Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Галузь знань: J Транспорт та послуги

Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Сертифікат про акредитацію ОПП “Готельно-ресторанна справа”

Освітньо-професійні програми

Пропозиції до проєкту ОПП “Готельно-ресторанна справа” надсилати на адресу гаранта – доцента  Марії ФІЛЬ ( mariia.fil@lnu.edu.ua)

Звіт за результатами опитування студентів щодо якості освітньої програми

Відомості про самооцінювання освітньої програми

Навчальні плани

денне

заочне

Наукова робота студентів

 

Практики здобувачів

Перелік баз практик pdf

Інформація про діяльність практик pdf

Угоди про співпрацю

Договори/угоди міжнародної практики студентів

Програми

ЗВІТИ ПРАКТИК

Навчальна ознайомча практика

Навчальна технологічна практика

Виробнича практика

Практичні заняття на підприємствах готельно-ресторанного господарства

Міжнародні стажування викладачів

Міжнародні стажування студентів

Сертифікати

Академічна доброчесність

 

Рецензії та відгуки

Патенти

Гостьові лекції від фахівців

Фахові майстер-класи

Матеріально-технічне забезпечення

1-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Безпека життєдіяльності та охорона праці (J2 Б) 0:0 Немає
Бухгалтерський облік та фінанси у готельно-ресторанному господарстві (J2 Б) 32 48 2:3 Залік
Вища та прикладна математика у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Вступ до спеціальності (J2 Б) 0:0 Немає
Іноземна мова (J2, G13 Б, 181 Б) 64 0:4 Залік
Історія української культури (J2, J3, G13 Б) 16 16 1:1 Залік
Комунікаційний менеджмент та психологія управління в підприємницькій діяльності (J2 Б) 0:0 Немає
Основи економіки (J2 Б) 16 16 1:1 Залік
Українська мова (за проф. спрямуванням) (J2, J3, G13 Б) 16 16 1:1 Залік

2-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Іноземна мова (J2, G13 Б, 181 Б) 64 0:4 Іспит
Історія України (J2, G13) 16 16 1:1 Залік
Міжнародний туризм (241 Б) 48 48 3:3 Іспит
Навчальна ознайомча практика (241 Б) 180 0:11,3 Диф. залік
Підприємницьке право (241 Б) 16 16 1:1 Залік
Світове готельне і ресторанне господарство (241 Б) 48 48 3:3 Залік
Товарознавство (241 Б) 48 32 3:2 Іспит

3-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Базова загальновійськова підготовка (теоретична частина) 21 18 1,3:1,1 Немає
Енологія і барна карта (J2 Б) 16 16 1:1 Залік
Іноземна мова (J2, G13 Б, 181 Б) 64 0:4 Залік
Міжнародний курортний та СПА менеджмент (J2 Б) 32 32 2:2 Іспит
Основи наукових досліджень ((J2 Б) 16 16 1:1 Залік
Основи сервісу (J2 Б) 32 16 2:1 Залік
Рекламна діяльність у готельно-ресторанному господарстві (J2 Б) 32 32 2:2 Іспит
Технології продукції ресторанного господарства (J2 Б) 16 16 1:1 Немає
Фізична та домедична підготовка 14 18 0,9:1,1 Немає
Філософія (J2 Б) 16 16 1:1 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Барна справа та мистецтво бариста (ДВВС) 16 1:0 Залік
Всесвіт кіно (ДВВС) 16 1:0 Залік
Дисципліна на вибір 2:Краєзнавчі екскурсії західним регіоном України (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 3:Мистецтво фотографії (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Урбаністика і city-менеджмент: найважливіше про успішний розвиток міст (ДВВС) 16 16 1:1 Залік

4-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Базова загальновійськова підготовка (теоретична частина) 15 6 0,9:0,4 Диф. залік
Друга іноземна мова (польська) (241 Б) 0:0 Немає
Іноземна мова (J2, G13 Б, 181 Б) 64 0:4 Іспит
Кулінарні тренди та гастрономія (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Навчальна технологічна практика 180 0:11,3 Диф. залік
Технології продукції ресторанного господарства (J2 Б) 16 32 1:2 Іспит
Фізична та домедична підготовка 32 0:2 Немає
Інноваційні технології у готельному господарстві (ДВВС) 0:0 Немає
Дисципліна на вибір 1:Глобальні катастрофи в історії Землі (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Кулінарне мистецтво (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 3:Навчальні географо-екологічні маршрути Карпатського регіону (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Цікаве про країни світу (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Бізнес-етика в індустрії гостинності (241 Б) 32 32 2:2 Залік

5-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Економіка міжнародного готельного та ресторанного бізнесу (J2 Б) 32 32 2:2 Іспит
Інформаційні системи та технології у готельно-ресторанному господарстві (J2 Б) 32 2:0 Іспит
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (J2 Б) 48 48 3:3 Залік
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (J2 Б) 16 16 1:1 Залік
Організація анімаційних послуг (J2 Б) 32 32 2:2 Залік
Організація готельного господарства (J2 Б) 16 32 1:2 Залік
Організація ресторанного господарства (J2 Б) 16 16 1:1 Залік
Професійний кар’єрний розвиток (J2 Б) 32 32 2:2 Залік
Дисципліна на вибір 1:Дизайн бренду та візуальні комунікації (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Діяльність у сфері гостинності (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 3:Мистецтво сомельє (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 4:Таємниці пустель (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 5:Таємниці Українських Карпат (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Унікальні міста світу (ДВВС) 16 16 1:1 Залік

6-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Виробнича практика (241 Б) 180 0:11,3 Диф. залік
Івент та МІСЕ-менеджмент у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 32 32 2:2 Залік
Маркетинг готельно-ресторанного господарства (J2 Б) 48 48 3:3 Іспит
Менеджмент готельно-ресторанного господарства (J2 Б) 32 32 2:2 Іспит
Організація готельного господарства (J2 Б) 32 32 2:2 Іспит
Організація ресторанного господарства (J2 Б) 32 16 2:1 Іспит
Санаторно-курортна справа (241 Б) 32 48 2:3 Залік
Екосистемні послуги в туризмі (ДВВС) 16 1:0 Залік
Дисципліна на вибір 1:SMM у готельно-ресторанному бізнесі (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Визначні пам’ятки природи Землі (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 3:Енергетика і геополітика (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 4:Історія і географія футболу (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Цифрова фотографія (ДВВС) 16 16 1:1 Залік

7-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Економіка підприємства (J2 Б) 32 32 2:2 Іспит
Курортологія (J2 Б) 32 32 2:2 Залік
Організація підприємницької діяльності в сфері обслуговування (J2 Б) 0:0 Немає
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства (J2 Б) 16 16 1:1 Немає
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві (J2 Б) 32 32 2:2 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Бізнес-планування у готельно-ресторанному господарстві (J2 Б) 16 16 1:1 Залік
Готельне та ресторанне господарство України (J2 Б) 16 16 1:1 Залік
Туристичне країнознавство (J2 Б) 32 32 2:2 Залік

8-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Англійська мова професійного спілкування (241 Б) 0:0 Немає
Барна справа та організація роботи сомельє (241 Б) 26 26 1,6:1,6 Залік
Гігієна і санітарія (241 Б) 0:0 Немає
Інновації у готельно-ресторанному господарстві (241 Б) 26 26 1,6:1,6 Іспит
Кухні народів світу (241 Б) 26 26 1,6:1,6 Іспит
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства (J2 Б) 13 13 0,8:0,8 Іспит
Психологія обслуговування (241 Б) 0:0 Залік
Законодавство у сфері гостинності (241 Б) 0:0 Немає
Управління попитом (241 Б) 13 13 0,8:0,8 Залік