Новини

Відбулася зустріч працівників та студентів кафедри туризму зі стейкхолдером Максимом Комаровим

15.02.2023 | 14:51

14 лютого 2022 року відбулася зустріч працівників та студентів кафедри туризму спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» зі стейкхолдером, директором готельної мережі ТзОВ «Стаффорент» (Болгарія) Максимом Комаровим.
Приводом для зустрічі стало обговорення щодо проходження практики у мережі готелів «Стафоррент» студентів кафедри, котрі навчаються на освітніх програмах «Туристична діяльність», «Міжнародний туризм», «Готельно-ресторанна справа».
Варто зазначити, що підписання угоди щодо проходження практики студентами кафедри в Болгарії відбулося повторно. Кафедра туризму вже має успішний досвід співпраці з мережею готелів «Стаффорент».
У ході...

Читати »

Зустріч робочої групи ОПП “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня зі стейкхолдерами щодо обговорення і оновлення освітньої програми

15.02.2023 | 11:40

Кафедрою готельно-ресторанної справи та харчових технологій 14 лютого 2023 року організована зустріч робочої групи ОПП “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня зі стейкхолдерами щодо обговорення і оновлення освітньої програми.
В обговоренні взяли участь –
від робочої групи
гарант програми, доц. Майкова С.В., завідувач кафедри, доц. Пандяк І.Г., проф. Бомба М.Я., доц. Вівчарук О.М., доц. Маслійчук О.Б.;
від стейкхолдерів:
Валовий А.А. – директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів ГО “Західна шеф група”, засновник та член правління ГС “Український кулінарний союз”, засновник гастрономічного...

Читати »

Зустріч стейкхолдерів ОПП «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти

14.02.2023 | 20:12

14 лютого 2023 р. відбулася чергова зустріч стейкхолдерів ОПП «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Метою зустрічі було обговорення основних компонентних складових освітньо-професійної програми і навчального плану, їх оновлення, вдосконалення та напрями успішної реалізації.
У Zoom-зустрічі взяли участь члени робочої групи, стейкхолдери, магістранти ОПП «Готельно-ресторанна справа»:

Галина Кушнірук – гарант освітньої програми, к.е.н., доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Ігор Пандяк – к.г.н., доцент, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Мирослав Бомба – д.с.-г.н., професор кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Світлана...

Читати »

Науковці кафедри туризму взяли участь у проведенні круглого столу “Цифрова трансформація наукової діяльності у закладах вищої освіти в умовах інтеграції”

14.02.2023 | 20:06

31 січня 2023 р. доценти кафедри туризму Філь М. І., Біланюк О.П., Мункачій І.З. взяли активну участь у проведенні круглого столу “Цифрова трансформація наукової діяльності у закладах вищої освіти в умовах інтеграції”, організаторами якого є Офісом підтримки вченого.
Метою заходу було обговорення досвіду застосування у закладах вищої освіти цифрових сервісів та е-інфраструктур, розгляд особливостей застосування інструментів відкритої науки, особливості цифровізації наукової діяльності та обмін досвідом. Круглий стіл тривав понад 3 години та складався з 3 сесій:
Сесія 1. Цифровізація науки: від макрорівня...

Читати »

Представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій відвідали гостьову лекцію на тему: “Сучасні аспекти виготовлення оригінальної італійської піци”

14.02.2023 | 12:01

13 лютого 2023 р. представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.т.н. Маслійчук О.Б. та ст. викладач Максимець О.Б. відвідали гостьову онлайн-лекцію, на запрошення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Національного університету харчових технологій.
Тема лекції: “Сучасні аспекти виготовлення оригінальної італійської піци” від спікера – технолога ресторацій Mamamia – Олександра Сабірова.
Лекція була надзвичайно цікавою та пізнавальною. Слухачі ознайомилися із різними видами піци, такими як: неаполітанська, римська, сицилійська, піцетта, пінца, pizza al...

Читати »