Участь доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольги Маслійчук у гастрономічному фестивалі «Дари Карпат. Бренди України» у м. Ужгород
14 жовтня 2023 року відбувся гастрономічний фестиваль здорової їжі «Дари Карпат. Бренди України», організований ГО «Інститут доброї їжі» спільно з Ужгородським національним університетом та Ужгородським торговельно-економічним інститутом. Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій к.т.н. Маслійчук О.Б. активно долучилася до фестивалю.
Мета фестивалю – пропагування культури та культу доброї їжі, активізація туризму, популяризація брендів України, а також встановлення рекорду України – представлення на одній локації 311 страв рослинної їжі. Учасниками фестивалю були навчальні заклади, які готують фахівців з харчових технологій...