Вівчарук Ольга Миколаївна
Посада: доцент кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Науковий ступінь: кандидат економічних наук
Вчене звання: доцент
Телефон (робочий): 0972460899
Електронна пошта: olha.vivcharuk@lnu.edu.ua
Профіль у Google Scholar: scholar.google.com
Наукові інтереси
- Ресторанна справа;
- гастрономія;
- індустрія гостинності;
- ресторанне господарство України та світу.
Курси
Публікації
Монографії та посібники
- Майкова С.В., Вівчарук О.М., Маслійчук О.Б., Удуд І.Р. Ресторанна справа: навч. посіб. Київ: Видавництво «Каравела», 2024., 436 с
- Майкова С.В., Вівчарук О.М., Маслійчук О.Б., Удуд І.Р. Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарств: навч. посіб. Київ: Видавництво «Каравела», 2023., 336 с.
- Вівчарук О.М. Управління розвитком туризму та гостинності на основі співпраці з міжнародними організаціями. Маркетингова концепція управління економічним розвитком бізнес структур туристичної індустрії: Колективна монографія / С.В. Васильчак, О. М. Вівчарук, У.Я. Петриняк, С.Б. Соловій – Дніпро : ВНПЗ ДГУ, 2023. — C.185-199. ISBN (Розділи у колективних монографіях)
- Маркетингова концепція управління економічним розвитком бізнес структур туристичної індустрії Вівчарук О. М. Реалізація наукових підходів у технології виробництва молочних продуктів харчування. Технології продуктів оздоровчого харчування : монографія / М. Я. Бомба, О. М. Вівчарук, Ю. В. Жиліщич, Б. В. Кректун, У. Б. Лотоцька – Дудик, С. В. Майкова, Г.В. Макогін, О. Б. Максимець О.Б. Маслійчук, І. Г. Пандяк, І. В. Петлін, Н.Б. Сливка, Н. Я. Сусол, Л. О. Федина ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. Львів, 2023. С. 21-69. (Розділи у колективних монографіях)
- Васильчак С.В., Ільчук О.О., Стручок Н.М., Фурсіна О.В., Вівчарук О.М. Маркетинг в туризмі: навч. посіб. Львів : Вид-во ННВК «АТБ», 2021., 302 с.
- Васильчак С.В. Світова та європейська законодавчо-правова база адаптивного туризму : Колективна монографія/ С.В. Васильчак, О.Р. Жидяк, О. М. Вівчарук // Стратегічні напрями розвитку рекреації у туристичній діяльності та її вплив на соціально- економічний стан Західного регіону України. – Львів, 2017. — Львів : ЛІЕТ, 2017.— C. 37-45.
Публікації у наукометричних виданнях, індексованих у Scopus
- Svitlana Vasylchak, Tetiana Shterma, Serhiy Soloviy, Olga Vivcharuk, Ievgen Kondel Ukrainian agricultural labour potential management modelling in the context of European integration Received 17.08.2023, Revised 26.10.2023, Accepted 27.11.2023 https://sciencehorizon.com.ua/en/journals/tom-26-12-2023/modelyuvannya-upravlinnya-trudovim-potentsialom-ukrayini-v-silskomu-gospodarstvi-v-umovakh-yevrointegratsiyi (Scopus)
Тези доповідей на міжнародних конференціях:
- Вівчарук О.М., Майкова С.В. Особливості проектування та дизайну для створення концепції закладів готельно-ресторанного господарства. Географічна освіта і наука:виклики і поступ: зб. наук. праць Міжнародної наук.-практ. конф., присвяченої 140-річчю географії у Львівському університеті (18-20 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛНУім. Івана Франка
- Вівчарук О.М., Фітьо В. Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 222–224.
- Вівчарук О.М., Фітьо В. Інновації в ресторанному бізнесі. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 225–229.
Статті та матеріли конференцій
- Васильчак С.В., Петриняк У.Я., Соловій С.Б., Вівчарук О.М. Теоретичні основи дослідження конкурентоспроможності бізнес структур в умовах інтеграції до ЄС. Формування ринкових відносин в Україні: зб. наук. праць. Київ, 2023. № 1 (259). С.11-19. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_1_4
- Вівчарук О.М. Номінації як індикатор розвитку закладів ресторанного господарства. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : збірник праць Міжнародного науково-практичного форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.). – Львів: НУ «Львівська політехніка» ‒ «Камула», 2023. С.331-336.
- С. В. Майкова, І. С. Ромашко, О. М. Вівчарук, Н. П. Шемедюк/ Каротинвмісні біойогурти та їх використання для розроблення біологічно цінних ресторанних страв. Scientific Messenger LNUVMB. Series: Food Technologies, 2022, vol. 24, no 97. р. 27-33. doi: 10.32718/nvlvet‐f9705 ISSN2707‐5885 оnline https://nvlvet.com.ua/index.php/food
- Майкова С. В., Джурик Н.Р.-Й., Вівчарук О. М. Використання безвідходних технологій у ресторанному бізнесі. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв» 21 грудня 2021 року : Полтава, 2021. с.61-66. http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/11626/1/Матеріали%20Всеукр.%20наук.-практич.%20конф.%20Інноваційні%20та%20РзбТХВ.pdf
- Майкова С.В., Джурик Н.Р.-Й., Вівчарук О.М. Сучасні тренди в ресторанному бізнесі. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 року). – Старобільськ : Вид-во ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» : Старобільськ, 2021. с.178-180. Главная (luguniv.edu.ua)
- Майкова С.В., Вівчарук О.М., Бомба М.Я. Перспективи вигoтoвлення страв із профілактичними властивостями введенням нетрадиційної сировини. Журнал «Інновації та технології в сфері послуг і харчування». Print ISSN 2708-4949 (print), ISSN 2709-9776 (Online), №1-2 (3-4). 2021. С.66-75. http://itsf.chdtu.edu.ua/article/view/242689
- Васильчак С.В. Маркетингові інструменти економічного розвитку малого підприємництва Івано-Франківської області в умовах пандемії / С.В. Васильчак, Л.М. Лояк, О.М. Вівчарук, У.Я. Петриняк // Формування ринкових відносин в Україні. Зб. наук. праць. – Київ, 2021. – № 5 (240). – С. 74-81. ISSN 2522-1620 http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?Z21ID=&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&S21STN=1&S21REF=10&S21FMT=fullwebr&C21COM=S&S21CNR=20&S21P01=0&S21P02=0&S21P03=A=&S21COLORTERMS=1&S21STR=%D0%92%D1%96%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%83%D0%BA%20%D0%9E$
- Oleksii Prokhorenko, Olga Martyn, Olga Vivcharuk, Mykola Zos-Kior, Iryna Hnatenko /«Models of state clustering management, marketing and labor market management in the context of globalization, bankruptcy risk and services market development» , Міжнародний журнал компютерних наук і мереживої безпеки,2021,21(12),228-234. https://doi.org/10.22937/IJCSNS.2021.12.34 (Scopus)
- Сусол Н. Я., Методологія розробки та інжиніринг меню «A LA СARTE» закладів ресторанного господарства /Сусол Н. Я., Джурик Н.Р-Й., Вівчарук О. М.//Вісник Львівського інституту економіки і туризму.2020.№ 15.С.112-119.
- Майкова С. В. Удосконалення національних страв та їх адаптація для сучасних закладів ресторанного господарства/Майкова С.В., Вівчарук О.М., Ромашко І.С. //Вісник Львівського інституту економіки і туризму.2020.№ 15.С.120-128.
- Вівчарук О.М., Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні /Вівчарук О.М.,Майкова С. В. // VІІ Міжнародної науково-практичної конференції«Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: Проблеми розвитку та регулювання.»Т.1 Черкаси 2020. – С.25-29. https://chdtu.edu.ua/media/k2/attachments/Матеріали_XI_Міжнародної_науково-практичної_конференції_Том_1_2020.pdf
- Вівчарук О. М. Якість та безпечність харчових продуктів у закладах ресторанного господарства.Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Якість і безпечність продуктів харчування: Зб. матер. всеукрнаук.-практ. інтернетконф. Львів: ЛІЕТ, 2020.С.76-793.
- Вівчарук О. М. Наукові підходи дослідження етнічних ЗРГ: «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі»/Вівчарук О. М.,Голощапова А. А.// [Текст]: Зб. матеріалів студентської науково-практичної конференції (Львів, 6 березня 2019 р.) / Міністерство освіти та науки України, Львівський інститут економіки та туризму. – Львів: ЛІЕТ
- Вівчарук О.М. Світовий досвід інноваційного розвитку закладів ресторанного господарства: «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі»/Вівчарук О.М., Даниляк Ю. І. //: [Текст]: Зб. матеріалів студентської науково-практичної конференції (Львів, 6 березня 2019 р.) / Міністерство освіти та науки України, Львівський інститут економіки та туризму. – Львів: ЛІЕТ
- Васильчак С.В. Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості / Васильчак С.В., Дубина М.П., Вівчарук О.М., Петриняк У.Я. // Зб. наук. праць «Формування ринкових відносин в Україні» – Київ, 2018. – № 5 (204). – С. 63-69. ISSN 2522–1620 Index Copernicus (Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_5_11)
- Васильчак С.В. Мотиваційні процеси в агропідприємствах / Васильчак С.В., Дубина М.П., Вівчарук О.М., Данило О.А. // Зб. наук. праць «Формування ринкових відносин в Україні» – Київ, 2018. – №6 (205). С.47-53. ISSN 2522–1620 Index Copernicus http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?I21DBN=LINK&P21DBN=UJRN&Z21ID=&S21REF=10&S21CNR=20&S21STN=1&S21FMT=ASP_meta&C21COM=S&2_S21P03=FILA=&2_S21STR=frvu_2018_6_9
- Васильчак С.В. Зарубіжний досвід мотивації персоналу підприємства / Васильчак С.В., Дубина М.П., Вівчарук О. М., Соловій С.Б. // Зб. наук. праць «Формування ринкових відносин в Україні» – Київ, 2018. – № 10 (209). – С.69-75. ISSN 2522–1620 Index Copernicus http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?I21DBN=LINK&P21DBN=UJRN&Z21ID=&S21REF=10&S21CNR=20&S21STN=1&S21FMT=ASP_meta&C21COM=S&2_S21P03=FILA=&2_S21STR=frvu_2018_10_12
- Стручок Н.М. Інструменти становлення фінансово-економічної безпеки підприємств туристичної індустрії / Стручок Н.М,.Вівчарук О.М.,Удуд І.Р./ Збірник наукових праць «Фінансово – кредитна діяльність: проблеми теорії та практики».- 2018.- № 4, с.56-81 ( Web of Science, Index Copernicus (Польща) DOI: https://doi.org/10.18371/fcaptp.v4i27.154203
- Vivcharuk O.Influence of the direct foreign investment on the sustainable development of regional economy/Vivcharuk O.,Vasylchak S., Dubyna M., Solovii S.// Influence of the Direct Foreign Investment on the Sustainable Development of RegionalEconomy (MULTILANGUAGE SCIENCE JOURNAL) –Єреван,2018.-№11(29).- С.6-12.
- Вівчарук О.М. Застосування інновацій в закладах ресторанного господарства / Вівчарук О.М., СенчакЮ.Д. // Перспективи розвитку закладів торгівлі України в умовах глобалізації : Зб. тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. (Львів, 02 грудня 2018 р.). – Львів, 2018. – Режим доступу: http:// www.lute.lviv.ua
- Вівчарук О.М.Механізми формування економічної безпеки підприємств готельного бізнесу на основі маркетингових інструментів/ВівчарукО.М., Фурсіна О.В. //Зб. наук. праць “Формування ринкових відносин в Україні” – Київ, 2017. – № 12 (199). –С.75-79.
- Вівчарук О.М. Світовий досвід управління розвитком ресторанних підприємств /ВівчарукО.М., Бурса О.В.// Вісник Львівського інституту економіки і туризму.2017.№ 12.С.150-155
- Миськів Г.В. Інноваційний розвиток закладів ресторанного господарства з орієнтацією на ринкові потреби/Миськів Г.В.,Вівчарук О.М.,// Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція “Курортна і готельно-ресторання справа Українських Карпат: історія та сьогодення” ДВНЗ «Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника» 5-6 грудня 2017 р.
- Вівчарук О.М. Передумови розвитку санаторно-курортних закладів України в регіональному аспекті / Вівчарук О.М., Галаченко О.О. // Зб. наук. праць «Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України» – 2016. – № 4 (120). – С.53-55. Index Copernicus ISSN 2071–465
- Вівчарук О.М. Застосування інноваційного менеджменту в управлінні закладами ресторанного господарства /ВівчарукО.М., Бурса О.В. // Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції«Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: Проблеми розвитку та регулювання.», Т.1 Черкаси,24-25 березня 2016. – С.137-140.
- Вівчарук О.М. Інноваційний менеджмент в закладах ресторанного господарства / ВівчарукО.М., Бурса О.В. //Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегія розвитку туризму у ХХІ столітті у контексті сталого розвитку» 31 березня 2016. Львів–С.169-172.
- Тринько Р.І Діагностика ставлення споживачів Львівщини до виробництва і споживання органічних продуктів харчування / Тринько Р.І., Бомба М.Я., Вівчарук О.М. [ та ін.] // Вісник аграрної освіти, Львів: 2015. – С.63-68.
- Бомба М.Я. Удосконалення технологій дієтичних страв для хворих на серцево-судинні захворювання / Бомба М.Я. , Івашків Л.Я.,Вівчарук О.М. [ та ін .] // сб. нуч. труд. SWorld, вип. 1. Т. 6 – Иваново ; МАРКОВА АД, 2015. – С.55-60 https://www.sworld.com.ua/konfer38/287.pdf
- ВівчарукО.М. Сучасний стан розвитку підприємств громадського харчування Львівської області в змінних умовах функціонування./ВівчарукО.М. //Вісник лісотехнічного університету [Текст]: зб. наук. ст : Львів: 2013. – № 23. – С. 219-222.
- ІвашківЛ.Я. Аналіз вмісту харчових добавок у продуктах харчування та їх небезпеки для здоровя споживачів / ІвашківЛ.Я., Бомба М.Я.,Вівчарук О.М.,[ та ін .] // сб. нуч. труд. SWorld, вип. 4. – Т. 50. – Иваново; МАРКОВА АД, 2013. – С.21-28. https://www.sworld.com.ua/index.php/biology-413/ecology-and-biotechnology-413/19789-413-1213
- Вівчарук О.М. Елементи комунікаційної політики в структурі системи менеджменту підприємств ресторанного бізнесу./ Вівчарук О.М. // Науково-виробничий журнал-Бізнес – навігатор. – Херсон, 2013– №1(30). – С. 230-234. – Фахове видання.
- Вівчарук О.М. Інвестиційний клімат підприємств ресторанного господарства Львівської області./ ВівчарукО.М.//Науково-виробничий журнал-Бізнес – навігатор. – Херсон, 2013– №2(31). – С. 122-125.
- Вівчарук О.М. Сучасний стан розвитку підприємств громадського харчування Львівської області в змінних умовах функціонування / Вівчарук О.М. //Вісник лісотехнічного університету [Текст]: зб. наук. ст : Львів: 2013. – № 23. – С. 219-222.
- Вівчарук О.М. Стратегічне управління як джерело інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства/ ВівчарукО.М.//Актуальні питання підвищення конкурентоспроможності держави, бізнесу та освіти в сучасних економічних умовах: IМіжнар. наук.-практ. конф., 14-15 лютого 2013р.– Полтава, 2013. – С. 7-9
- Вівчарук О.М. Структура інноваційного менеджменту на підприємствах ресторанного господарства господарства/ Вівчарук О.М . // Роль творчої молоді в індустрії готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.ІІ Всеукр. Міжвуз. наук.-практ. конф. студентів та аспірантів 21-23 лютого 2013р. – Чернівці: ЧТЕІ КНЕУ, 2013. – С. 21-24. –
- Вівчарук О.М. Організація ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства / Вівчарук О.М. //Матеріали Всеукраїнської . наук.-практ. конф., 21 березня 2013- Рівне, 2013.с. 31-34.
- Вівчарук О.М. Сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства у м. Львові / Вівчарук О.М. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпека продуктів. VВсеукр. наук.-практ. конф. 10-11 квітня 2013р. Львів: ЛІЕТ, 2013. – С.131-136.
- Вівчарук О.М. Підходи до оцінки рівня конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства Львівської області. /Вівчарук О.М. //Вісник Львівського інституту економіки і туризму [Текст] : зб. наук. ст. Львів : ЛІЕТ, ТзОВ «Ліга-Прес», 2013. – С. 215-220.
Біографія
Народилася 26.02.1966 р., в м. Львові.
1984-1987 рр. – навчання у Львівському технікумі громадського харчування (здобула кваліфікацію техніка-технолога),
1992-1998 рр. – навчання у Київському державному торгово-економічному університеті, диплом (інженер-технолог),
2003-2004 рр. – навчання у Київському університеті туризму, економіки і права, диплом (менеджер-економіст),
У 2013 р. – захистила кандидатську дисертацію у вищому навчальному закладі «Міжнародному університеті бізнесу і права» на тему «Механізми управління інноваційним розвитком підприємств громадського харчування», здобула ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).
З 1996 р. старший викладач кафедри харчових технологій та ресторанної справи, а також обіймала посаду методиста вищої категорії заочного відділення у Львівському інституті економіки і туризму.
У 2019 р. присвоєне вчене звання доцента кафедри харчових технологій та ресторанної справи Львівського інституту економіки і туризму.
З 2021 – доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
Автор та співавтор понад 70 наукових та навчально-методичних праць. Здійснювала керівництво студентських наукових робіт, переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Дмитрів Н.В. зайняла 3-тє місце на ІІ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, яка отримала диплом ІІІ ступеня в Одеській академії харчових технологій, квітень 2020 рік. Одружена.
Сертифікати
- European Open Science Space, учасниця І Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні рішення в науці: баланс теорії та практики», 2024
- European Open Science Space, учасниця І Міжнародної науково-практичної конференції «Нові горизонти в наукових дослідженнях: виклики та шляхи вирішення» (онлайн), 2024
- Radisson Blu Resort, Bukovel, програма підвищення кваліфікації професійного спрямування на тему: “Інновації в менеджменті: світовий досвід та його впровадження в підготовку фахівців у сфері гостинності”, 2023
- Національний університет біоресурсів і природокористування України, участь у І Міжнародній науково-практичній конференції “Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти”, 2023
- НУ “Львівська політехніка”, участь у роботі міжнародного науково-практичного форуму “Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни”, 2023
- Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, участь у III Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”, 2022
- Професійне стажування «Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства»; 16.11.2015р. – 16.05.2016 р. Свідоцтво про підвищення кваліфікації ПАТ «Туристична фірма «Львів-Супутник»;
- WyższaSzkołaTurystyki i Ekologii (WSTiE), SuchaBeskidzka, Poland. Міжнародне стажування на тему «Innovative educational technologies: European experience and its normative legal implementation in the preparation of experts with economics, tourism and public administration», (08.06.2019 р.– 13.06.2019р.)
Методичні матеріали
- Майкова С.В., Вівчарук О.М., Маслійчук О.Б., Удуд І.Р. Ресторанна справа: навч. посіб. Київ: Видавництво «Каравела», 2024., 436 с
- Майкова С.В., Вівчарук О.М., Маслійчук О.Б., Удуд І.Р. Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарств: навч. посіб. Київ: Видавництво «Каравела», 2023., 336 с.
- Бомба М. Я., Майкова С. В., Вівчарук О. М., Маслійчук О. Б., Федина Л. О. Методичні вказівки до виконання курсової роботи другого (магістерського) рівня для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 21 с.
- Бомба М. Я., Майкова С. В., Вівчарук О. М., Маслійчук О. Б., Федина Л. О. Методичні вказівки для підготовки та захисту курсових робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023.
- Пандяк І. Г., Бомба М. Я., Майкова С. В., Маслійчук О. Б., Федина Л. О., Вівчарук О. М. Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форма навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 40 с.
- Майкова С.В., Маслійчук О.Б., Вівчарук О.В. Методичні вказівки для підготовки до лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Харчові технології у закладах готельно-ресторанного господарства» здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 53 с.
- Методичні рекомендації для підготовки до державної атестації бакалаврів у 2022 році галузь знань 18 «Виробництво та технології» напрям підготовки (спеціальність) 181 «Харчові технології»,форма навчання: денна, заочна. [уклад. Майкова С.В., Бомба М.Я., Вівчарук О.М, Максимець О.Б., Шах А.Є]. Львів: ЛНУ ім. І.Франка, 2022. 30 с.
- Методичні вказівки для виконання практичних (семінарських) робіт з дисципліни «Організація ресторанної справи» , для студентів ІІІ курсу денної та заочної форм навчання ОПП Бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». . [уклад. Вівчарук О.М. ] Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2021. – 99с.
- Методичні рекомендації і завдання для проведення семінарських та практичних занять з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» , для студентів ІУ курсу денної та заочної форм навчання ОПП Бакалавр , спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [уклад. Вівчарук О.М, Шах А.Є] Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2021. – 50 c.
- Методичні вказівки для виконання та оформлення курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанної справи» , студентами ІІІ курсу денної та заочної форми навчання ОПП Бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології». . [уклад. Вівчарук О.М, Маслійчук О.Б.] Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2021. – 26 c.
- Методичні рекомендації і завдання для проведення семінарських занять з дисципліни «Організація ресторанної справи»,метод. РозробкаЛьвів : ЛІЕТ, 2019. – 12 с.
- Методичні рекомендації і завдання для проведення практичних занять з дисципліни «Організація ресторанної справи» метод. розробкаЛьвів : ЛІЕТ, 2019. – 85 с.
- Методичні рекомендації і завдання для проведення практичних занять з дисципліни «Проектування об’єктів гот. рест. господарства» метод. розробкаЛьвів : ЛІЕТ, 2019. –2 с.
- Методичні матеріали та завдання до проведення інтегрованого заняття з дисциплін «Організація ресторанної справи» метод. розробка Львів : ЛІЕТ, 2019. – 54 с.
- Методичні вказівки та вимоги щодо підготовки курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанної справи» метод. розробкаЛьвів : ЛІЕТ, 2019. – 36 с.
- Методичні вказівки для семінарських і практичних занять з дисципліни «Організація ресторанної справи» метод. розробкаЛьвів : ЛІЕТ, 2019. – 34 с.
- Методичні вказівки та ситуаційні завдання для практичних занять з «Організація ресторанної справи» метод. розробкаЛьвів : ЛІЕТ, 20198. – 36 с.
- Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Організація ресторанної справи» метод. розробкаЛьвів : ЛІЕТ, 2019. – 20 с.
Розклад
Сторінка розкладу викладачів не знайдена!