Новини

24 травня 2022 року відкриту лекцію проводитиме к.г.н., доц. кафедри фізичної географії Яворський Б.І.

23.05.2022 | 22:46

У вівторок 24 травня 2022 року о 10:10 год відбудеться відкрита лекція к.г.н., доцента кафедри фізичної географії Яворського Богдана Ігоровича на тему  “Еволюція ландшафтів у неогеновому періоді”.
Заняття у дистанційному форматі на платформі Microsoft Teams за покликанням:
https://teams.microsoft.com/l/team/19%3aSOIKB0CsWd9R2N7o4d3YUrm_sKRcBVDnJ_lxL4gvkMs1%40thread.tacv2/conversations?groupId=ec32194b-3b0a-43d1-8ed3-8408c1bd683e&tenantId=70a28522-969b-451f-bdb2-abfea3aaa5bf

Читати »

Випускниця кафедри туризму – постійна активна учасниця престижного музичного марафону Save Ukraine

23.05.2022 | 16:44

Українська пісня – то наш оберіг, бо саме через неї найбільш інформативно можна донести місію нації. Саме піснею можна багато розповісти про своє і бути почутим мільйонами людей, що підтримують прагнення і надалі плекати ідеали добра та свободи.
Марта Петрівна Мальська, випускниця кафедри туризму географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка, є одним з амбасадорів української пісні у світі. Марта є постійним активним учасником престижного музичного марафону Save Ukraine, метою якого є збір коштів для подолання критичних гуманітарних проблем, спричинених військовим...

Читати »

24 травня 2022 року відбудеться відкрита лекція к.б.н., доц. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Шаха А.Є. з курсу «Мікробіологія»

23.05.2022 | 14:06

У вівторок 24 травня 2022 року о 10:10 год відбудеться відкрита лекція к.б.н, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Шаха Андрія Євгеновича на тему «Мікробіологія рибної продукції» з курсу «Мікробіологія» для студентів ІІ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», групи ГРГЛ-21с.
Заняття у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням:
https://us04web.zoom.us/j/72345868523?pwd=YGMF0a5ACXzS2S4iF5chalFFsWNx7G.1
Meeting ID: 723 4586 8523
Passcode: FP3XGS

Читати »

Міжнародна співпраця науковців кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Рутинського М.Й. і доц. Кушнірук Г.В. шляхом публікації колективної монографії у закордонному видавництві IGI Global (США)

23.05.2022 | 13:55

20 травня 2022 р. у престижному закордонному видавництві IGI Global (США) вийшла друком колективна монографія «Challenges and Opportunities for Transportation Services in the Post-COVID-19 Era» за участі науковців кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Рутинського М.Й. і доц. Кушнірук Г.В:
Rutynskyi M., Kushniruk H. (2022). European low-cost airlines in Ukraine: features of entry and consolidation in the national market. In Catenazzo G. (Ed). Challenges and Opportunities for Transportation Services in the Post-COVID-19 Era. Hershey, USA: IGI Global. Р. 104-139. DOI: 10.4018/978-1-7998-8840-6.ch006. URL: https://www.igi-global.com/chapter/european-low-cost-airlines-in-ukraine/303410.
Монографія, за загальною редакцією проф. Giuseppe Catenazzo (Франція), складається з 11 розділів, присвячених перспективам розвитку транспортної індустрії різних регіонів світу із залученням міждисциплінарних методичних підходів економічних та географічних досліджень.
Шостий розділ «European low-cost airlines in Ukraine: features of entry and...

Читати »

Вийшов друком збірник матеріалів інтернет-конференції студентів і аспірантів “Горизонти ґрунтознавства”

23.05.2022 | 09:36

Збірник матеріалів наукової конференції студентів і аспірантів «Горизонти ґрунтознавства» (м. Львів, 17 травня 2022 року). Вип. 2. –Львів. 2021. – 125 с.
Збірник містить матеріали доповідей наукової конференції студентів і аспірантів «Горизонти ґрунтознавства», які охоплюють різні аспекти ґенези, географії та екології ґрунтів, проблем їхнього збалансованого використання й охорони, сучасного стану землекористування, ґрунтових і земельних ресурсів, їхньої оцінки.
Тексти публікуються в авторській редакції. За науковий зміст і якість поданих матеріалів відповідають автори, а також (для студентів і аспірантів) наукові керівники.

Читати »