Вийшов друком навчальний посібник «Проектування та дизайн закладів готельно–ресторанного господарства»
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій вітає авторів – доц. Майкову С.В. доц. Вівчарук О.М., доц. Маслійчук О.Б. та доц. Подвірну Х.Є. з виходом необхідного для навчального процесу навчального посібника «Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства».
Посібник містить матеріали основ проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства відповідно до їх соціально-культурної, утилітарної та естетичної функцій; особливості розміщення об’єктів готельно-ресторанного господарства; плани благоустрою території закладів; визначення складу та площ приміщень об’єктів готельно-ресторанного господарства; обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі;...