Харчові технології

Галузь знань: 18 Виробництво та технології

Спеціальність: 181 Харчові технології

Освітньо-професійна програма

[/collapsed-block]

1-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
HR-менеджмент (англ. мова) (181 М) 0:0 Немає
Інноваційні технічні та інформаційні системи у харчових технологіях (181 М) 0:0 Немає
Інноваційні технології харчових продуктів (181 М) 0:0 Немає
Іноземна мова. Науково-практичні комунікації (181 М) 0:0 Немає
Кваліметрія харчових виробництв (181 М) 0:0 Немає
Менеджмент у ресторанному та харчовому бізнесі (181 М) 0:0 Немає
Сервісологія (181 М) 0:0 Немає

2-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Інноваційні ресторанні технології (181 М) 32 16 2:1 Іспит
Інтелектуальна власність у сфері харчових технологій (181 М) 16 16 1:1 Залік
Науково-дослідницький практикум (181 М) 16 16 1:1 Залік
Технологічна експертиза виробництва харчових продуктів (181 М) 32 16 2:1 Іспит
Технологія конструювання харчової продукції (181М) 32 16 2:1 Залік
Управління конкурентністю харчової продукції (181 М) 32 16 2:1 Іспит
Сучасні технології харчового виробництва (241м) 16 16 1:1 Залік