Новини

“Лідерство в період змін”- онлайн-зустріч студентів кафедри туризму в межах предмету “Управління персоналом” із засновницею HR-агентства Red Berry

10.11.2022 | 12:22

Лідерство в період змін» – саме з даною темою відбулась 09 листопада 2022 року онлайн – зустріч студентів кафедри туризму в межах предмету “Управління персоналом” за ініціативи доцента Біланюк Ольги Петрівни з Ольгою Добровольською, засновницею HR-агентства Red Berry, бізнес-тренеркою, експерткою з навчання та розвитку працівників компаній, співзасновницею спільноти для HR та не тільки “HUB. HR Today”, керівницею регіонального представництва Всеукраїнської платформи Women in Business у м. Львів.
Зустріч відбулась у форматі виступу, обговорення та дискусій. На зустрічі розглянуто актуальні питання...

Читати »

«Мікрокваліфікація : мода, чи сучасний тренд розвитку неформальної освіти»

09.11.2022 | 12:43

8 листопада 2022 року доценти кафедри туризму Філь М. І., Біланюк О. П. взяли активну участь у дискусії, долучались в обговорення з експертами з різних актуальних питань. На онлайн – заході була присутня Т. Семигіна, членкиня Національного агентства кваліфікацій; д.т.н., проф. Ю. Рашкевич – експерт НАК, заступник міністра з вищої освіти МОН 2019 р. були розкриті питання:

Microcredentials vs Мікрокваліфікації: особливості тлумачення;
використання мікрокваліфікацій в освіті
застосування мікрокваліфікацій у професійному розвитку
потенціал мікрокваліфікацій у підготовці фахівців.

Читати »

Опитування учасників та друзів громадянської організації «Українська спілка молодих географів» (ГО “УСМГ”) щодо якості навчання у межах обраних освітньо-професійних програм

09.11.2022 | 10:43

Прийняття стандартів вищої освіти за спеціальностями: «Географія», «Науки про Землю», «Туризм» тощо, стали основою формування освітньо-професійних програм (ОПП) в контексті реформи освітньої галузі в Україні.
Географічні факультети або спеціалізовані кафедри в останні роки утвердили широкий перелік ОПП із більш конкретними компетентностями, які мають підготувати здобувача освіти у межах спеціальності як до реального професійного життя, так і до побутового.
Вже значна кількість ОПП або утвердилась, або пройшла ліцензування і, як результат, випустила перших фахівців, тому об’єктивно зростає потреба в аналізі їх...

Читати »

Лабораторні заняття для студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на базі Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування географічного факультету

08.11.2022 | 14:02

В рамках вивчення навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студенти спеціальності 181 «Харчові технології» опановують практичні навички на лабораторних заняттях, які проходять в Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування.
Лабораторне заняття  на тему «Технології страв і кулінарних виробів з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини (гідробіонтів)» проводить старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець О.Б.
На лабораторних заняттях здобувачі вищої освіти мають можливість не тільки готували страви, але й проводити дослідну роботу щодо фізико-хімічних процесів, які відбуваються з продуктами під...

Читати »