кушнірук, О.В. Щерб’як // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 18-19 березня 2021 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – С. 37-39.
- Кушнірук Г.В., Корнєва В.В. Тенденції розвитку «темного» туризму в Чорнобильській зоні відчуження / Г.В. Кушнірук, В.В. Корнєва // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 18-19 березня 2021 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – С. 34-36.
- Рутинський М. Й., Кушнірук Г. В. Гастрономічний туризм регіону, репрезентований Закарпатською угорською туристичною радою на Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності 2020 / М. Й. Рутинський, Г. В. Кушнірук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (Львів, 26-27.11.2020 р.). − Львів : ЛДУФК, 2020. – С. 266–268.
- Рутинський М.Й., Кушнірук Г.В. Візії експертів Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності 2020 щодо стану та перспектив туризму України / М. Й. Рутинський, Г. В. Кушнірук // Туризм у ХХІ столітті: виклики та реагування: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 27.11.2020р.). – Київ: КНУ імені Тараса Шевченка, 2020. – С. 29-33.
- Рутинський М. Й., Кушнірук Г. В. Розвиток міського туризму та ринку приватних гостьових апартаментів у Львові / М. Й. Рутинський, Г. В. Кушнірук // Міський туризм: реалії, виклики, перспективи : Зб. матер. Міжнар. наук.-практ. інтернетконф. (Київ, 27.03.2020 р.). − Київ : Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020. – С. 15-17.
- Rutynskyi M. J., Kushniruk H. V. Lviv Tourism Market In Crisis Realities of Global Control of the Spread of COVID-19 Pandemic / M. J. Rutynskyi, H.V. Kushniruk // Urbantourism: realities, challenges, prospects: Proceedings of the scientific-practical International conference (Kyiv, March 27, 2020). – Kyiv: TarasShevchenkoNationalUniversity of Kyiv, 2020. – р. 24-26.
- Rutynskyi M. &Kushniruk H. (2020). Second All-Ukrainian scientific-practical internet conference «Tourismbrandas a factor of formation of a positiveimageofUkraine in the world market». TourismandTravelling, 3(1), 1-2. DOI: http://dx.doi.org/10.21511/tt.3(1).2020.01.
- Кушнірук Г.В., Кондратюк Д.В. Сучасні тренди розвитку спортивного туризму у країнах Скандинавії / Г. В. Кушнірук, Д.В. Кондратюк // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 18 березня 2020 року). – Львів : ЛІЕТ, 2020. – С . 27-29.
- Rutynskyi, М., Kushniruk, H., Pantyley, V, Quirini-Popławski, Ł. (2020). Top SPA Tourism Brands in Ukraine and Poland [In:] Tourismbrandas a factor of the formation of a positiveimageofUkraine in the world market: Proceedingsofthesecond All-Ukrainian scientific-practical Internet conference (Lviv, February 20, 2020). Lviv: LvivInstituteofEconomicsand Tourism, 47–56.
- Кушнірук Г.В., Антонова А.О. Міжнародні спортивні бренди як гаранти якості в розвитку індустрії fitness-туризму / Г.В. Кушнірук, А.О. Антонова // Туристичний бренд як фактор формування позитивного іміджу України на світовому ринку. Збірник матер. ІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Львів, 20 лютого 2020). – Львів : ЛІЕТ, 2020. – С.135-137.
- Кушнірук Г.В., Петришин Д. Р. Світові винні бренди в контексті розвитку винного туризму / Г.В. Кушнірук, Д.Р. Петришин // Туристичний бренд як фактор формування позитивного іміджу України на світовому ринку. Збірник матер. ІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (Львів, 20 лютого 2020). – Львів : ЛІЕТ, 2020. – С.140-143.
- Кушнірук Г.В. Сучасні тенденції функціонування світового ринку круїзних послуг / Г.В. Кушнірук // Актуальні проблеми економіки та управління в умовах системної кризи : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 27 листопада 2019 року. – Львів: Львівський інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП», 2019. – С. 63-67.
- Кушнірук Г.В., Рутинський М.Й. Субрегіональні ініціативи розвитку промислового туризму на Львівщині / Г.В. Кушнірук, М.Й. Рутинський // Регіон – 2019: стратегія оптимального розвитку: матеріали міжнар. науково-практичної конференції (м. Харків, 16 – 17 жовтня 2019 р.). – Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2019. – С. 103-105.
- Кушнірук Г.В., Петришин Д.Р. Сучасні тенденції розвитку винного туризму / Г.В. Кушнірук, Д.Р. Петришин // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. Х Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 21-22 березня 2019 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2019. – С.37-39.
- Кушнірук Г.В., Точена І.М. Перспективи розвитку промислового туризму в умовах формування туристичного іміджу Городоччини / Г.В. Кушнірук, І.М. Точена // Історико-культурні пам’ятки Прикарпаття та Карпат – важливі об’єкти в розвитку туризму. Збірник матер. Регіональної наук.-практ. конференції (Львів-Городок, 21-22 березня 2019р.). – Львів: ЛІЕТ, 2019. – С. 158–168.
- Рутинський М.Й., Кушнірук Г.В., Дорош Ю.С. Туристичний брендбук Львівщини як інструмент формування позитивного іміджу України на світовому ринку / М.Й. Рутинський., Г.В. Кушнірук, Ю.С. Дорош // Туристичний бренд як фактор формування позитивного іміджу України на світовому ринку. Збірник матер. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (Львів, 14 березня 2019 року). – Львів : ЛІЕТ, 2019. – С.8-13.
- Кушнірук Г.В., Цьолковська І. Гастрономічний бренд туристичної дестинації / Г.В. Кушнірук, І. Цьолковська // Туристичний бренд як фактор формування позитивного іміджу України на світовому ринку. Збірник матер. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Львів, 14 березня 2019 року). – Львів: ЛІЕТ, 2019. – С.68-70.
- Кушнірук Г.В., Аль-Хамес Є.Т. Аеропорти як транспортно-логістичні хаби в туристичній індустрії / Г.В. Кушнірук, Є.Т. Аль-Хамес // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 06 березня 2019 року). – Львів : ЛІЕТ, 2019. – С. 16-19.
- Кушнірук Г.В., Петришин Д.Р. Винний туризм як креативний ресурс регіонального економічного розвитку / Г.В. Кушнірук, Д.Р. Петришин // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 06 березня 2019 року). – Львів : ЛІЕТ, 2019. – С. 42-45.
- Кушнірук Г.В., Красій М.Й. Тенденції розвитку круїзного туризму в Україні / Г.В. Кушнірук, М.Й. Красій // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 06 березня 2019 року). – Львів : ЛІЕТ, 2019. – С. 34-37.
- Кушнірук Г.В., Гірний В.Р. Чинники, що впливають на розвиток фестивального туризму у Львівській області / Г.В. Кушнірук, В.Р. Гірний // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 06 березня 2019 року). – Львів : ЛІЕТ, 2019. – С. 29-31.
- Кушнірук Г.В., Дорош Ю.С. Сучасний стан і перспективи розвитку кавового туризму у Львові / Г.В. Кушнірук, Ю.С. Дорош // Вісник Львівського інституту економіки і туризму : [Текст]: збірник наукових статей – Львів: ЛІЕТ, 2018. – №13. – с. 56-64.
- Кушнірук Г.В., Кривошея В.В. Вплив інновацій на розвиток туристичної діяльності/ Г.В. Кушнірук, В.В. Кривошея // Актуальні проблеми економіки та управління в умовах системної кризи. Збірник матер. міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (Львів, 28 листопада 2018р.) – Львів: МАУП, 2018. – С. 95-99.
- Кушнірук Г.В., Кравчук С.Т. Вплив євроінтеграційних процесів на розвиток туризму в Україні / Г.В. Кушнірук, С.Т. Кравчук // Туристичні послуги на світовому ринку як фактор розвитку міжнародного туризму. Збірник матер. міжнародної наук.-практ. конф. (Львів, 10 травня 2018 р.) – Львів: ЛІЕТ, 2018. – С. 228-237.
- Кушнірук Г.В., Кравчук С.Т. Ресурсна база для розвитку кавового туризму / Г.В. Кушнірук, С.Т. Кравчук // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання. Збірник матер. IХ Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 22-23 березня 2018 р.). – Черкаси: ЧДТУ, 2018. С. 91-95.
- Кушнірук Г.В., Аль-Хамес Є.Т. Тенденції розвитку ділового туризму в Японії / Г.В. Кушнірук, Є.Т. Аль-Хамес // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 27 лютого 2018 року). – Львів : ЛІЕТ, 2018. – С. 30-31.
- Кушнірук Г.В., Мельник Б.С. Smart-місто: інноваційна туристична дестинація / Г.В. Кушнірук, Б.С. Мельник // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 27 лютого 2018 року). – Львів : ЛІЕТ, 2018. – С. 10-11.
- Кушнірук Г.В., Скрипай К.В. Туризм катастроф: тіні Хіросіми й Наґасакі, Чорнобиля та Фукусіми / Г.В. Кушнірук, К.В. Скрипай // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 27 лютого 2018 року). – Львів : ЛІЕТ, 2018. – С. 45-47.
- Кушнірук Г.В., Кондратюк Д.В. Індустріальний туризм: перспективи розвитку в Україні / Г.В. Кушнірук, Д.В. Кондратюк // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 27 лютого 2018 року). – Львів : ЛІЕТ, 2018. – С. 27-29.
- Кушнірук Г.В., Кравчук С.Т. Весільні тури як інноваційний туристичний продукт / Г.В. Кушнірук, С.Т. Кравчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Збірник матер. студентської звітної наук.-практ. конф. (Львів, 27 лютого 2018 року). – Львів : ЛІЕТ, 2018. – С. 52-54.
- Кушнірук Г.В., Косик А.Ю. Тенденції формування туристичних потоків України на міжнародному туристичному ринку / Г.В. Кушнірук, А.Ю. Косик // Вісник Львівського інституту економіки і туризму : [Текст]: збірник наукових статей – Львів: ЛІЕТ, 2017. – №12. – С. 62-67.
- Кушнірук Г.В., Солдат О.А. Роль туризму в розвитку економіки Львівської області / Г.В. Кушнірук, О.А. Солдат // Вісник Львівського інституту економіки і туризму: [Текст]: збірник наукових статей – Львів: ЛІЕТ, 2017. – №12. – С. 73-77.
- Кушнірук Г.В., Пінчук О.В., Ткачишин М.Я. Регіональний брендинг – перспектива для туристичного розвитку локальних територій / Г.В. Кушнірук, О.В. Пінчук, М.Я. Ткачишин // Вісник Львівського інституту економіки і туризму : [Текст]: збірник наукових статей – Львів: ЛІЕТ, 2017. – №12. – С. 82-86.
- Кушнірук Г.В. Роль туристичної індустрії в забезпеченні зайнятості населення / Туристична освіта: європейський вимір. Зб. наукових праць. Заг. ред. І.О. Бочан, В.Т. Лозовецька // Львівський інститут економіки і туризму. – Львів: «Манускрипт», 2017. – С. 112-118.
- Кушнірук Г.В., Гадада А.І. TheimpactofthetouristflowsinUkraineontheinnovativedevelopmentofthetourismbusiness / Г.В. Кушнірук, А.І. Гадада // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Зб. матеріалів студ. наук.-практичної конференції (Львів, 07.12.2016 р.). – Львів: ЛІЕТ, 2016. – с. 29-31.
- Кушнірук Г.В., Грицик Х.Р. Вплив інноваційної діяльності на зайнятість в туризмі / Г.В. Кушнірук, Х.Р. Грицик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Зб. матеріалів студ. наук.-практичної конференції (Львів, 07.12.2016 р.). – Львів: ЛІЕТ, 2016. – с. 62-64.
- Кушнірук Г.В., Дембіцька І.А. Інновації як напрям підвищення доходів в туризмі / Г.В. Кушнірук, І.А. Дембіцька // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Зб. матеріалів студ. наук.-практичної конференції (Львів, 07.12.2016 р.). – Львів: ЛІЕТ, 2016. – с. 65-67.
- Кушнірук Г.В., Мука А.Я. Інноваційна діяльність як напрям підвищення рейтингу України на міжнародному туристичному ринку/ Г.В. Кушнірук, А.Я. Мука // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Зб. матеріалів студ. наук.-практичної конференції (Львів, 07.12.2016 р.). – Львів: ЛІЕТ, 2016. – с. 60-62.
- Кушнірук Г.В., Пегитяк О.В. Активізація інноваційної діяльності на підприємствах туристичної індустрії / Г.В. Кушнірук, О.В. Пегитяк // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Зб. матеріалів студ. наук.-практичної конференції (Львів, 07.12.2016 р.). – Львів: ЛІЕТ, 2016. – с. 67-69.
- Кушнірук Г.В., Петришин Д.Р. Ресурсний потенціал для розвитку етнотуризму в Україні / Г.В. Кушнірук, Д.Р. Петришин // Розвиток українського етнотуризму: проблеми та перспективи. Збірник матер. V Всеукраїнської наук.-практ. конференції молодих вчених та студентів (Львів, 26 квітня 2017р.). – Львів : ЛІЕТ, 2017. – с. 81-87.
- Кушнірук Г.В. Інвестиційна діяльність в Карпатському регіоні в контексті розвитку туризму / Г.В. Кушнірук // Стратегія інвестиційно-інноваційного розвитку економіки України в умовах глобалізації: стан та шляхи становлення. Збірник матер. міжнародної наук.-практ. конф. (Львів, 23 березня 2017р.). – Львів : ЛІЕТ, 2017. – С. 133-139.
- Кушнірук Г.В. Резерви підвищення прибутковості туристичних підприємств / Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди. Збірник матер. міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 7 квітня 2016 року). – К.: КНТЕУ, 2016. – С. 45-47.
- Кушнірук Г.В.Тенденції формування туристичних потоків між Україною та країнами-сусідами / Стратегія розвитку туризму в ХХІ столітті у контексті сталого розвитку. Збірник матер. міжнародної наук.-практ. конф. (Львів, 31 березня 2016). – Львів : ЛІЕТ, 2016. – С. 263-269.
- Кушнірук Г.В. Перспективи туристичної діяльності в умовах євроінтеграції / Підприємницька діяльність в Україні: проблеми розвитку та регулювання : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук.-практ. конф. 31 трав.- 1 черв. 2012 р. – К.: МІБО КНЕУ, 2012. – С. 107-110.
- Кушнірук Г.В. Роль міжнародного туризму в економіці Львівської області / Фінансово-економічне забезпечення розвитку індустрії гостинності на регіональному рівні: зб. наук. праць / Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля; за заг. Ред. Проф. Н.Д. Свірідової. – Луганськ: Вид-во «Ноулідж», 2012. – С. 108-113.
- Кушнірук Г. В. Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємств аграрної сфери у прикордонному регіоні Львівської області / Г. В. Кушнірук // Зб. наук. статей студентів та аспірантів Львів. держ. фін. академії / [гол. ред. Л. Є. Альошина]. – Львів : ЛДФА, 2010. – № 1. – С. 154-159.
- Кушнірук Г.В., Васьківська К.В. Транскордонне співробітництво України в умовах євроінтеграції / Г.В. Кушнірук, К.В. Васьківська // Вісник Львівської державної фінансової академії / голов. ред. П. Ю. Буряк – Львів: ЛДФА, 2010. – №18. – С. 33-41.
- Кушнірук Г. В. Інвестиційна діяльність прикордонних територій у системі міжрегіонального співробітництва / Г. Кушнірук, Т. Громяк // Вісник ЛНАУ : економіка АПК. – Львів, 2009. – № 16 (2). – С. 402-406.
- Кушнірук Г., Ярмольський С. Єврорегіони: польсько-українське співробітництво / Г. Кушнірук, С. Ярмольський // Фінансові механізми активізації підприємництва в Україні: Матеріали V Міжнародної наук.-практ. конф., 29-30 жовтня 2009 р. – Львів: ЛДФА, 2009 – С. 56-58.
- Кушнірук Г. В. Формування та використання геополітичного та геоекономічного потенціалу прикордонних сільських територій Львівської області / Г. В. Кушнірук // Обліково-аналітичне забезпечення розвитку сільського господарства і села : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 вересня 2008 р. – Львів : Львів. нац. аграр. ун-т., 2008. – С. 257-261.
- Кушнірук Г. В. Регіональні особливості розвитку прикордонних сільських територій / Г. В. Кушнірук // Соціально-економічні наслідки та стратегія реформування економіки України : зб. тез доп. до міжвуз. наук.-практ. конф. студентів та аспірантів, 15 квітня 2008 р. – Львів: ЛКА, 2008. – С. 139-142.
- Кушнірук Г. В., Прокопишак К.В. Особливості розвитку транскордонного співробітництва / Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка: Економічні науки. Вип. 50, Харків, ХНТУСГ, 2007 р. – С. 12-15.
- Кушнірук Г. В. Деякі аспекти розвитку транскордонного співробітництва / Г. В. Кушнірук // Матеріали Міжнародного Форуму молодих вчених «Ринкова трансформація економіки: стан, проблеми, перспективи», Харків, ХНТУСГ, 2007 р. – С. 40-42.
- Кушнірук Г., Черевко Д., Прокопишак К. Спільні економічні зони з європейським обличчям: сценарії та перспективи / Г. Кушнірук, Д. Черевко, К. Прокопишак // Polska-Europa-Swiat: Korporacjetransnarodowe. Red. NaukowaTadeuszGuz, Kazimierz A. Klosinski, PawelMarzec. – Lublin-Tomaszow Lubelski, 2007. – 319-327.
- Кушнірук Г., Гайдучик О. Транскордонне співробітництво Львівщини на шляху до євроінтеграції / Г. Кушнірук, О. Гайдучик // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Проблеми розвитку фінансової системи України в умовах євроінтеграції”, Львів, ЛДФА, 2007 р. – С. 365-368.
- Кушнірук Г. В., Шолудько О.В. Банківське кредитування галузей економіки у розрізі регіонів України / Вісник ЛДАУ: Економіка АПК, №12, 2005 р. – С. 589-591.
- Кушнірук Г. В. Тенденції розвитку кредитних відносин у сільському господарстві / Г. В. Кушнірук // Матеріали Міжнародного Форуму молодих вчених „Ринкова трансформація постсоціалістичних країн”, Том 2, Харків, ХНТУСГ, 2005 р. – С.164-165.
- Кушнірук Г. В. Стан і пріоритети розвитку кредитних відносин у сільському господарстві / Г. В. Кушнірук // Матеріали ІІ Студентської міжнародної наукової конференції ”Warunkirozwojuobszarowwiejskich”, Wroclaw, 2005р. – С. 114-120.
- Кушнірук Г. В., Шолудько О.В. Основні аспекти розвитку банківського кредитування / Г. В. Кушнірук, О.В. Шолудько // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Фінансово-кредитне стимулювання економічного зростання”, Тези доповідей, Вид-во „Вежа”, Луцьк, 2005 р. – С. 501-502.
- Кушнірук Г. В. Банківське кредитування економіки України / Г. В. Кушнірук // Матеріали 3-ї міжвузівської студентської наукової конференції „Проблеми обліку і аудиту в умовах ринкової трансформації економіки”, Львів, ЛБІ НБУ, 2004 р. – С. 39-41.
Біографія
Народилася 8 грудня 1982 р. у м. Городку, Львівської області.
У 2005 р. закінчила з відзнакою економічний факультет Львівського державного аграрного університету (спеціальність «Облік і аудит») і отримала диплом магістра.
У 2011 р. захистила дисертацію на тему «Стратегія розвитку підприємств аграрної сфери прикордонних територій»і здобула ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).
У 2005-2011 рр. – спеціалістка І категорії відділу економіки, бюджету та комунального майна Городоцької міської ради Львівської області.
У 2011-2017 рр. – старша викладачка кафедри теорії і практики туризму Львівського інституту економіки і туризму.
У 2017-2021 рр. – доцентка, заступниця завідувача кафедри туризму і готельної справи Львівського інституту економіки і туризму.
З 2021 – доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
Автор та співавтор понад 100 наукових та навчально-методичних праць. Здійснювала підготовку студентів-переможців Міжнародної науково-освітньої олімпіади з туризму (2019 р., 2020 р.). Здійснювала керівництво студентських наукових робіт переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Туризм”: Кравчук С.Т. («Львів як перспективна дестинація для розвитку кавового туризму», 2018 р. – диплом І ступеня), Петришин Д.Р. («Винний туризм як перспективний напрям спеціалізованого туризму», 2019 р. – диплом ІІІ ступеня), Корнєвої В.В. («Туристична дестинація «темного» туризму: нове життя Чорнобиля», 2021 р. – диплом І ступеня). Здійснювала керівництво студентських наукових робіт переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Готельно-ресторанна справа”: Кісіль Ц.В. (“Новітня концепція глемпінгу в індустрії гостинності: виклики сучасності та можливості розвитку в Україні”, 2022 р. – диплом І ступеня), Копоть М. М. (“Сучасні підходи у просуванні закладів ресторанного господарства в Україні”, 2023 р. – диплом І ступеня). Здійснювала керівництво студентською науковою роботою переможниці ІІ етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science» за напрямом «Tourism, Hotel and Restaurant Business»: Пилипенко В.І. («Capsule hotels: trends and prospects for implementation in Ukraine», 2023 р. – диплом ІІ ступеня).
З 2021 р. – гарант ОПП “Готельно-ресторанна справа” другого (магістерського) рівня вищої освіти.
З 2021 р. – членкиня редколегії, співредакторка фахового зарубіжного видання “GastroMedia Journal”, Necmettin Erbakan University, Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts, Konya, Turkey.
З 2021 р. – членкиня Громадської спілки «Асоціація Індустрії Гостинності України».
З 2022 р. – членкиня Громадської організації «Національна асоціація громадського харчування».
Нагороди
- Подяка Ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, 2024
- Подяка Ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, 2023
- Грамота Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, 2023
- 2021 р. Подяка Київського національного торговельно-економічного університету за підготовку переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм».
- 2020 р. Подяка Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» за підготовку переможців Міжнародної науково-освітньої олімпіади з туризму.
- 2019 р. Подяка Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця за підготовку переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм».
- 2019 р. Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.
- 2018 р. Грамота Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації за вагомі досягнення у науковій і науково-організаційній роботі та з нагоди Дня науки.
Сертифікати
- Odesa National University of Technology, за підготовку переможця у Міжнародному конкурсі студентський наукових робіт «Black Sea Science» за спеціальністю «Харчові технології», Диплом I ступеня, 2024
- Львівський національний університет імені Івана Франка, участь у І Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції “Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації”, 2024
- La Fondation pour la Formation Hôtelière, участь у міжнародному семінарі Cuisine and restaurant business in Bosnia and Herzegovina, 2024
- Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, участь в онлайн вебінарі на тему “ANTI-AGE харчування”, 2024
- Ivan Franko National University, took part in the international online excellence program “Intercultural Communication in Higher Education, Industry and Science” (21–30 November 2023) within the framework of EU4DUAL Alliance of European Universities under the NAWA support of cooperation between Polish and Ukrainian universities, 2023
- Мукачівський державний університет, участь у IV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції “Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції”, 2023
- Odesa National University of Technology, Seminar «People/Talent Management: The Everchanging Environment For Recruitment, Retention And Productivity For Hospitality And Tourism», 2023
- Odesa National University of Technology, Seminar «Accessing people in the workplace: Self-managment & development in HORECA & Tourism», 2023
- Odesa National University of Technology, certificate of attendance an iterrnational seminar “Marketing and event management in restaurant business”, 2023
- Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, участь у II Міжнародному науково-практичному семінарі “Альтернативний туризм”, 2023
- Radisson Blu Resort, Bukovel, програма підвищення кваліфікації професійного спрямування на тему: “Інновації в менеджменті: світовий досвід та його впровадження в підготовку фахівців у сфері гостинності”, 2023
- Львівський національний університет ім. Івана Франка, участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Географічна освіта і наука: виклики і поступ”, присвяченій 140-річчю географії у Львівському університеті, 2023
- Baltic Research Institute of Transformation Economic Area Problems (Latvia), was being on scientific and pedagogical internship on the topic: “Innovative Educational Technologies: European Experience and its Application in Training in Economics and Management”, 2023
- Odesa National University of Technology, certificate of Acknowledgment Black Sea Science 2023
- КНУКіМ, участь у роботі X Міжнародної науково-практичної конференції “Гостинність, Сервіс, Туризм: досвід, проблеми, інновації”, 2023
- ЛНУ ім. Івана Франка, участь у XIII науково-практичному онлайн-семінарі за міжнародної участі “Проблеми геоморфології і палеогеографії Українських Карпат та прилеглих територій”, 2023
- Участь у вебінарі: «Успішна акредитація освітньої програми: актуальні проблеми і шляхи вирішення», ЛНУ ім. Івана Франка. 2022
- Підвищення кваліфікації «Бренд науковця у цифровому світі». ГО «Інноваційний Університет». 2022
- PROFI CLUB, “Ресторанний бізнес в умовах війни: законодавство, стратегія, маркетинг та стійкість команди”, 2022
- Instytut Geografii Miast, Turyzmu i Geoinformacji, XXXVIII Seminarium terenowe Wzrsztaty z Geografii Turyzmu, Lodz, 2022
- Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”, 2022
- UGEN, участь у Всеукраїнському проєкті «Uni Biz Bridge Camp», 2022
- Львівський національний університет природокористування, участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Вдосконалення фінансово-кредитного механізму забезпечення інноваційного розвитку аграрного сектору економіки, сільських територій України та країн V-4» («Improvement of the financial and credit mechanism for ensuring innovative development of the agricultural sector of economy, rural territories of Ukraine and countries V-4»), 2022
- British Council, attended the online webinar “Practical Tips for EdTech in Higher Education”, 17 February 2022
- Підвищення кваліфікації «LevelUp разом з Reikartz», 18-31 жовтня 2021
- “Цифрові інструменти GOOGLE для закладів вищої, фахової передвищої освіти” 13.04 – 18.09 2021 року
- Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”, 2021
- 04.2021р. – Сертифікат учасника ГС «Асоціація Індустрії Гостинності України».
- 02.2021р. – Сертифікат про підвищення кваліфікації (Платформа Prometheus, онлайн-курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах»)
- 01.2021р. – Сертифікат СВ № 02070987/000055-21 про підвищення кваліфікації (ЛНУ ім. Івана Франка, курс професійного розвитку науково-педагогічних та педагогічних працівників «Вдосконалення викладацької майстерності»).
- 27.11.2020р. – Сертифікат учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» (м. Львів)
- 10.2020р. – Сертифікат № АВ 1077 про підвищення кваліфікації (Компанія «Наукові Публікації – Publ.Science», цикл вебінарів з наукометрії «Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science»)
- 05.2020р. – Сертифікат про підвищення кваліфікації (Платформа Ed Era, онлайн-курс «Академічна доброчесність»)
- 06.2019р. – Сертифікат № 03/NS/2019 про міжнародне стажування (Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii (WSTiE), Sucha Beskidzka, Poland)
- 09.2018р. – Сертифікат №33/18/19/k про володіння англійською мовою на рівні Independent User (B2 – upper intermediate).
- 05.2018р. – Сертифікат про участь у семінар-тренінгу «Mitarbeiterführung & Kommunikation» підприємця та бізнес тренера-консультанта Екгарда Керайна (Німеччина)
- 05.2018р.–Сертифікат учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичні послуги на світовому ринку як фактор розвитку міжнародного туризму» (м. Львів)
- 23.03.2018р. – Сертифікат учасника ІХ Міжнародної науково-практичноїконференції «Туристичний та готельно-рестораннийбізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» (м. Черкаси).
Методичні матеріали
- Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 38 с.
- Кушнірук Г.В., Пандяк І.Г. Методичні вказівки для підготовки та захисту курсових робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 34 с.
- Пандяк І. Г., Бомба М. Я., Кушнірук Г. В., Майкова С. В., Федина Л. О. Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 38 с.
- Кушнірук Г.В., Дорош Ю.С. Сучасні тенденції та стратегії відновлення індустрії гостинності після COVID-19 та карантинних обмежень: монографія [Електронний ресурс] / Г.О. Горіна, Г.А. Богатирьова, Ю.С. Дорош, Р.І. Дудченко, Кушнірук Г.В. та ін.; наук. ред. Г.О. Горіна. Кривий Ріг : Вид. ДонНУЕТ, 2023. 143 с. (Розділ 3. Готельні бренди: тенденції позиціонування на ринку гостинності України після пандемії СОVID-19, С. 56-86) URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2746/
- Кушнірук Г.В. Наскрізна програма практик для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, денної та заочної форми навчання з галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа. – Львів : Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка, 2022. – 35с.
- Rutynskyi M., Kushniruk H. (2022). Restaurant industry in the tourist city of Eastern Europe: post-COVID-19 perspectives. The case of Lviv (Ukraine). In Borges A. et al. (Eds). Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry: Post-COVID-19 Perspectives. Hershey, USA: IGI Global. DOI: 10.4018/978-1-7998-9148-2 Online : https://www.igi-global.com/book/gastronomy-hospitality-future-restaurant-industry/275848
- Кушнірук Г.В., Дорош Ю.С. Організація туризму. Методичні вказівки до написання та оформлення курсових робіт для студентів ІІІ курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання / Г.В. Кушнірук, Ю.С. Дорош. – Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2021. – 36 c.
- Кушнірук Г.В. Економіка туризму. Методичні вказівки до написання та оформлення курсових робіт для студентів ІV курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання / Г.В. Кушнірук. – Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2021. – 36 c.
- Кушнірук Г.В. Економіка туризму. Методичні рекомендації і завдання до виконання самостійної та індивідуальної роботи для студентів заочної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 242 Туризм. – Львів: ЛІЕТ, 2020.–36 с.
- Кушнірук Г.В. Економіка туризму. Методичні рекомендації і завдання до виконання контрольної та індивідуальної роботи для студентів заочної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини. – Львів: ЛІЕТ, 2020. – 36 с.
- Кушнірук Г.В. Економіка туризму. Методичні рекомендації і завдання до виконання контрольної та індивідуальної роботи для студентів заочної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львів: ЛІЕТ, 2020. – 36 с.
- Кушнірук Г.В. Організація туризму. Методичні рекомендації до виконання контрольних робіт для студентів ІІІ курсу заочної форми навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 242 Туризм. – Львів : ЛІЕТ, 2020. – 16 с.
- Кушнірук Г.В., Дорош Ю.С. Організація туризму Методичні вказівки з написання та оформлення курсових робіт для студентів ІІІ курсу (денної і заочної форми навчання) галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 242 «Туризм». – Львів : ЛІЕТ, 2020. – 35 с.
- Кушнірук Г.В. Економіка туризму. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка туризму» для студентів спеціальності 242 «Туризм» (денна та заочна форми навчання). – Львів: ЛІЕТ, 2019. – 26 с.
- Кушнірук Г.В., Цимбала О.С. Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проектів) здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» спеціальності 242 «Туризм» (денна та заочна форми навчання). – Львів: ЛІЕТ, 2018. – 80 с.
- Кушнірук Г.В. Економіка туризму. Методичні рекомендації для підготовки до семінарських і практичних занять з курсу «Економіка туризму» для студентів всіх спеціальностей [Текст] : навч.-метод. реком. – Львів : ЛІЕТ, 2018. – 44 с.
- Кушнірук Г.В. Методичні рекомендації до проведення тренінгового заняття «Технологія прямих продажів туристичного продукту» / Розробник: Г.В. Кушнірук; Львівський інститут економіки і туризму. − Львів: ЛІЕТ, − 2017. – 12 с.
- Кучинська І.В., Кушнірук Г.В. Методичні вказівки до виконання та оформлення дипломних робіт студентів за ОКР «Спеціаліст» напряму підготовки 140103 «Туризм» спеціальності 14010301 “Туризмознавство” (денна та заочна форми навчання) – Львів: ЛІЕТ, 2016. – 55 с.
- Кучинська І.В., Кушнірук Г.В. Методичні вказівки до виконання та оформлення дипломних робіт студентів за ОКР «Спеціаліст» напряму підготовки напрям підготовки 140101 Готельно-ресторанна справа Спеціальність 7.14010101 Готельна і ресторанна справа (денна та заочна форми навчання) – Львів: ЛІЕТ, 2016. – 56 с.
- Кучинська І. В., Кушнірук Г. В., Безручко Л. С., Клапчук О. О., Лозинський Р. М., Цимбала О. С., Білоцерківська Т. М. Методичні вказівки для розробки туристичних продуктів (за видами туризму). – Львів: ЛІЕТ, 2012. – 58 с.
Розклад
Сторінка розкладу викладачів не знайдена!