Харчові технології
Галузь знань: 18 Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Сертифікати студентів
Сертифікати
Одеський національний технологічний університет, учасник еногастрономічного саміту Slow Food Odesa, 2024
1-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Безпека життєдіяльності і охорона праці (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Вища та прикладна математика (181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Вступ до спеціальності (181 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Залік |
Історія української культури (241, 242, 181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Українська мова (за проф. спрямуванням) (241, 242, 181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Фізіологія харчування (181 Б) | 48 | – | 32 | 3:2 | Іспит |
Харчова хімія (181 Б) | 32 | 32 | – | 2:2 | Залік |
2-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Немає |
Історія України (241, 181 Б) | – | – | – | 0:0 | Іспит |
Мікробіологія | 32 | – | 16 | 2:1 | Іспит |
Основи технологій харчових виробництв (181 Б) | 48 | – | 32 | 3:2 | Іспит |
Підприємницьке право (181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Сенсорний аналіз харчових продуктів | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Технології продукції ресторанного господарства 1к (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Товарознавство харчових продуктів (181 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
3-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Друга іноземна мова: німецька (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Залік |
Кулінарія народів світу (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Основи наукових досліджень (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Основи підприємництва (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Процеси та апарати харчових виробництв (181 Б) | 32 | – | 16 | 2:1 | Іспит |
Теплотехніка та основи холодильних технологій (181 Б) | 32 | – | 16 | 2:1 | Залік |
Технології продукції ресторанного господарства (181 Б) | 32 | – | – | 2:0 | Немає |
Філософія (181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Дисципліна на вибір 1:Життя в стилі Еко (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Урбаністика і city-менеджмент: найважливіше про розвиток міст (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Всесвіт кіно (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
4-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | – | 0:0 | Іспит |
Облік і звітність харчових підприємств (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Технології продукції ресторанного господарства (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Товарознавство харчових продуктів (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Іспит |
Соціоекологія (ДВВС) | 32 | – | 16 | 2:1 | Залік |
5-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Інформаційні системи і технології в харчових виробництвах (181 Б) | 32 | 48 | – | 2:3 | Іспит |
Маркетинг в харчових технологіях (181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Менеджмент в харчових технологіях (181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Проектування закладів ресторанного господарства (181 Б) | 48 | – | 32 | 3:2 | Залік |
Санаторно-курортна справа (181 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Залік |
Харчові технології (181 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Дисципліна на вибір 1:Крафтові міні-технології (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Таємниці Українських Карпат (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Унікальні міста світу (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Діяльність у сфері гостинності (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
6-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Виробництво органічних та екопродуктів (181 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Інженерна та комп’ютерна графіка в харчових технологіях (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Конфліктологія (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Менеджмент в харчових технологіях (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Організація ресторанного господарства (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Мистецтво реклами (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Альтернативна енергетика (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Немає |
Дисципліна на вибір 1:Історія і географія футболу (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 2:Кулінарна географія (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Цифрова фотографія (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Визначні пам’ятки природи Землі (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
7-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Методи контролю якості харчової продукції (181 Б) | 32 | 32 | – | 2:2 | Іспит |
Проектування підприємств харчової промисловості (181 Б) | 32 | – | 16 | 2:1 | Залік |
Технологія природних вітамінів (181 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
8-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Логістика у виробництві харчових продуктів (181 Б) | 24 | – | 12 | 1,5:0,8 | Залік |
Харчові та біологічно активні добавки (181 Б) | 24 | – | 24 | 1,5:1,5 | Іспит |