Завершилась туристично-краєзнавча практика

02.07.2024 | 18:50

В другій половині червня студенти-першокурсники напряму «Туризм і рекреація» проходили двотижневу ознайомчу туристично-краєзнавчу практику. Об’єктом краєзнавчих досліджень було обрано місто Львів як відомий національний і міжнародний центр туризму.
У студентів був досвід ознайомлення з багатьма туристичними атракціями Львова під час вивчення курсу «Географія туризму». Тому основна увага під час практики була зосереджена на суб’єктах туристичної діяльності: природоохоронні території, туристичні фірми та заклади розміщення. Зокрема, було здійснено оглядову екскурсію на Високий Замок і в регіональний ландшафтний парк «Знесіння», в туристичні фірми «Трайдент», «Міст-Тур» і «Look Travel», а також в готельно-ресторанний комплекс «Супутник». Студенти ознайомилися з діяльністю інших сервісних служб туризму і рекреації у Львові.
Ці проведені обстеження атракцій та суб’єктів туристичного обслуговування стануть основою індивідуальних звітів студентів-першокурсників з ознайомчої туристично-краєзнавчої практики.