Набуття фахових компетентностей з планування і виконання наукових досліджень під час виконання лабораторних робіт з використанням новітнього обладнання здобувачами 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології»

26.11.2023 | 21:58

Невід’ємним підрозділом кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка є «Лабораторія харчових технологій та ресторанного обслуговування», де створено відповідні умови для формування професійних компетентностей майбутніх фахівців у сфері виробництва, реалізації харчової продукції та управління технологічними процесами.
Виконуючи лабораторні роботи з предметів професійного спрямування, окрім програмних завдань, студенти розробляють авторські кулінарні вироби, проводять експериментальні дослідження, використовуючи сучасне обладнання лабораторії, зокрема: Cу від, пароконвектомат тощо.
Результати експериментальних досліджень відображено у матеріалах вітчизняних та міжнародних конференцій.

  • Трофімук А.І. (група ГРХ-41с) Насіння білково-олійних культур – концентроване джерело функціональних компонентів у технології м’ясних посічених напівфабрикатів. Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції: матеріали ХІІ Міжнар. наук.-тех. конф., НУХТ, м. Київ, 7 лист. 2023 р., (наук. кер. Маслійчук О.Б.);
  • Долішній Т.В. (група ГРХТ-31с) Розроблення м’ясних фаршів з використанням гарбузового насіння. Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції: матеріали ХІІ Міжнар. наук.-тех.конф., НУХТ, м. Київ, 7 лист. 2023 р., (наук. кер. Максимець О.Б.);
  • Петрик П.А. (група ГРХТ-31с) Розроблення оздоровчого безалкогольного напою на основі соку гарбуза. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, 10 лист. 2023 р. (наук. кер. Максимець О.Б.)

На фото студенти 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Газнай Олександр, Гордієнко Микола, Завалишина Анна, Ковальчук Денис, Ковальчук Ярина, Колішевська Вікторія, Лукомська Софія виконують лабораторну роботу на тему: «Технологія напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів з птиці».
Заняття проводить старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець Олександра Богданівна.