Новини

Міжнародний англомовний семінар “Стратегічне планування в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі”

04.12.2024 | 09:29

Науковці кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка к.т.н. Майкова С.В., к.т.н. Маслійчук О.Б. та к.е.н. Паук О.Є. приєдналися до міжнародного англомовного семінару “Стратегічне планування в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі”, який відбувся 27 та 29 листопада 2024 року.
Спікер семінару – Adrian BARSBY (United Kingdom) – експерт у сфері готельно-ресторанного бізнесу, стратегічного планування та маркетингу, з багаторічним досвідом консультування підприємств у Великобританії та Європі.
Захід відбувся за сприяння кафедри Готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного...

Читати »

Захист курсових робіт у 3-4 курсів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” кафедри туризму

03.12.2024 | 10:44

Впродовж 26-27 листопада 2024 р. відбувся захист курсових робіт у 3-4 курсів спеціальності “Готельно-ресторанна справа”денно форми навчання у складі комісії працівників кафедри туризму.
Студенти представили власні дослідження за такими напрямами як туризм, рекреація, гостинність.
Важливо те, що їхня праця відображена в курсових роботах повністю відображає коло їхніх зацікавлень у сфері туризму та готельно-ресторанної справи. Багато студентів уже зараз працюють у цих індустріях і можуть поділитися власним досвідом, запропонувати авторські варіанти щодо вдосконалення роботи цих бізнесів в сучасних реаліях.
У співпраці з науковими керівниками...

Читати »

“Вчителі 2.0: онлайн-курс із професійного розвитку та наставництва”

03.12.2024 | 10:24

Однією з особливостей сучасного вчителя є постійний саморозвиток та самовдосконалення, які є невід’ємними складовими світової освітньої професійної культури.
Це засвідчили здобувачі освіти першого року навчання ОР “Магістр” денної форми навчання предметної спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія). Вони у рамках праці освітнього компонента “Освітній менеджмент в географії” (викладачі курсу — доц. Володимир Біланюк, асист. Любов Котик) успішно завершили онлайн-курс підвищення кваліфікації “Вчителі 2.0: онлайн-курс із професійного розвитку та наставництва” на платформі EdEra та здобули знання й навички з професійного розвитку та...

Читати »

Кулінарний майстер-клас спільно з Rational (технологічне обладнання для професійної кухні)

02.12.2024 | 20:20

Кулінарний майстер-клас спільно з Rational (технологічне обладнання для професійної кухні) відбувся у Львові 26 листопада2024 року.
В рамках дисципліни “Технологія продукції ресторанного господарства” на майстер-класі здобувачі мали можливість набути таких практично-лабораторних навичок та компетенцій:

можливість взаємодіяти з обладнанням та спробувати ним керувати;
демонстрація приготування різних страв, на сучасному технологічному обладнанні Rational;
відповіді на питання від шефа та фахівців, як оптимізувати та масштабувати свій бізнес;
дегустація приготовлених страв “Show Kitchen – компанії SPROF” .

Взяли участь студенти 2 курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” кафедри туризму, керівник курсу: доц...

Читати »

Здобутки студентів першого року навчання ОР “Магістр” предметної спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) з неформальної освіти

02.12.2024 | 20:01

У рамках освітнього компоненту “Глобальні проблеми людства” (викладачі курсу — доц. Ольга Мамчур, асист. Любов Котик) здобувачі освіти першого року навчання ОР “Магістр” предметної спеціальності 014.07 “Середня освіта (Географія)” мали змогу отримати знання і навички та набути загальні й фахові компетентності у рамках неформальної освіти.
Здобувачі освіти успішно завершили навчання: курс “Оцінка шкоди довкіллю від російської агресії” на платформі Prometheus (Ігор Поляк); курс “Зелене світло для Землі” на платформі EdEra (Юлія Харчук, Лілія Ірза); “Цифрове громядянство: бути онлайн, добробут онлайн...

Читати »