Команда викладачів та студентів кафедри туризму успішно завершила зимову школу Health Tour Winter School 2023

17.10.2023 | 12:53

Команда викладачів та студентів кафедри туризму під керівництвом доц. Орести Бордун та доц. Анни Грицишин успішно завершила зимову школу Health Tour Winter School 2023, яка відбувалася в Деггендорфському технічному інституті протягом 9-13 жовтня 2023 року у м. Пфарркірхен, Німеччина.

Зимова школа проходила у рамках проєкту DAAD «Оздоровчий туризм», який спрямований на транснаціоналізацію та зміцнення співпраці в оздоровчому туризмі серед партнерів ВНЗ із Німеччини, Чехії, Хорватії, Угорщини, Грузії та України. Цьогорічна зимова школа передбачала такі цілі навчання:

  • Основи дестинаційного менеджменту та розвитку – особливі виклики дестинацій оздоровчого туризму;
  • Важливість і значення оздоровчого туризму з особливим акцентом на вимоги молодого покоління зумерів;
  • Співпраця та спільні дослідження в міжнародних командах;
  • Оцінка наявних досліджень та проведення власних польових досліджень;
  • Самостійна розробка початкових пропозицій можливих рішень.

Слід зазначити, що спеціальними запрошеними гостями школи були Голова департаменту СПА та термальних курортів Нижньої Баварії Katrin Landes, СЕО готельної групи “Espana” Frank Halmos, Генеральний секретар Європейської СПА асоціації (ESPA) Csilla Mezosi та Голова СПА адміністрації м. Бад-Бірнбах Viktor Grӧll.

Усі учасники зимової школи надзвичайно тепло вітали українську команду, висловлювали свою підтримку та віру у те, що найближчим часом зможуть відвідати нашу мирну, вільну і незалежну Батьківщину! Разом до перемоги!