“Прогресивне викладання: складові системи якості вищої освіти” – курс підвищення кваліфікації, який успішно завершили викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
З 15 березня по 19 квітня 2023 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.і.н., доц. Ольга Цимбала, к.е.н., ст. викл. Оксана Паук та асист. Юлія Дорош пройшли курс підвищення кваліфікації від ГО «Прогресильні» – «Прогресивне викладання: складові системи якості вищої освіти».
Авторитетні спікери (науково-педагогічні працівники ЗВО України, експерти освітнього середовища, стейкголдери) провели лекції, воркшопи, дискусії, тренінги на такі теми:
Питання академічної доброчесності та чому це важливо в розрізі розвитку країни?
Як спроектувати якісну освітню програму
Інституційне забезпечення якості освітнього процесу:...