Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у віртуальній екскурсії гастрономічними локаціями Відня
17 лютого 2022 р. студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Галина Кушнірук, доц. Михайло Рутинський та ас. Юлія Дорош відвідали відкриту гостьову лекцію на тему «Гастротуристичні локації Відня», яку провела доцентка Віденського університету Оксана Гаврилів, засновниця кулінарного блогу «Кухня Бабці Австрії».
Під час лекції презентовано й обговорено актуальні питання розвитку гастрономічного туризму, зокрема:
взаємозв’язки між мовою, діалектами, кулінарією та туризмом;
тренди розвитку гастрономічного туризму;
гастрономічні локації: ресторації «Байсль», Віденська кав’ярня, винні корчми «Гойріґер», ковбасні кіоски, цукерні Відня тощо;
традиційні австрійські...