Участь кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій в IV Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю: «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика»

09.06.2024 | 18:58

30 травня 2024 р. у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція, молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю: «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика».
Здобувачі-магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Швець Роксоляна та Шоп’як Олег під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольги Маслійчук представили наукову публікацію у секції «Інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa» на тему: «Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців».
Здобувачка бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Найко Соломія під науковим керівництвом доцентки кафедри Іванни Удуд представила матеріали на тему: «Особливості планування ключових результатів готельного підприємства в ринкових умовах».
Учасники конференції отримали сертифікати.
Щира подяка організаторам, зокрема завідувачці кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорці Марії Зіновіївні Пасці за запрошення та змістовний науковий форум!!!