Новини

Розклад занять для студентів 3, 4 курсів заочної форми навчання на 1 семестр 2022-2023 н.р.

07.12.2022 | 11:58

xlsx pdf 3 курс, ЛІЕТ
xlsx pdf 4 курс, ЛІЕТ
Система посилань на заняття
3 курс, ЛІЕТ
https://lnueduua.sharepoint.com/:x:/s/msteams_2499ff/EQu4PaBFDHVNhu7P1DmERIQBvPZGfUtHN83oyXOaubpQIQ?e=pPzgQ1
4 курс, ЛІЕТ
https://lnueduua.sharepoint.com/:x:/s/msteams_2499ff/Eb_ANIDZpPJCmkeGWwJAWdEB4nW13zMbJSKujD1KqPoGJA?e=kyK4NC

Читати »

Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» до готелю міжнародної мережі Accor Group – «Ibis Styles Lviv Center»

07.12.2022 | 11:52

5 грудня 2022 р. студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ГРГМ-11с, ГРГМ-12с) в рамках вивчення навчальних дисциплін «Актуальні проблеми у готельному і ресторанному бізнесі» та «Інвестування у готельному і ресторанному бізнесі» відвідали готель «Іbis Styles Lviv Center» з навчально-пізнавальною метою.
Навчально-пізнавальну екскурсію організовано к.е.н., доц. Удуд І.Р. та к.е.н., доц. Петлін І.В.
Front Office Manager готелю Андрій Заруба та адміністратор рецепції Марія Цимбала під час екскурсії показали номерний фонд...

Читати »

Захист курсових робіт студентами групи ГРН-41 (освітня програма 103 Науки про Землю (Географія))

06.12.2022 | 11:51

30 листопада 2022 року на кафедрі ґрунтознавства і географії ґрунтів відбувся захист курсових робіт студентів групи ГРН-41 освітньої програми 103 Науки про Землю (Географія).
Студенти представили результати своїх досліджень у галузі ґрунтознавства і оцінки земель різних регіонів України.
Викладачі кафедри висловили студентам побажання та зауваження, які допоможуть у майбутньому завершити наукове дослідження і підготувати бакалаврські роботи.

Читати »

Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітньо-професійної програми зі спеціальності 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти

04.12.2022 | 19:25

2 грудня 2022 року кафедрою готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка проведено розширене засідання робочої групи з аналізу освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».
У роботі прийняли участь:

Пандяк І.Г. – завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, доцент;
Майкова С.В. – гарант освітньо-професійної програми, кандидат технічних наук, доцент;
Маслійчук О.Б. – кандидат технічних наук, доцент кафедри;
Валовий А.А. – директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів «Західна шеф група», засновник...

Читати »

5 грудня – Всесвітній день ґрунту

02.12.2022 | 13:49

Шановні колеги!
Кафедра ґрунтознавства і географії ґрунтів Львівського національного університету імені Івана Франка вітає Вас із Всесвітнім днем ґрунту – 5 грудня.
Перемоги та процвітання Україні!
 Захистімо нашу країну, збережімо наші ґрунти! 
 

Читати »