Харчові технології

Галузь знань: 18 Виробництво та технології

Спеціальність: 181 Харчові технології

Навчальні плани

денне

заочне

Освітньо-професійні програми

Сертифікати студентів

Сертифікати

Одеський національний технологічний університет, учасник еногастрономічного саміту Slow Food Odesa, 2024

1-й семестр

2-й семестр

3-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Друга іноземна мова: німецька (181 Б) 0:0 Немає
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) 64 0:4 Залік
Кулінарія народів світу (181 Б) 0:0 Немає
Основи наукових досліджень (181 Б) 0:0 Немає
Основи підприємництва (181 Б) 0:0 Немає
Процеси та апарати харчових виробництв (181 Б) 32 16 2:1 Іспит
Теплотехніка та основи холодильних технологій (181 Б) 32 16 2:1 Залік
Технології продукції ресторанного господарства (181 Б) 32 2:0 Немає
Філософія (181 Б) 16 16 1:1 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Життя в стилі Еко (ДВВС) 0:0 Немає
Урбаністика і city-менеджмент: найважливіше про розвиток міст (ДВВС) 0:0 Немає
Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС) 16 1:0 Залік
Всесвіт кіно (ДВВС) 16 16 1:1 Залік

4-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) 0:0 Іспит
Облік і звітність харчових підприємств (181 Б) 0:0 Немає
Технології продукції ресторанного господарства (181 Б) 0:0 Немає
Товарознавство харчових продуктів (181 Б) 0:0 Іспит
Соціоекологія (ДВВС) 32 16 2:1 Залік

5-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Інформаційні системи і технології в харчових виробництвах (181 Б) 32 48 2:3 Іспит
Маркетинг в харчових технологіях (181 Б) 16 16 1:1 Залік
Менеджмент в харчових технологіях (181 Б) 16 16 1:1 Залік
Проектування закладів ресторанного господарства (181 Б) 48 32 3:2 Залік
Санаторно-курортна справа (181 Б) 48 48 3:3 Залік
Харчові технології (181 Б) 32 32 2:2 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Крафтові міні-технології (ДВВС) 0:0 Немає
Таємниці Українських Карпат (ДВВС) 0:0 Немає
Унікальні міста світу (ДВВС) 16 1:0 Залік
Діяльність у сфері гостинності (ДВВС) 16 16 1:1 Залік

6-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Виробництво органічних та екопродуктів (181 Б) 32 32 2:2 Залік
Інженерна та комп’ютерна графіка в харчових технологіях (181 Б) 0:0 Немає
Конфліктологія (181 Б) 0:0 Немає
Менеджмент в харчових технологіях (181 Б) 0:0 Немає
Організація ресторанного господарства (181 Б) 0:0 Немає
Мистецтво реклами (ДВВС) 16 1:0 Залік
Альтернативна енергетика (ДВВС) 16 16 1:1 Немає
Дисципліна на вибір 1:Історія і географія футболу (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Кулінарна географія (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Цифрова фотографія (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Визначні пам’ятки природи Землі (ДВВС) 16 16 1:1 Іспит

7-й семестр

8-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Логістика у виробництві харчових продуктів (181 Б) 24 12 1,5:0,8 Залік
Харчові та біологічно активні добавки (181 Б) 24 24 1,5:1,5 Іспит