Участь доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольги Маслійчук у гастрономічному фестивалі «Дари Карпат. Бренди України» у м. Ужгород

20.10.2023 | 12:40

14 жовтня 2023 року відбувся гастрономічний фестиваль здорової їжі «Дари Карпат. Бренди України», організований ГО «Інститут доброї їжі» спільно з Ужгородським національним університетом та Ужгородським торговельно-економічним інститутом. Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій к.т.н. Маслійчук О.Б. активно долучилася до фестивалю.
Мета фестивалю – пропагування культури та культу доброї їжі, активізація туризму, популяризація брендів України, а також встановлення рекорду України – представлення на одній локації 311 страв рослинної їжі. Учасниками фестивалю були навчальні заклади, які готують фахівців з харчових технологій – Ужгородський національний університет, Ужгородський торговельно-економічний інститут ДТЕУ, Тячівський професійний ліцей, Міжгірський професійний ліцей, Львівський торговельно-економічний університет, ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», ВСП Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу НУХТ, Ужгородське ВПУ торгівлі та технологій харчування, Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж, Тернопільське ВПУ технологій та дизайну, Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж, а також ФОПи – кафе-пекарня «Арагві», ТОВ «Фудком», ТОВ «Healthy Generation», виробник меду «Підгір’я Карпат», рестопаб «RETORTA». До підтримки фестивалю долучився бренд «Добра господарочка».
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку організаторам за проведення надзвичайно актуального фестивалю. Здорова їжа – це довголіття нації!