Лабораторія харчових технологій та ресторанного обслуговування

  • Про підрозділ
  • Співробітники

Практична підготовка є важливою складовою у формуванні компетентностей майбутніх фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій, тому є невід’ємною частиною навчальної роботи, яка здійснюється задля набуття студентами професійних навиків в реальних виробничих умовах та забезпечення належного рівня фахової підготовки.

У Львівському національному університеті імені Івана Франка базою практичної підготовки фахівців за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології» є лабораторія «Харчових технологій та ресторанного обслуговування».
Тут студенти мають можливість відпрацювати практичні навики з фахових дисциплін, які пов’язані із організацією обслуговування  споживачів у закладах харчування, а також ознайомитись із асортиментом сучасного посуду, приборів, столової білизни, особливостями сервірування столу до різноманітних прийомів тощо.

Головною метою діяльності лабораторії є підготовка висококваліфікованих кадрів шляхом вдалого поєднання теоретичних знань та практичних навиків.

Важливим етапом у підготовці фахівців з індустрії гостинності та харчових технологій є набуття навиків з організації ресторанної справи на базі гастрономічного хабу «Pro100Hub». Співпраця з цим інноваційним проєктом надає можливість студентам вивчати сучасні тенденції на ринку НоReCa, здобувати знання щодо актуального асортименту професійного посуду, столових приборів, кухонного інвентарю та різноманітних ресторанних аксесуарів. Ознайомитися з новинками та трендами на ринку HoReCa допомагає засновниця компанії Spodaryk Group Марія Сподарик, яка понад 10 років  співпрацює з відомими готельно-ресторанними закладами.

Висловлюємо вдячність нашим партнерам за можливість надавати студентам практичні та актуальні знання, вдосконалювати вміння та навики у відповідності до вимог сучасного інноваційного ринку НоReCa.

Співробітники