Відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»
8 лютого 2024 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся захист звітів з виробничої практики магістрів денної форми навчання обидвох спеціальностей ОПП: «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».
Керівництво практикою здійснювали професор Ігор Ощипок, доценти Ігор Пандяк та Ірина Петлін.
Практика тривала з 12 січня по 8 лютого 2024 року.
Під час виробничої практики здобувачі вищої освіти удосконалити свій рівень загальної теоретичної і спеціальної практичної підготовки, закріпили знання загальнотеоретичних, загальноекономічних, професійно-орієнтованих і спеціальних...