Лабораторні заняття для студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на базі Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування географічного факультету

08.11.2022 | 14:02

В рамках вивчення навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студенти спеціальності 181 «Харчові технології» опановують практичні навички на лабораторних заняттях, які проходять в Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування.

Лабораторне заняття  на тему «Технології страв і кулінарних виробів з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини (гідробіонтів)» проводить старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець О.Б.

На лабораторних заняттях здобувачі вищої освіти мають можливість не тільки готували страви, але й проводити дослідну роботу щодо фізико-хімічних процесів, які відбуваються з продуктами під час різних видів їх механічного і теплового обробляння.

Лабораторія харчових технологій та ресторанного обслуговування дозволяє надавати студентам практичні та актуальні знання, вдосконалювати вміння та навики у відповідності до вимог сучасного інноваційного ринку НоReCa.