24 травня 2022 року відбудеться відкрита лекція к.б.н., доц. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Шаха А.Є. з курсу «Мікробіологія»

23.05.2022 | 14:06

У вівторок 24 травня 2022 року о 10:10 год відбудеться відкрита лекція к.б.н, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Шаха Андрія Євгеновича на тему «Мікробіологія рибної продукції» з курсу «Мікробіологія» для студентів ІІ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», групи ГРГЛ-21с.

Заняття у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/72345868523?pwd=YGMF0a5ACXzS2S4iF5chalFFsWNx7G.1

Meeting ID: 723 4586 8523

Passcode: FP3XGS