Відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»

19.02.2024 | 15:14

8 лютого 2024 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся захист звітів з виробничої практики магістрів денної форми навчання обидвох спеціальностей ОПП: «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».
Керівництво практикою здійснювали професор Ігор Ощипок, доценти Ігор Пандяк та Ірина Петлін.
Практика тривала з 12 січня по 8 лютого 2024 року.
Під час виробничої практики здобувачі вищої освіти удосконалити свій рівень загальної теоретичної і спеціальної практичної підготовки, закріпили знання загальнотеоретичних, загальноекономічних, професійно-орієнтованих і спеціальних дисциплін, які розкривають фах у готельно-ресторанному бізнесі та харчових технологіях.
Об’єктами практики були підприємства готельно-ресторанного бізнесу та харчової промисловості у м. Львові, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Вінницькій, Рівненській та Тернопільській областях. Зокрема, кафе «Джем на Гнатюка», ресторан готелю «Нобіліс», ресторан ТзОВ «Холдинг «ГРАНД ГОТЕЛЬ», ресторан готелю «BANKHOTEL», паб Grill Pub, ресторан «Aсторія», кондитерська-ресторан «Французькі канікули», ресторан-тераса «Спацер на даху», кавярня «Львівська копальня кави», паб «Університет крафтового пива ім. Св. Христофора», готель ТзОВ «Холдинг «ГРАНД ГОТЕЛЬ», кавярня «Кііт» (м. Львів), ресторан «Острів» (м. Вінниця), Радивилівський соко-оцтовий завод (Рівненська обл.), готель «Київська Русь» (смт. Східниця), ресторан готелю «CITI INN» (м. Винники), ресторан «Classic» (м. Буськ), ресторан «Цісар» (м. Тернопіль), парк-готель «Древній град» (Львівська обл.) та ін.
Здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань, економічного та інженерного мислення, глибокого комплексного розуміння проблем управління господарською діяльністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу та харчової промисловості в сучасних умовах.
Вітаємо магістрантів з успішним захистом звітів та сподіваємось, що компетентності, набуті під час проходження виробничої практики, стануть запорукою їхнього професійного та кар’єрного зростання.