Новини

Опитування випускників з метою моніторингу  інформації щодо їхнього працевлаштування та кар’єрного зростання

09.06.2024 | 19:20

Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом спільно з Центром моніторингу проводить щорічне опитування випускників з метою моніторингу  інформації щодо їхнього працевлаштування та кар’єрного зростання, а також вивчення якості наданої освіти випускникам та прогнозовані потреби у фахівцях на сучасному ринку праці.
Результати опитування випускників є вагомим елементом у процесі акредитації освітніх програм,  щороку Університет  формує звітну інформацію  та подає її у МОН.
Перехід до анкети за покликанням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYSMDfdE7arbHrWka-MKQqc18eF3FkMzp55Z5VllusRICY4Q/viewform

Читати »

10 червня 2024 року на географічному факультеті відбудеться відкриття та освячення аудиторії, яка присвячена постаті професора Миколи Назарука

09.06.2024 | 19:14

10 червня 2024 року о 14:00 год на географічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Дорошенка, 41) відбудеться відкриття та освячення аудиторії, яка присвячена постаті професора Миколи Назарука.
Як повідомляє пресцентр університету, 26 аудиторія особлива тим, що у ній вдалося відновити унікальні розписи часів Греко-католицької богословської академії, які з кінця 1940 років перебували під товстим шаром штукатурки. Центральним елементом настельного розпису є зображення голуба з німбом, який у християнській традиції символізує сходження Святого Духа. Авторами розписів є Павло Ковжун...

Читати »

Відбулася навчальна екскурсія для студентів-бакалаврів I курсу спеціальності 181 «Харчові технології» у готель «Нобіліс»

09.06.2024 | 19:10

6 червня 2024 р. відповідно до програми навчальної практики, керівником практики, доценткою Сенчиною Б.В. та порадником групи ГрХТ-11с, старшою викладачкою Максимець О.Б., організована навчальна екскурсія у готельно-ресторанний комплекс «Нобіліс» міста Львова. Екскурсію провела менеджер готелю Біян Віра Ігорівна.
Під час екскурсії студенти ознайомились з інфраструктурою готельно-ресторанного комплексу, матеріально-технічною базою, із призначенням приміщень, джерелами постачання сировини, з асортиментом страв, напоїв, з обладнанням, інноваційними технологіями, які впровадженні в ресторані, з основними та додатковими формами обслуговування, із меню, з організацією харчування гостей за формою...

Читати »

Участь кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій в IV Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю: «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика»

09.06.2024 | 18:58

30 травня 2024 р. у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція, молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю: «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика».
Здобувачі-магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Швець Роксоляна та Шоп’як Олег під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольги Маслійчук представили наукову публікацію у секції «Інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa» на тему: «Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців».
Здобувачка бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Найко Соломія під...

Читати »

Представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції: «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири», що відбулась у Національному університеті харчових технологій

09.06.2024 | 18:33

29 травня 2024 року доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка Ольга Маслійчук та здобувачка Олеся Пригода взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції: «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири», що відбулась у Національному університеті харчових технологій.
На конференції представлено матеріали на тему: «Удосконалення технології виготовлення сиркових паст з гарбузовим пюре».
Сиркові пасти для дитячого харчування – одна з ключових альтернатив розширення асортименту страв зі збагачення їх необхідними поживними речовинами для дітей. Цей...

Читати »