Новини

Екскурсія в Наукову бібліотеку Львівського національного університету імені Івана Франка

22.04.2024 | 15:15

17 квітня 2024 р. студенти 3 курсу ОР “Бакалавр” предметної спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) у рамках навчальних предметів “Геокультура і геоосвіта України” (викладачі — проф. Іван Ровенчак, асист. Любов Котик) та “Інноваційні методи навчання географії в школі” (викладач — доц. Ярослав Івах) разом з завідувачем кафедри економічної і соціальної географії імені професора Олега Шаблія Іриною Гудзеляк відвідали Відділ рукописних, стародрукованих та рідкісних книг ім. Ф.П. Максименка (завідувач — к.і.н., доц. Микола Ільків-Свидницький; головний бібліограф — п. Юрій Лисий) Наукової...

Читати »

Участь здобувачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у 90 Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів: «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

22.04.2024 | 14:44

11-12 квітня 2024 року студенти магістерського і бакалаврського рівня спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка взяли участь у 90-й Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».
Конференція відбулась Національному університеті харчових технологій, охоплювала всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіки і управління, екології та сталого розвитку, гуманітарні студії та інші суміжні напрямки і загалом представлена...

Читати »

22 квітня 2024 року відбудеться відкрита лекція доц. Галини Іванюк для студентів спеціальності 106 «Географія»

19.04.2024 | 13:56

22 квітня 2024 року о 11.50 год у 69 авд. відбудеться відкрита лекція
доцентки кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Галини Іванюк
на тему «Ґрунти лісостепових і степових областей суббореального поясу»
для студентів груп ГРФ-11с, ГРФУ-11с, ГРФЕ-11с спеціальності 106 «Географія».

Читати »

Спільне засідання представників робочих груп з розробки освітньо-професійних програм за спеціальністю 106 Географія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

19.04.2024 | 13:13

Спільне засідання представників робочих груп з розробки освітньо-професійних програм за спеціальністю 106 Географія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – Географія, Економічна і соціальна географія, Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток відбулося 17 квітня 2024 року.
Учасники засідання схвалили включення до складу робочих груп ОПП здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Щербу Т. і Гавришко М.
Предметом обговорення була якість освітнього процесу, змістове наповнення окремих освітніх компонентів, удосконалення організації форм підсумкового контролю, календарне планування навчальних і виробничих практик студентів.
За пропозицією завідувачки кафедри...

Читати »

Набуття фахових компетентностей здобувачами-бакалаврами 3 курсу спеціальності «Харчові технології» (дисципліна «Технологія дитячого та геродієтичного харчування»)

19.04.2024 | 12:52

12 квітня 2024 року у лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбулось практичне заняття з дисципліни «Технологія дитячого та геродієтичного харчування» на тему: «Органолептична характеристика сухих дитячих сумішей» (заняття провела доцентка Маслійчук О.Б.).
Мета практичного заняття – органолептична оцінка сухих сумішей Nestle Nido (сухе молоко), Nutricia Nutrison (функціональне ентеральне дитяче харчування), Post perfomence Shake (коктейль білкового харчування) та визначення їхньої харчової цінності.
Студенти приготували суміші відповідно до технології та провели порівняльну характеристику отриманих результатів...

Читати »