Набуття фахових компетентностей з планування і виконання наукових досліджень під час виконання лабораторних робіт з використанням новітнього обладнання здобувачами 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології»
Невід’ємним підрозділом кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка є «Лабораторія харчових технологій та ресторанного обслуговування», де створено відповідні умови для формування професійних компетентностей майбутніх фахівців у сфері виробництва, реалізації харчової продукції та управління технологічними процесами.
Виконуючи лабораторні роботи з предметів професійного спрямування, окрім програмних завдань, студенти розробляють авторські кулінарні вироби, проводять експериментальні дослідження, використовуючи сучасне обладнання лабораторії, зокрема: Cу від, пароконвектомат тощо.
Результати експериментальних досліджень відображено у матеріалах вітчизняних та міжнародних конференцій.
Трофімук...
Читати »