Відбулася навчальна екскурсія для студентів-бакалаврів I курсу спеціальності 181 «Харчові технології» у готель «Нобіліс»

09.06.2024 | 19:10

6 червня 2024 р. відповідно до програми навчальної практики, керівником практики, доценткою Сенчиною Б.В. та порадником групи ГрХТ-11с, старшою викладачкою Максимець О.Б., організована навчальна екскурсія у готельно-ресторанний комплекс «Нобіліс» міста Львова. Екскурсію провела менеджер готелю Біян Віра Ігорівна.

Під час екскурсії студенти ознайомились з інфраструктурою готельно-ресторанного комплексу, матеріально-технічною базою, із призначенням приміщень, джерелами постачання сировини, з асортиментом страв, напоїв, з обладнанням, інноваційними технологіями, які впровадженні в ресторані, з основними та додатковими формами обслуговування, із меню, з організацією харчування гостей за формою «шведський стіл», з особливостями проведення різних банкетів, історією закладу, а також з особливостями обслуговування іноземних туристів. Студенти в межах виробництва закріпили методи сервірування столів, викладку продукції для сніданку за формою обслуговування «шведський стіл». Окрім цього, менеджер готелю Віра Біян провела екскурсію по номерах готелю різної категорії, ознайомила з особливістю надання послуг  харчування у номерах, особливостями діяльністю лобі-бару.

Колектив та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлюють щиру вдячність керівництву готельно-ресторанного комплексу «Нобіліс», менеджеру готелю Біян Вірі Ігорівні та директору ресторану Леді Андрію Ярославовичу, за можливість відвідати один з кращих закладів гостинності Львова, здобутий практичний досвід та захопливий мотиваційний діалог!