Харчові технології

Галузь знань: G Інженерія, виробництво та будівництво

Спеціальність: G13 Харчові технології

Програма візиту експертів під час проведення акредитаційної експертизи

Освітньо-професійна програма

Навчальні плани

Звіт за результатами опитування щодо якості ОПП 181 Харчові технології

Відомості про самооцінювання освітньої програми

Угоди про співпрацю

Матеріально-технічне забезпечення ОПП

Грамоти

Викладачів

Студентів

Сертифікати

 Досягнення здобувачів

  • FH La Foundation, участь в англомовному семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», 2025

Заходи кафедри

Конкурси

Проєкти

 

Студентський гурток «Харчових технологій та ресторанного обслуговування»

Семінари

Вебінари

  • Участь науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти  другого (магістерського) рівня вищої освіти  ОПП «Харчові технології» у вебінарі на тему: «Вплив харчування на красу шкіри» https://geography.lnu.edu.ua/news/hrbt-vplyv-kharchuvannia-na-krasu-shkiry-2024

Гостьові лекції

 Майстер-класи

Практичні та лабораторні роботи

Зауваження та пропозиції щодо наповнення освітньо-професійної програми “Харчові технології” надсилати гаранту д.т.н., проф. Ощипку Ігорю Миколайовичу ihor.oshchypok@lnu.edu.ua

1-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
HR-менеджмент (англ. мова) (G13 М) 16 16 1:1 Іспит
Інноваційні ресторанні технології (G13 М) 32 16 2:1 Іспит
Інтелектуальна власність у сфері харчових технологій (G13) 16 16 1:1 Залік
Курсова робота (G13 М) 90 0:5,6 Диф. залік
Моніторинг систем якості та безпеки продукції підприємств харчової галузі (G13 М) 32 16 2:1 Іспит
Smart-продукти та сучасні технології у харчуванні (G13 M) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 1:Екотехнології в харчовій індустрії (181 М, G13 M) 32 16 2:1 Залік
Молекулярні технології продукції ресторанного господарства (G13 М) 32 16 2:1 Залік

2-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Інноваційні технології харчових продуктів (G13 М) 32 16 2:1 Іспит
Менеджмент у ресторанному та харчовому бізнесі (G13 М) 16 16 1:1 Залік
Науково-дослідницький практикум та комунікації у харчових технологіях (G13 М) 16 16 1:1 Залік
Технології переробки харчових сировинних відходів (G13 M) 16 16 1:1 Залік
Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення ( G13М) 32 2:0 Іспит
Дисципліна на вибір 1:Віртуально про глобальні катастрофи Землі (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 2:Діловий протокол в міжнародному туризмі (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 3:Екологічні аспекти використання відновних енергоресурсів (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Дисципліна на вибір 4:Концепція здорового життя в індустрії гостинності (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Сучасна урбаністика: кращі практики розвитку міст (ДВВС) 16 16 1:1 Залік
Крафтові технології (G13 М) 32 32 2:2 Іспит

3-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Виробнича (переддипломна) практика (181 М) 180 0:11,3 Диф. залік
Кваліметрія харчових виробництв (181 М) 16 8 1:0,5 Іспит
Кваліфікаційна (магістерська) робота (181 М) 0:0 Захист в ЕК
Сучасні концепції у готельному і ресторанному бізнесі (181 М) 16 8 1:0,5 Іспит
Управління виробничою безпекою та охороною здоров’я (181 М) 16 8 1:0,5 Залік
Дисципліна на вибір 1:Безвідходні та ресурсоощадні технології харчової прмисловості (181 М) 16 8 1:0,5 Залік
Дисципліна на вибір 2:Бізнес-планування стартапів в ресторанному та харчовому бізнесі (181 М) 16 8 1:0,5 Залік
Екотехнології в харчовій індустрії (181 М, G13 M) 16 8 1:0,5 Залік