Новини

Стартувало щорічне опитування роботодавців та партнерів з метою моніторингу ринку праці в умовах воєнного стану

05.07.2024 | 16:26

Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом спільно з Центром моніторингу розпочав щорічне опитування роботодавців та партнерів з метою моніторингу ринку праці в умовах воєнного стану, можливості подальшої співпраці з бізнесом та налагодження ефективної комунікації в умовах сьогодення.
Підсумки опитування допоможуть зрозуміти пріоритети покращення якості освіти, виявити взаємовигідні форми співпраці Університету з роботодавцями. У перспективі це дозволить покращити практичну складову підготовки фахівців і формування відповідних компетентностей для потреб ринку праці.
Відповіді будуть враховуватись виключно в узагальненому вигляді з аналітичною метою для освітніх...

Читати »

Кафедра туризму запрошує взяти участь у роботі ХVІІI Міжнародної наукової конференції “Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід”

05.07.2024 | 15:57

Кафедра туризму запрошує взяти участь у роботі ХVІІI Міжнародної наукової конференції “Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід”. Конференцію планується провести 11-12 жовтня 2024 р. у м. Львів (кафедра туризму географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка).
Перше інформаційне повідомлення.

Читати »

Здобувачі 2 курсу бакалаврату спеціальності 181 «Харчові технології» завершили навчальну практику

04.07.2024 | 22:13

Навчальна практика тривала з 3 по 30 червня 2024 р. під керівництвом д. с.-г. наук, професора Мирослава Бомби на базі кафедральної лабораторії «Харчових технологій та ресторанного обслуговування» та кращих закладів ресторанного господарства і харчової промисловості Львова. Мета практики – набуття фахових практичних компетентностей, поглиблення знань та вмінь, перевірка можливості самостійної практичної діяльності майбутнього фахівця в умовах конкретного виробництва.
Під час практики студенти детально ознайомились з виробничо-господарською діяльністю підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, основними техніко-економічними показниками, вивчили асортимент сировини, готових...

Читати »

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм

03.07.2024 | 16:32

Шановні колеги!
03 липня 2024 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм за спеціальностями:

14 – Середня освіта (за предметними спеціальностями)

15 – Професійна освіта (за спеціалізаціями)

16 – Спеціальна освіта

17 – Фізична культура і спорт

Ми будемо щиро вдячні Вам за поширення інформації щодо цього донабору експертів Національного агентства серед ваших колег, яких Ви бачите як гідних потенційних експертів!

Приймання заяв-анкет відбудеться до 17 липня 2024 року шляхом заповнення відповідної заявки в електронному вигляді (клацнути для переходу)

Google Forms: Sign-in
Access Google...

Читати »

Завершилась навчально-технологічна практика студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму

03.07.2024 | 16:06

Завершилась навчально-технологічна практика студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму. Проходження практики здійснювалось у різних базах практики готельного та ресторанного господарства, згідно з договорами: Емілі Резорт: Центральний готель; Палац Ярослава»; «Вараш»; «Сопрано – інн»; ГРК «Зустріч»; «Леополіс»; ГРК «Makis»; «Галицький замок»; ГР «Статус»; Холдинг емоції «Фест»; «Вікторія»; «Львівська веганська кухня»; «Парк Розваг»; LOFT7; ГРК «ДІАННА»; кав’ярня «Домініканес» ; City BUFFET тощо.
Керівники практики: доц. Філь М.І., доц. Кізима В.Л., ст. викл. Зінько Ю.В.; ас. Благодир С. Ф., ас. Бригілевич Г.М., ас. Ярмолович В.В.

Читати »