Студенти та науковці кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика»

20.05.2022 | 13:07

фото конференції

19 травня 2022 р. у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика».
На пленарному засіданні було заслухано ряд актуальних виступів щодо впровадження інновацій та сучасних трендів у готельно-ресторанному бізнесі в умовах воєнного стану.
Студент ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Шоп’як Олег під керівництвом к. е. н., доц. Петлін І. В. підготував публікацію на тему «Проблеми впровадження інноваційних технологій в готельному бізнесі в сучасних умовах».
Студентка ІV курсу спеціальності «Харчові технології» Красько Дарина під керівництвом к. т. н.,доц. Маслійчук О. Б. підготувала публікацію на тему «Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному бізнесі».
Студент ІV курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Ляшовський Михайло під керівництвом к. т. н., доц. Маслійчук О. Б. підготував публікацію на тему «Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень».
Висловлюємо вдячність організаторам конференції, завідувачу кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорці Марії Зіновіївні Пасці за можливість взяти участь у роботі конференції та очікуємо подальших наукових зустрічей!