Захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрантів ОПП «Готельно-ресторанна справа»
10 листопада 2023 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрантів ІІ курсу ОПП «Готельно-ресторанна справа». Керівництво практикою здійснювали доцентки Галина Кушнірук та Ольга Маслійчук. Практика тривала з 01 вересня по 09 листопада 2023 р.
Мета виробничої (переддипломної) практики – поглиблення, узагальнення та вдосконалення знань, вмінь і навичок для застосування у практичній діяльності готельно-ресторанного бізнесу, а також виконання індивідуальних завдань для написання кваліфікаційної роботи магістра.
Усі практиканти виконали поставлені завдання, оформили звіт, вчасно...