Харчові технології

Галузь знань: 18 Виробництво та технології

Спеціальність: 181 Харчові технології

Програма візиту експертів під час проведення акредитаційної експертизи

Освітньо-професійна програма

Навчальні плани

Звіт за результатами опитування щодо якості ОПП 181 Харчові технології

Відомості про самооцінювання освітньої програми

Угоди про співпрацю

Матеріально-технічне забезпечення ОПП

Грамоти

Викладачів

Студентів

Заходи кафедри

Конкурси

Проєкти

 

Студентський гурток «Харчових технологій та ресторанного обслуговування»

Семінари

Вебінари

  • Участь науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти  другого (магістерського) рівня вищої освіти  ОПП «Харчові технології» у вебінарі на тему: «Вплив харчування на красу шкіри» https://geography.lnu.edu.ua/news/hrbt-vplyv-kharchuvannia-na-krasu-shkiry-2024

Гостьові лекції

 Майстер-класи

Практичні та лабораторні роботи

Репозитарій кваліфікаційних робіт

Зауваження та пропозиції щодо наповнення освітньо-професійної програми “Харчові технології” надсилати гаранту д.т.н., проф. Ощипку Ігорю Миколайовичу ihor.oshchypok@lnu.edu.ua

1-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
HR-менеджмент (англ. мова) (181 М) 16 16 1:1 Іспит
Інноваційні технічні та інформаційні системи у харчових технологіях (181 М) 32 16 2:1 Іспит
Інноваційні технології харчових продуктів (181 М) 32 16 2:1 Іспит
Іноземна мова. Науково-практичні комунікації (181 М) 16 16 1:1 Залік
Курсова робота (181 М) 0:0 Диф. залік
Молекулярні технології продукції ресторанного господарства (181 М) 32 16 2:1 Залік
Стандартизація та сертифікація у харчових технологіях (181 М) 16 16 1:1 Залік
Технологія конструювання харчової продукції (181М) 32 16 2:1 Залік

2-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Інноваційні ресторанні технології (181 М) 32 16 2:1 Іспит
Менеджмент у ресторанному та харчовому бізнесі (181 М) 16 16 1:1 Залік
Мистецтво сомельє (181 М) 16 16 1:1 Залік
Науково-дослідницький практикум (181 М) 16 16 1:1 Залік
Технологічна експертиза виробництва харчових продуктів (181 М) 32 16 2:1 Залік
Управління конкурентністю харчової продукції (181 М) 32 16 2:1 Залік
Крафтові технології (181 М) 32 32 2:2 Диф. залік

3-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Безвідходні та ресурсоощадні технології харчової прмисловості (181 М) 16 8 1:0,5 Залік
Виробнича (переддипломна) практика (181 М) 0:0 Диф. залік
Екотехнології в харчовій індустрії (181 М) 16 8 1:0,5 Залік
Кваліфікаційна (магістерська) робота (181 М) 0:0 Захист в ЕК
Маркетинг у ресторанному та харчовому бізнесі (181 М) 16 8 1:0,5 Залік
Сучасні концепції у готельному і ресторанному бізнесі (181 М) 16 8 1:0,5 Іспит
Управління виробничою безпекою та охороною здоров’я (181 М) 16 8 1:0,5 Залік