Започатковано цикл гостьових лекцій для здобувачів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» та «Харчові технології»

24.11.2023 | 13:00

22 листопада 2023 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій спільно з готелем «Grand Hotel Lviv» проведено першу гостьову лекцію на тему: «Мистецтво продажу готельних послуг VIP-гостям» для здобувачів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» та «Харчові технології». Лекцію провів директор з продажу готелю Олексій Метельський та керівниця відділу роботи з персоналом Олена Кізілевич.

Під час лекції Олексій Метельський поділився досвідом роботи менеджера з продажу, необхідними компетенціями для менеджера і всього штату працівників у роботі з VIP-гостями, станом продажу послуг готелем в умовах сучасного стану.
Фешенебельний п’ятизірковий готель «Grand Hotel Lviv» – найстаріший з діючих готелів Львова, що орієнтується на сегмент заможних та вимогливих до сервісу гостей, поєднує у своїй діяльності професіоналізм менеджерів, персоналу та високий комфорт сервісу. У Львові та західному регіоні України готель відомий комплексом послуг, серед яких виділяються послуги казино та спа.

У наступних, щотижневих лекціях, які заплановані по середах о 11.00 в актовій залі кафедри (вул. Лесі Українки, 39) та у конференцзалі готелю (просп. Свободи, 13), можна буде дізнатись про особливості організації послуг бронювання, спа-послуг, роботу ресторану і барів, організацію інших підрозділів і послуг готелю та готельного бізнесу загалом.
Запрошуються усі бажаючі!
Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність генеральному менеджеру готелю «Grand Hotel Lviv» п. Катерині Козицькій, HR-менеджеру роботи з персоналом п. Олені Кізілевич та директору з продажу – п. Олексію Метельському за організацію гостьових лекцій, безцінний досвід для молодого покоління майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу.