Новини

Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій до готелю міжнародної мережі Accor – «Ibis Styles Lviv Center»

11.11.2022 | 12:00

10 листопада 2022 р. студенти III та IV курсів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спільно з викладачами к.е.н., доц. Галиною Кушнірук та асист. Юлією Дорош відвідали готель «Ibis Styles Lviv Center».
«Ibis Styles Lviv Center» – це сучасний дизайнерський готель, розташований у центральній частині Львова. Готель знаходиться під управлінням Accor Hotels, французької компанії у сфері гостинності, яка володіє, управляє та надає франшизи готелям, курортам і закладам для відпочинку.
Під час екскурсії студенти оглянули номерний фонд, а також ознайомилися з принципами роботи...

Читати »

Професор кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Андрій Кирильчук – учасник науково-педагогічного стажування за міжнародною програмою “Society of Ambient Intelligence”

10.11.2022 | 20:07

Професор кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Андрій Кирильчук  – учасник науково-педагогічного стажування (дистанційно) за міжнародною програмою “Society of Ambient Intelligence”:

з 20 січня по 20 березня 2022 року (Module 3. Individual research project);
з 13 вересня по 21 жовтня 2022 року (Module 1. International scientific-research and educational activity as an integral part of functioning of new generation universities);
з 17 жовтня по 21 жовтня 2022 року (Module 2. Participation in the V International Scientific Congress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022).

Отримано е-сертифікат (ID 073-2022;...

Читати »

Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у роботі XІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»

10.11.2022 | 13:24

8 листопада 2022 р. студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.т.н., доц. Маслійчук О.Б. та ст. викл. Максимець О.Б. долучилися до онлайн-роботи ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», присвяченої 45-й річниці створення Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, що відбулася у Національному університеті харчових технологій.
Науковці кафедри відвідали пленарне засідання та роботу четвертої секції  «Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів з...

Читати »

“Лідерство в період змін”- онлайн-зустріч студентів кафедри туризму в межах предмету “Управління персоналом” із засновницею HR-агентства Red Berry

10.11.2022 | 12:22

Лідерство в період змін» – саме з даною темою відбулась 09 листопада 2022 року онлайн – зустріч студентів кафедри туризму в межах предмету “Управління персоналом” за ініціативи доцента Біланюк Ольги Петрівни з Ольгою Добровольською, засновницею HR-агентства Red Berry, бізнес-тренеркою, експерткою з навчання та розвитку працівників компаній, співзасновницею спільноти для HR та не тільки “HUB. HR Today”, керівницею регіонального представництва Всеукраїнської платформи Women in Business у м. Львів.
Зустріч відбулась у форматі виступу, обговорення та дискусій. На зустрічі розглянуто актуальні питання...

Читати »

«Мікрокваліфікація : мода, чи сучасний тренд розвитку неформальної освіти»

09.11.2022 | 12:43

8 листопада 2022 року доценти кафедри туризму Філь М. І., Біланюк О. П. взяли активну участь у дискусії, долучались в обговорення з експертами з різних актуальних питань. На онлайн – заході була присутня Т. Семигіна, членкиня Національного агентства кваліфікацій; д.т.н., проф. Ю. Рашкевич – експерт НАК, заступник міністра з вищої освіти МОН 2019 р. були розкриті питання:

Microcredentials vs Мікрокваліфікації: особливості тлумачення;
використання мікрокваліфікацій в освіті
застосування мікрокваліфікацій у професійному розвитку
потенціал мікрокваліфікацій у підготовці фахівців.

Читати »