Харчові технології
Галузь знань: 18 Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма
Навчальні плани
[/collapsed-block]
Угоди про співпрацю
1-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
HR-менеджмент (англ. мова) (181 М) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Інноваційні технічні та інформаційні системи у харчових технологіях (181 М) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Інноваційні технології харчових продуктів (181 М) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Іноземна мова. Науково-практичні комунікації (181 М) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Кваліметрія харчових виробництв (181 М) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Менеджмент у ресторанному та харчовому бізнесі (181 М) | – | – | – | 0:0 | Немає |
Сервісологія (181 М) | – | – | – | 0:0 | Немає |
2-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Інноваційні ресторанні технології (181 М) | 32 | 16 | – | 2:1 | Іспит |
Інтелектуальна власність у сфері харчових технологій (181 М) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Науково-дослідницький практикум (181 М) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Технологічна експертиза виробництва харчових продуктів (181 М) | 32 | – | 16 | 2:1 | Іспит |
Технологія конструювання харчової продукції (181М) | 32 | 16 | – | 2:1 | Залік |
Управління конкурентністю харчової продукції (181 М) | 32 | – | 16 | 2:1 | Іспит |
Сучасні технології харчового виробництва (241м) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |