Студенти кафедри географії України, що навчаються за ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, взяли участь у другому Міжнародному урбаністичному форумі у Львові

03.07.2024 | 15:25

27–29 червня 2024 р. студенти кафедри географії України, що навчаються за ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток” (спеціальність – 106 “Географія”) узяли участь у другому Міжнародному урбаністичному форумі у Львові (Lviv Urban Forum). Більшість із них як волонтери допомагали в організації заходів форуму.

Усього у форумі взяло участь одинадцять студенток і студентів – четверо з групи ГРФУ-11с (Банах Уляна, Нестеренко Андрій, Романюк Олег, Лідія Фалько) і семеро з групи ГРФУ-21с (Баранова Дарія, Вакуленко Олександр, Пікалюк Андрій, Плесак Софія, Самар Оксана, Свищ Марта, Тищенко Анна).

Lviv Urban Forum — це щорічний захід, що проводиться з метою об’єднати фахівців практиків із міського розвитку (міських голів, головних архітекторів міст, керівників департаментів містобудування та інших фахівців, а також та представників бізнесу й містян) заради діалогу щодо поліпшення сучасної міської політики в Україні, пошуку інструментів та ресурсів, які можна використовувати для якісних перетворень у містах. Як запрошені спікери у форумі беруть участь провідні урбаністи світу та України. Цього року форум проходив під гаслом “Принципи відповідальності”.