Відбувся захист звітів з навчальної ознайомчої практики «Вступ до фаху» у здобувачів бакалаврату 1-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології»

01.07.2024 | 16:25

27-28 червня 2024 року відбувся захист звітів з навчальної практики «Вступ до фаху» студентів І-го курсу спеціальності «Харчові технології».
Практика тривала в період з 03.06.2024 до 30.06.2024 року.

До захисту студенти оформили письмові звіти, заповнили щоденники практики та виконали індивідуально-пошукові завдання. Захист звітів відбувався у формі презентації.
Під час захисту, на якому керівники практики доц. Сенчина Б.В., доц. Теліш П.С., ст. викл. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець О.Б., студентами представлено результати індивідуально-пошукових робіт, зокрема:

  •  Особливості діяльності підприємств в галузі ресторанного господарства;
  • Характеристика комплексу послуг ресторанного господарства;
  • Класифікація та характеристика харчових виробництв;
  • Система якості харчової продукції НАССР;
  • Нетрадиційна сировина у харчуванні людини, та інші.

А також студенти поділились своїми враженнями від екскурсій у готельно-ресторанні комплекси «Нобіліс», «Супутник», «Гранд Готель», «Банк Готель».
Дякуємо студентам за вчасно підготовлену звітну документацію, цікаві презентації. Бажаємо використати набутий досвід під час практики в опануванні фахових дисциплін, у наукових дослідженнях, майбутній професійній діяльності!