“Прогресивне викладання: складові системи якості вищої освіти” – курс підвищення кваліфікації, який успішно завершили викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

02.05.2023 | 09:47

З 15 березня по 19 квітня 2023 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.і.н., доц. Ольга Цимбала, к.е.н., ст. викл. Оксана Паук та асист. Юлія Дорош пройшли курс підвищення кваліфікації від ГО «Прогресильні» – «Прогресивне викладання: складові системи якості вищої освіти».
Авторитетні спікери (науково-педагогічні працівники ЗВО України, експерти освітнього середовища, стейкголдери) провели лекції, воркшопи, дискусії, тренінги на такі теми:

  • Питання академічної доброчесності та чому це важливо в розрізі розвитку країни?
  • Як спроектувати якісну освітню програму
  • Інституційне забезпечення якості освітнього процесу: становлення та розвиток
  • Зміст освітньої програми: вимоги ринку праці та актуалізація
  • Безбар’єрність та умови для інклюзивного навчання
  • Синергія неформальної та академічної освіти: інструменти та best practices
  • Чому успішний освітній процес повинен бути публічним?
  • Наука, як невід’ємна складова підготовки сучасного спеціаліста
  • Lifelong learning для викладача: вимога зверху чи необхідність сучасності? Методи якісного навчання: лайфгаки від Прогресильних

За результатами проходження програми підвищення кваліфікації отримано сертифікат підвищення кваліфікації обсягом 1 кредит ЄКТС (30 годин).
Висловлюємо щиру вдячність організаторам курсу ГО «Прогресильні» за корисну і цінну інформацію, професійні і якісні доповіді, а також за підтримку, натхнення і мотивацію розвивати освіту в Україні!