Новини

Захист кваліфікаційних робіт магістрами (ОПП “Глобальні зміни геоморфосистем і геозагрози” 103 Науки про Землю) другого (магістерського) рівня освіти

05.12.2024 | 10:09

3 грудня 2024 року під час роботи екзаменаційної комісії № 1 відбулись захисти магістерських робіт студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Глобальні зміни геоморфосистем і геозагрози”.
Магістри представили результати власних наукових досліджень, відповіли на питання членів екзаменаційної комісії, викладачів факультету.
Під час процедури захисту магістерських робіт студенти продемонстрували високий фаховий рівень.
Вітаємо студентів з успішним захистом магістерських робіт! Бажаємо успіху у майбутній професійній діяльності!

 

Читати »

Захист магістерських робіт ОПП 014.07 Середня освіта (географія)

04.12.2024 | 18:27

2 грудня 2024 р. розпочала роботу екзаменаційна комісія #2 (голова – проф. Мирослав Дністрянський) за участю викладачів географічного факультету та факультету педагогічної освіти. Відбувся захист магістерських робіт студентів ОПП 014.07 Середня освіта (географія).
Вітаємо студентів із успішним захистом першої кваліфікаційної роботи!
Бажаємо успіху у майбутніх нових наукових працях!

Читати »

“Турбота про ґрунти: стан, моніторинг, управління” – гасло цьогорічного Всесвітнього Дня ґрунту

04.12.2024 | 17:57

Кафедра ґрунтознавства і географії ґрунтів вітає всіх з Всесвітнім Днем ґрунту, який 5 грудня щорічно відзначає світова спільнота.
Необхідно зазначити, що це сприяє з одного боку кращій обізнаності людства про ґрунт(и) як унікальне природно-історичне утворення, водночас живе і неживе тіло природи, а з іншого – нагадує про те, що ґрунтовий покрив з високим потенціалом родючості це базис цивілізованого і високоякісного життя суспільства та здоров’я кожної нації.
Цьогорічне гасло “Турбота про ґрунти: стан, моніторинг, управління” в котрий раз звертає увагу світового співтовариства на...

Читати »

Майстер-клас з інноваційних технологій у кулінарії для здобувачів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»

04.12.2024 | 17:00

На кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій активно впроваджуються інноваційні методи навчання та освоюються унікальні технології приготування страв.
Студенти мають можливість отримувати необхідні знання та навички для успішної роботи у кулінарії та сфері гостинності, навчаються їх застосуванню на практиці.
27 листопада 2024 року у «Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування» кафедри відбувся майстер-клас на тему: “Приготування десертів з використанням технологій молекулярної кухні”.
Під керівництвом відомого майстра високої кухні, шеф-кухаря гастробару VIBE м. Трускавця, Сергія Щьокіна студенти приготували вишуканий десерт.
Варто зазначити, що молекулярна...

Читати »