Архів новин за 2020 рік

Академічна спільнота Університету вшанувала пам’ять Героя Небесної Сотні Ігоря Костенка

31.12.2020 | 20:51

31 грудня 2020 року Ректор, студенти та працівники Університету вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні, Героя України, студента географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Ігоря Костенка. Покладанням квітів до пам’ятника Героєві, представники Університету віддали шану Борцю за наші Гідність і Свободу.
«31 грудня ми переходимо з року в рік і вже традиційно тут, на географічному факультеті, вшановуємо пам’ять Героя Небесної Сотні, Героя України Ігоря Костенка. Сьогодні ми запалили двадцять дев’ять лампадок, адже сьогодні – Його двадцять дев’ятий день народження», –...

Читати »

Доцент кафедри туризму Марія Філь стала учасником Громадської спілки «Асоціація Індустрії Гостинності України»

31.12.2020 | 20:15

Щиро вітаємо доцента кафедри туризму, к.т.н. Філь Марію Іванівну, яка стала учасником Громадської спілки «Асоціація Індустрії Гостинності України»! Дякуємо за Вашу активність та професіоналізм!

Читати »

Привітання з Новим Роком від колективу кафедри туризму

31.12.2020 | 20:10

Дорогі колеги, студенти, аспіранти, випускники та усі наші підписники! Дякуємо Вам за цей рік, що були з нами! 2020-й рік, Рік Білого Щура, був важким, однак приніс нам чимало здобутків, цікавих проектів та нових зустрічей, і ми сподіваємося, що у наступному 2021-му, Році Білого Бика, ми разом із Вами досягнемо нових вершин на науковій ниві та у туристичній стихії, відкриємо нові, незвідані туристичні стежки та організуємо ще більше цікавих заходів із фахівцями нашої галузі!
Зичимо Вам усіх благ та чекатимемо на...

Читати »

Колективна монографічна праця “Національна безпека України у викликах новітньої історії” нагороджена дипломом Національної академії наук вищої освіти України за перше місце у номінації “Монографії”

30.12.2020 | 13:08

Колективна монографічна праця “Національна безпека України у викликах новітньої історії” нагороджена дипломом Національної академії наук вищої освіти України за перше місце у номінації “Монографії”. До видання цієї монографії доклалися Володимир Біланюк, Євген Іванов, Степан Позняк та Євген Тиханович. Тож вітаємо авторів і зичимо їм надхнення та творчої наснаги… Ще раз хочемо висловити подяку науковому редактору монографії Володимиру Стецюку та академіку-секретарю відділення наук про Землю Івану Ковальчуку. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю…

Читати »