Участь кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»
Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, к.т.н. Маслійчук Ольга Богданівна долучилася до VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», яку проводив Національний університет харчових технологій 9-10 листопада 2023 р.
На пленарному засіданні 9 листопада представлено доповіді на такі теми:
– Особливості здійснення державного нагляду та контролю за дотримання харчового законодавства про харчові продукти операторами ринку в період воєнного стану (Ігор Басюк, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та...