Готельно-ресторанна справа
Галузь знань: 24 Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Оголошення
Відкрита зустріч з експертною групою щодо акредитації освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”розміщена за посиланням https://www.lnu.
Програма акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку
Звіт за результатами опитування студентів щодо якості освітньої програми
Відомості про самооцінювання освітньої програми
Наскрізна програма практик
Грамоти
Сертифікати
Рецензії
Патенти
Навчальний готельно-ресторанний комплекс
1-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Безпека життєдіяльності та охорона праці (241, 242, 181 Б) | 16 | – | 32 | 1:2 | Залік |
Вища та прикладна математика у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Залік |
Історія української культури (241, 242, 181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Основи економіки (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Основи туризмознавства (241 Б) | 32 | – | 64 | 2:4 | Іспит |
Психологічні аспекти комунікаційного менеджменту організації (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Іспит |
Українська мова (за проф. спрямуванням) (241, 242, 181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
2-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Немає |
Історія України (241, 181 Б) | – | – | – | 0:0 | Іспит |
Міжнародний туризм (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Іспит |
Навчальна ознайомча практика (241 Б) | – | – | 180 | 0:11,3 | Диф. залік |
Підприємницьке право (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Світове готельне і ресторанне господарство (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Залік |
Товарознавство (241 Б) | 48 | 32 | – | 3:2 | Іспит |
3-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Енологія і барна карта (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Залік |
Міжнародний курортний та СПА менеджмент (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Основи наукових досліджень (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Основи сервісу (241 Б) | 32 | – | 16 | 2:1 | Залік |
Рекламна діяльність у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Технології продукції та сервіс у ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | 16 | – | 1:1 | Немає |
Філософія (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Всесвіт кіно (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
4-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Бухгалтерський облік та фінанси у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Залік |
Друга іноземна мова (польська) (241 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | – | 0:0 | Іспит |
Кулінарні тренди та гастрономія (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Навчальна технологічна практика | – | – | 180 | 0:11,3 | Диф. залік |
Технології продукції та сервіс у ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | 32 | – | 1:2 | Іспит |
Соціоекологія (ДВВС) | 32 | – | 16 | 2:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 1:Бізнес-етика в індустрії гостинності (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Менеджмент кулінарних подій (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
5-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Економіка міжнародного готельного та ресторанного бізнесу (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Інформаційні системи та технології у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | – | 2:0 | Іспит |
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Залік |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Організація анімаційних послуг (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Організація готельного господарства (241 Б) | 16 | – | 32 | 1:2 | Залік |
Організація ресторанного господарства (241 Б) | 16 | 16 | – | 1:1 | Залік |
Професійний кар’єрний розвиток (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Дисципліна на вибір 1:Діяльність у сфері гостинності (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Унікальні міста світу (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Дисципліна на вибір 2:Ринок землі та агробізнес (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Таємниці пустель (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
6-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Виробнича практика (241 Б) | – | – | 180 | 0:11,3 | Диф. залік |
Івент та МІСЕ-менеджмент у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Іспит |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Організація готельного господарства (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Організація ресторанного господарства (241 Б) | 32 | 16 | – | 2:1 | Іспит |
Альтернативна енергетика (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Немає |
Дисципліна на вибір 1:Історія і географія футболу (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 2:Кулінарна географія (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 3:Мистецтво реклами (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Цифрова фотографія (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Визначні пам’ятки природи Землі (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Дисципліна на вибір 4:PR та електронний маркетинг в індустрії гостинності (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Залік |
Санаторно-курортна справа (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Залік |
7-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Економіка підприємства (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Курортологія (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Немає |
Професійний кар’єрний розвиток (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Дисципліна на вибір 1:Бізнес-планування у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 2:Готельне та ресторанне господарство України (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Історія індустрії гостинності (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Туристичне країнознавство (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
8-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Барна справа та організація роботи сомельє (241 Б) | 26 | – | 26 | 1,6:1,6 | Залік |
Інновації у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 26 | – | 26 | 1,6:1,6 | Іспит |
Кухні народів світу (241 Б) | 26 | – | 26 | 1,6:1,6 | Іспит |
Основи економіки (241 Б) | 26 | – | 26 | 1,6:1,6 | Залік |
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 13 | – | 13 | 0,8:0,8 | Іспит |
Управління попитом (241 Б) | 13 | – | 13 | 0,8:0,8 | Залік |
PR та електронний маркетинг в індустрії гостинності (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |