Готельно-ресторанна справа

Галузь знань: 24 Сфера обслуговування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Оголошення

Відкрита зустріч з експертною групою щодо акредитації освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”розміщена за посиланням https://www.lnu.edu.ua/vidkryta-dystantsiyna-zustrich-z-ekspertnoiu-hrupoiu-shchodo-akredytatsii-osvitn-o-profesiynoi-prohramy-hotel-no-restoranna-sprava/

Програма акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку

Освітньо-професійні програми

Звіт за результатами опитування студентів щодо якості освітньої програми

Відомості про самооцінювання освітньої програми

Навчальні плани

денне

заочне

Грамоти

Угоди

Рецензії

Патенти

Навчальний готельно-ресторанний комплекс

1-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Безпека життєдіяльності та охорона праці (241 Б, 242 Б) 16 32 1:2 Залік
Вища та прикладна математика у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) 64 0:4 Залік
Історія української культури (241, 242, 181 Б) 16 16 1:1 Залік
Комунікаційний менеджмент та психологія управління в підприємницькій діяльності (241 Б) 0:0 Немає
Основи економіки (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Основи туризмознавства (241 Б) 32 64 2:4 Іспит
Психологічні аспекти комунікаційного менеджменту організації (241 Б) 32 48 2:3 Іспит
Українська мова (за проф. спрямуванням) (241, 242, 181 Б) 16 16 1:1 Залік

2-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) 64 0:4 Немає
Історія України (241, 181 Б) 0:0 Іспит
Міжнародний туризм (241 Б) 48 48 3:3 Іспит
Навчальна ознайомча практика (241 Б) 180 0:11,3 Диф. залік
Підприємницьке право (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Світове готельне і ресторанне господарство (241 Б) 48 48 3:3 Залік
Товарознавство (241 Б) 48 32 3:2 Іспит

3-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Енологія і барна карта (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) 64 0:4 Залік
Міжнародний курортний та СПА менеджмент (241 Б) 32 32 2:2 Іспит
Основи наукових досліджень (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Основи сервісу (241 Б) 32 16 2:1 Залік
Рекламна діяльність у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 32 32 2:2 Іспит
Технології продукції та сервіс у ресторанному господарстві (241 Б) 16 16 1:1 Немає
Філософія (241 Б) 16 16 1:1 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Життя в стилі Еко (ДВВС) 0:0 Немає
Урбаністика і city-менеджмент: найважливіше про розвиток міст (ДВВС) 0:0 Немає
Дисципліна на вибір 2:Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС) 16 1:0 Залік
Всесвіт кіно (ДВВС) 16 1:0 Залік

4-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Бухгалтерський облік та фінанси у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 32 48 2:3 Залік
Друга іноземна мова (польська) (241 Б) 0:0 Немає
Іноземна мова (241, 242, 181 Б) 0:0 Іспит
Кулінарні тренди та гастрономія (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Навчальна технологічна практика 180 0:11,3 Диф. залік
Технології продукції та сервіс у ресторанному господарстві (241 Б) 16 32 1:2 Іспит
Соціоекологія (ДВВС) 32 16 2:1 Залік
Дисципліна на вибір 1:Бізнес-етика в індустрії гостинності (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Менеджмент кулінарних подій (241 Б) 32 32 2:2 Залік

5-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Економіка міжнародного готельного та ресторанного бізнесу (241 Б) 32 32 2:2 Іспит
Інформаційні системи та технології у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 32 2:0 Іспит
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (241 Б) 48 48 3:3 Залік
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Організація анімаційних послуг (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Організація готельного господарства (241 Б) 16 32 1:2 Залік
Організація ресторанного господарства (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Професійний кар’єрний розвиток (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Дисципліна на вибір 1:Крафтові міні-технології (ДВВС) 0:0 Немає
Таємниці Українських Карпат (ДВВС) 0:0 Немає
Дисципліна на вибір 2:Діяльність у сфері гостинності (ДВВС) 16 1:0 Залік
Унікальні міста світу (ДВВС) 16 1:0 Залік

6-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Виробнича практика (241 Б) 180 0:11,3 Диф. залік
Івент та МІСЕ-менеджмент у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (241 Б) 48 48 3:3 Іспит
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (241 Б) 32 32 2:2 Іспит
Організація готельного господарства (241 Б) 32 32 2:2 Іспит
Організація ресторанного господарства (241 Б) 32 16 2:1 Іспит
Альтернативна енергетика (ДВВС) 16 16 1:1 Немає
Дисципліна на вибір 1:Історія і географія футболу (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Кулінарна географія (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 3:Мистецтво реклами (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Цифрова фотографія (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Визначні пам’ятки природи Землі (ДВВС) 16 16 1:1 Іспит
Дисципліна на вибір 4:PR та електронний маркетинг в індустрії гостинності (241 Б) 32 48 2:3 Залік
Санаторно-курортна справа (241 Б) 32 48 2:3 Залік

7-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Економіка підприємства (241 Б) 32 32 2:2 Іспит
Курортологія (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства (241 Б) 16 16 1:1 Немає
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 32 32 2:2 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Бізнес-планування у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Готельне та ресторанне господарство України (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Історія індустрії гостинності (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Туристичне країнознавство (241 Б) 32 32 2:2 Залік

8-й семестр