Архів новин за липень 2024 року

Завідувач навчально-виробничої лабораторії “Навчальна туристична агенція” Тарас Завадовський вступив до лав ЗСУ

15.07.2024 | 16:22

Завідувач навчально-виробничої лабораторії “Навчальна туристична агенція” та асистент кафедри туризму Тарас Завадовський під час своєї роботи невпинно толерував студентам високі моральні патріотичні цінності. Від початку повномасштабного вторгнення активно займався волонтерською діяльністю.  Нещодавно добровільно вступив до лав ЗСУ. Після вишколу на полігоні склав присягу на вірність українському народові.
Пишаємося нашим колегою й очікуємо на швидке повернення до кафедральної родини з радісними переможними новинами.

Читати »

Вийшов друком Збірник матеріалів ІV наукової конференції студентів, аспірантів і молодих науковців „Горизонти ґрунтознавства”

15.07.2024 | 10:06

Вийшов друком Збірник матеріалів ІV наукової конференції студентів, аспірантів і молодих науковців „Горизонти ґрунтознавства”. У ній взяли активну участь молоді вчені з географічного, біологічного, економічного факультетів ЛНУ імені Івана Франка, Одеського національного університету імені І.І. Мечнікова, Львівського національного університету природокористування, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН України, Державного природознавчого музею НАН України.
У Збірнику охоплено різні аспекти ґенези, властивостей, географії та екології ґрунтів, проблеми збалансованого використання й охорони ґрунтів, продовольчої безпеки України і світу...

Читати »

25 – 28 вересня 2024 року кафедра геоекології і фізичної географії Львівського університету проводитиме міжнародну конференцію, присвячену 80-річчю свого заснування

08.07.2024 | 16:39

25 – 28 вересня 2024 року кафедра геоекології і фізичної географії Львівського університету проводитиме міжнародну конференцію, присвячену 80-річчю свого заснування. Тематика конференції пов’язана з (але не обмежена) міждисциплінарними (комплексними) дослідженнями ландшафту, які є провідною спеціалізацією кафедри.
Більше інформації на сторінці наукової конференції https://geography.lnu.edu.ua/adaptive-landscape-management.
Завантажити інформаційне повідомлення

Читати »

Стартувало щорічне опитування роботодавців та партнерів з метою моніторингу ринку праці в умовах воєнного стану

05.07.2024 | 16:26

Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом спільно з Центром моніторингу розпочав щорічне опитування роботодавців та партнерів з метою моніторингу ринку праці в умовах воєнного стану, можливості подальшої співпраці з бізнесом та налагодження ефективної комунікації в умовах сьогодення.
Підсумки опитування допоможуть зрозуміти пріоритети покращення якості освіти, виявити взаємовигідні форми співпраці Університету з роботодавцями. У перспективі це дозволить покращити практичну складову підготовки фахівців і формування відповідних компетентностей для потреб ринку праці.
Відповіді будуть враховуватись виключно в узагальненому вигляді з аналітичною метою для освітніх...

Читати »

Кафедра туризму запрошує взяти участь у роботі ХVІІI Міжнародної наукової конференції “Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід”

05.07.2024 | 15:57

Кафедра туризму запрошує взяти участь у роботі ХVІІI Міжнародної наукової конференції “Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід”. Конференцію планується провести 11-12 жовтня 2024 р. у м. Львів (кафедра туризму географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка).
Перше інформаційне повідомлення.

Читати »