Архів новин за червень 2018 року

Міжнародні стажування студентів кафедри туризму географічного факультету ЛНУ ім. І. Франка у Греції, Туреччині та Болгарії

27.06.2018 | 09:46

Цьогоріч кафедрою туризму ЛНУ ім. І. Франка спільно із міжнародними туристичними операторами «MouzenidisTravel», «CalypsoTourUA» та «Ideas&JourneyTravel» було організовано міжнародні стажування студентів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» у найбільш популярних країнах літнього виїзного туризму – Греції, Туреччині та Болгарії.На сьогодні наші студенти проходять практику у відомих туристичних комплексах та переймають особливості туристичного сервісу на популярних курортах морських європейських країн.
За програмою стажувань «MouzenidisTravel» на території Греції студенти стажуються у Іракліоні та Ретимно (о. Крит). Вони виконують обов’язки трансформенів і працюють в основному...

Читати »

Додаткові бали студентів географічного факультету за результатами другого семестру 2017-2018 н.р.

20.06.2018 | 12:52

Список студентів сформовано на основі наданих подань студентів, голови профбюро та голови студради факультету, голів інших студентських організацій, а також керівників підрозділів університету за наукову і науково-дослідну, громадську, творчу та спортивну роботу відповідно до правил призначення стипендій у Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Бали присвоювалися за наступні досягнення:
Опублікована стаття у фаховому виданні – 4 б.
Тези доповідей конференції – 2 б.
Голова профбюро/студентської ради – 4 б.
Активні члени профбюро/студради – 2 б.
Члени Вченої ради ф-ту, якщо...

Читати »

14 червня 2017 року відбулася зустріч із дворазовим підкорювачем Евересту Валентином Сіпавіним

20.06.2018 | 12:49

14 червня 2017 року на географічному факультеті відбулася зустріч із альпіністом, майстром із льодолазання, мандрівником, дворазовим підкорювачем найвищої вершини світу гори Еверест Валентином Сіпавіним. Зустріч відбулася за ініціативи Туристичного клубу Terra Incognita. Валентин розповів про своє сходження у якості гіда, а також поділився тонкощами сучасного підкорення Джомолунгми.
Дякуємо Valentyn Sypavin за цікаву та продуктивну зустріч. Завжди раді вітати у стінах нашого факультету і з радістю чекаємо нових зустрічей.
Також дякуємо Taras Rykmas, випускнику кафедри грунтознавства та географії грунтів за організацію...

Читати »