Архів новин за жовтень 2020 року

В Університеті продовжено режим карантину

30.10.2020 | 15:08

Відповідно до Наказу Ректора № О-96 від 27 жовтня 2020 року на виконання Постанови Кабінету Міністрів № 956 від 13 жовтня 2020 року  «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» режим карантину у Львівському національному університеті імені Івана Франка продовжено до 31 грудня 2020 року.
З наказом Ректора можна ознайомитися за посиланням.
Закликаємо Вас ретельно стежити за своїм здоров’ям, дотримуватися вимог щодо маскового режиму та соціального дистанціювання.
 

Читати »

Пам’яті професора Анатолія Мельника

30.10.2020 | 11:29

30 жовтня 2020 року професору Анатолію Васильовичу Мельнику виповнилося б 63роки. Звістка про передчасну смерть професора географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (ЛНУ), одного з найвідоміших і найбільш шанованих представників Львівської школи гірського ландшафтознавства вразила всю географічну спільноту. Відійшов у вічність доктор географічних наук, професор, багаторічний завідувач кафедри фізичної географії Львівського національного університету імені Івана Франка, видатний ландшафтознавець та істинний польовик, обдарований педагог, доброзичлива й щира Людина. Його праці мають велике теоретичне і практичне значення та визнані й...

Читати »

Передзахист постерів та науково-дослідницьких робіт учнів, відділення наук про Землю Львівської обласної МАН

29.10.2020 | 13:49

У відділенні наук про Землю Львівської обласної МАН триває передзахист постерів та науково-дослідницьких робіт учнів у межах підготовки до ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Викладачі географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка беруть активну участь у зустрічах, надають рекомендації та висловлюють певні зауваження.

Готуємося гідно представити відділення наук про Землю на всеукраїнському рівні!

Читати »

Флешмоб студентів ГРГ-31 з дисципліни «Організація ресторанного господарства»

28.10.2020 | 12:25

27 жовтня 2020 року, в умовах дистанційного навчання студенти групи ГРГ-31, спеціальності «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка,  взяли участь у флешмобі з дисципліни «Організація ресторанного господарства» на тему : «Попереднє сервірування столу та способи складання серветок» . Керівник курсу : доцент Філь Марія Іванівна. Студенти 31 групи: Луць С.; Вегера А.; Козла М.; Горчаківська Н. ; Кашалупа Ю.; Білик О.; Головецька В.; Кузьменко О; Іванчук Т., Копоть М., Булич С., Майко Л., Головчик Ю.

 

Читати »

Відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція ”Геотуризм: практика і досвід”

27.10.2020 | 12:03

23 жовтня 2020 р. відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція ”Геотуризм: практика і досвід”, на якій виступили з доповідями представники географічного факультету. Ст. викладач кафедри туризму Юрій Зінько розповів про «Методичні засади типізації перспективних геотуристичних об’єктів і територій (на прикладі Західної України)». Доц. кафедри геоморфології та палеогеографії Галина Байрак висвітлила доповідь «Ямельницькі скелі як геотуристична атракція». Зав. лаб. Галина Савка показала результати своїх досліджень у доповіді «Місця огляду панорамних краєвидів на Українському Розточчі».
Запис конференції на фейсбук

 

Читати »