Практика-стажування студентів у Інтерактивному місті професій «Кідландія»

07.05.2024 | 22:32

На початку квітня було підписано договір про співробітництво між географічним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка і одним з найбільших анімаційних дитячих закладів Львова – Інтерактивним містом професій «Кідландія». У договорі передбачено проведення практичних занять, виробничих практик та стажувань студентів кафедри туризму на базі комплексу «Кідландія». У кінці квітня відбулись практичні заняття студентів ІІ курсу спеціальності «Туризм і рекреація» у місті професій «Кідландія». Студенти спробували себе у ролі стажистів при обслуговуванні дітей на різних об’єктах цього містечка: Банк, Пожежна частина, Поліція, Лікарня, Стоматологічна клініка, Митна служба, а також Школа Магії – пані Марія.
Студенти разом з операторами обслуговували дітей віком від 6 до 12 років. Багатьом з них ця анімаційна робота з дітьми сподобалась – двоє студентів влаштувались на постійну роботу, а дехто планує розпочати роботу в Кідландії з вересня місяця.
Такого типу практики та стажування дуже актуальні для нової спеціальності «Рекреація». Здобутий практичний досвід допоможе студентам освоїти різні форми рекреації, в тому числі анімацію, та знайти своє перше місце роботи.