Випускниця кафедри туризму – постійна активна учасниця престижного музичного марафону Save Ukraine

23.05.2022 | 16:44

фото -М. Мальська- Save UkraineУкраїнська пісня – то наш оберіг, бо саме через неї найбільш інформативно можна донести місію нації. Саме піснею можна багато розповісти про своє і бути почутим мільйонами людей, що підтримують прагнення і надалі плекати ідеали добра та свободи.
Марта Петрівна Мальська, випускниця кафедри туризму географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка, є одним з амбасадорів української пісні у світі. Марта є постійним активним учасником престижного музичного марафону Save Ukraine, метою якого є збір коштів для подолання критичних гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням ворожої армії рф на територію України. Марта як справжній митець мовою пісні говорить значно більше, ніж можна задокументувати на сотнях сторінок. Її голос вражає слухача і спонукає до роздумів над сутністю подій, що огортають нас всіх останні 3 місяці війни.
І ще, Марта, виступаючи перед іноземцями доносить до них, що місія нашого співочого народу – свобода, гідність і честь.
Саме піснею можна багато розповісти про своє і бути почутим мільйонами людей, що підтримують прагнення і надалі плекати ідеали добра та свободи.

Дякуємо Марті за її талант, яким вона так щедро ділиться. Пишаємося тим, що наша випускниця продовжує співати заради того, щоб співоча скриня України була заповнена справжніми професіоналами, які гордо несуть українську музичну культуру з такою ж гідністю з якою кожен з нас боронить і плекає нашу Країну!!!