Готельно-ресторанна справа
Галузь знань: 24 Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Оголошення
Відкрита зустріч з експертною групою щодо акредитації освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”розміщена за посиланням https://www.lnu.
Програма акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку
Звіт за результатами опитування студентів щодо якості освітньої програми
Відомості про самооцінювання освітньої програми
Наскрізна програма практик
Грамоти
Сертифікати
Досягнення здобувачів
- Львівський національний університет імені Івана Франка, курс “Антикорупція та доброчесність”, 2024
- Андрієвська Юлія
- Бачевич Софія
- Гладчук Рената
- Головецька Христина
- Депутович Ангеліна
- Драбович Яна
- Заник Анастасія
- Козловська Олександра
- Кулешко Дмитро
- Ліжевська Олександра
- Рудяк Вероніка
- Саман Михайло
- Сирватка Іван
- Сотніченко Іван
- Стадник Валентина
- Старожишин Валентина
- Ткаченко Анна
- Ткачук Зорина
- Тхір Анастасія
- Фарима Вікторія
- Шевчук Олег
- Юр Вікторія
- Яровий Олег
- Яцишена Анастасія
Рецензії
Патенти
Навчальний готельно-ресторанний комплекс
1-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Безпека життєдіяльності та охорона праці (241 Б, 242 Б) | 16 | – | 32 | 1:2 | Залік |
Вища та прикладна математика у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Залік |
Історія української культури (241, 242, 181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Комунікаційний менеджмент та психологія управління в підприємницькій діяльності (241 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Основи економіки (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Основи туризмознавства (241 Б) | 32 | – | 64 | 2:4 | Іспит |
Психологічні аспекти комунікаційного менеджменту організації (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Іспит |
Українська мова (за проф. спрямуванням) (241, 242, 181 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
2-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Немає |
Історія України (241, 181 Б) | – | – | – | 0:0 | Іспит |
Міжнародний туризм (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Іспит |
Навчальна ознайомча практика (241 Б) | – | – | 180 | 0:11,3 | Диф. залік |
Підприємницьке право (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Світове готельне і ресторанне господарство (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Залік |
Товарознавство (241 Б) | 48 | 32 | – | 3:2 | Іспит |
3-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Енологія і барна карта (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | 64 | 0:4 | Залік |
Міжнародний курортний та СПА менеджмент (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Основи наукових досліджень (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Основи сервісу (241 Б) | 32 | – | 16 | 2:1 | Залік |
Рекламна діяльність у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Технології продукції та сервіс у ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | 16 | – | 1:1 | Немає |
Філософія (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Дисципліна на вибір 1:Життя в стилі Еко (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Урбаністика і city-менеджмент: найважливіше про розвиток міст (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Дисципліна на вибір 2:Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Всесвіт кіно (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
4-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Бухгалтерський облік та фінанси у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Залік |
Друга іноземна мова (польська) (241 Б) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) | – | – | – | 0:0 | Іспит |
Кулінарні тренди та гастрономія (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Навчальна технологічна практика | – | – | 180 | 0:11,3 | Диф. залік |
Технології продукції та сервіс у ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | 32 | – | 1:2 | Іспит |
Соціоекологія (ДВВС) | 32 | – | 16 | 2:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 1:Бізнес-етика в індустрії гостинності (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Менеджмент кулінарних подій (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
5-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Економіка міжнародного готельного та ресторанного бізнесу (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Інформаційні системи та технології у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | – | 2:0 | Іспит |
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Залік |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Організація анімаційних послуг (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Організація готельного господарства (241 Б) | 16 | – | 32 | 1:2 | Залік |
Організація ресторанного господарства (241 Б) | 16 | 16 | – | 1:1 | Залік |
Професійний кар’єрний розвиток (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Дисципліна на вибір 1:Крафтові міні-технології (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Таємниці Українських Карпат (ДВВС) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Дисципліна на вибір 2:Діяльність у сфері гостинності (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
Унікальні міста світу (ДВВС) | 16 | – | – | 1:0 | Залік |
6-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Виробнича практика (241 Б) | – | – | 180 | 0:11,3 | Диф. залік |
Івент та МІСЕ-менеджмент у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 48 | – | 48 | 3:3 | Іспит |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Організація готельного господарства (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Організація ресторанного господарства (241 Б) | 32 | 16 | – | 2:1 | Іспит |
Альтернативна енергетика (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Немає |
Дисципліна на вибір 1:Історія і географія футболу (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 2:Кулінарна географія (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 3:Мистецтво реклами (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Цифрова фотографія (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Визначні пам’ятки природи Землі (ДВВС) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Дисципліна на вибір 4:PR та електронний маркетинг в індустрії гостинності (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Залік |
Санаторно-курортна справа (241 Б) | 32 | – | 48 | 2:3 | Залік |
7-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Економіка підприємства (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Курортологія (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Немає |
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
Дисципліна на вибір 1:Бізнес-планування у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Дисципліна на вибір 2:Готельне та ресторанне господарство України (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Історія індустрії гостинності (241 Б) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Туристичне країнознавство (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |
8-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Барна справа та організація роботи сомельє (241 Б) | 26 | – | 26 | 1,6:1,6 | Залік |
Інновації у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) | 26 | – | 26 | 1,6:1,6 | Іспит |
Кухні народів світу (241 Б) | 26 | – | 26 | 1,6:1,6 | Іспит |
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства (241 Б) | 13 | – | 13 | 0,8:0,8 | Іспит |
Управління попитом (241 Б) | 13 | – | 13 | 0,8:0,8 | Залік |
PR та електронний маркетинг в індустрії гостинності (241 Б) | 32 | – | 32 | 2:2 | Залік |