Харчові технології

Галузь знань: 18 Виробництво та технології

Спеціальність: 181 Харчові технології

Навчальні плани

Освітньо-професійні програми

1-й семестр

2-й семестр

3-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Друга іноземна мова: німецька (181 Б) 0:0 Немає
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) 64 0:4 Залік
Основи наукових досліджень (181 Б) 0:0 Немає
Основи підприємництва (181 Б) 0:0 Немає
Процеси та апарати харчових виробництв (181 Б) 32 16 2:1 Іспит
Теплотехніка та основи холодильних технологій (181 Б) 32 16 2:1 Залік
Технології продукції ресторанного господарства (181 Б) 32 32 2:2 Немає
Філософія (181 Б) 16 16 1:1 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Всесвіт кіно (ДВВС) 16 16 1:1 Залік

4-й семестр

5-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Інформаційні системи і технології в харчових виробництвах (181 Б) 32 48 2:3 Іспит
Маркетинг в харчових технологіях (181 Б) 16 16 1:1 Залік
Менеджмент в харчових технологіях (181 Б) 16 16 1:1 Залік
Проектування закладів ресторанного господарства (181 Б) 48 32 3:2 Залік
Санаторно-курортна справа (181 Б) 48 48 3:3 Залік
Харчові технології (181 Б) 32 32 2:2 Іспит
Унікальні міста світу (ДВВС) 16 1:0 Залік
Дисципліна на вибір 1:Діяльність у сфері гостинності (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Ринок землі та агробізнес (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Таємниці пустель (ДВВС) 16 16 1:1 Залік

6-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Інженерна та комп’ютерна графіка в харчових технологіях (181 Б) 0:0 Немає
Конфліктологія (181 Б) 0:0 Немає
Менеджмент в харчових технологіях (181 Б) 0:0 Немає
Організація ресторанного господарства (181 Б) 0:0 Немає
Мистецтво реклами (ДВВС) 16 1:0 Залік
Альтернативна енергетика (ДВВС) 16 16 1:1 Немає
Дисципліна на вибір 1:Історія і географія футболу (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Кулінарна географія (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Цифрова фотографія (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Визначні пам’ятки природи Землі (ДВВС) 16 16 1:1 Іспит