Представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяла участь в Освітньому форумі профтехів Львова

01.07.2024 | 17:12

25 червня 2024 року доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, к. т. н. Ольга Маслійчук та здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» Олександр Процовський взяли участь в Освітньому форумі профтехів Львова, який відбувся в театрі імені Марії Заньковецької.
На форумі відбувся фінал пілотного проєкту #Забазуйся по розвитку стартапів, ідей студентів професійно-технічних закладів Львова, зорганізований Львівською міською радою. Також в межах форуму відбулась ярмарок-виставка винаходів 17-ти закладів професійно-технічної освіти та представлено продукцію Львівських шкільних соціальних підприємств.

На завершенні пітчинг визначив переможця Форуму, а саме стартапу Наземний дрон, який представили студенти Міжрегіонального ВПУ автомобільного транспорту та будівництва м. Львова і отримали грант на відкриття власної справи та подорож у США.
Для кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Форум має навчально-пізнавальний інтерес, оскільки здобувачі кафедри долучені до проєкту «Молофактури» і на сьогодні проходять навчання під наглядом Центру підтримки підприємництва, менторської підтримки та триденного ідеатону, організованого Львівською міською радою.
Проєкт фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується в рамках IREX.