Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС)

Тип: На вибір студента

Кафедра: туризму

Навчальний план

СеместрКредитиЗвітність
32Залік

Лекції

СеместрК-сть годинЛекторГрупа(и)
316Майкова С. В.ГрФ-21с, ГрФУ-21с, ГРФЕ-21с, ГРО-21с, ГРТ-21с, ГРТ-22с, ГРН-21с, ГРГ-21с, ГРГ-22с, ГрХТ-21с, ГРТ-22с, ГРГ-23с, ГрГТ-21с

Практичні

СеместрК-сть годинГрупаВикладач(і)
3ГрФ-21сМайкова С. В.
ГрФУ-21сМайкова С. В.
ГРФЕ-21сМайкова С. В.
ГРО-21сМайкова С. В.

Опис курсу

Дисципліною «Барна справа та мистецтво бариста» передбачено вивчення особливостей організації та функціонування барів, обладнання барів та їх матеріально – технічним забезпечення, ознайомлення з основними типами кавових машин та їх порівнянням, підготовчими заходами бару до обслуговування, видами кави та типами напоїв, способами купажування кавових напоїв, способами приготування напоїв.
Метою вивчення вибіркової дисципліни «Барна справа та майстерність бариста» є ознайомлення студентів з особливостями організації та функціонування барів, обладнанням барів та їх матеріально – технічним забезпеченням, основними типами кавових машин та їх порівнянням, основними підготовчими заходами бару до обслуговування, видами кави та типами напоїв, способами купажування кавових напоїв, способами приготування напоїв, віртуально опрацювати різні способи приготування кави та підбирати солодощі та доповнення до кави; організовувати обслуговування споживачів та ознайомитися з організацією розважально-тематичних заходів в барах.

Рекомендована література

Основна

Силабус: Барна справа та мистецтво бариста. 2023-2024 н. р.

Завантажити силабус