“Прогресивне викладання: складові системи якості вищої освіти” – курс підвищення кваліфікації, який успішно завершили викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
З 15 березня по 19 квітня 2023 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.і.н., доц. Ольга Цимбала, к.е.н., ст. викл. Оксана Паук та асист. Юлія Дорош пройшли курс підвищення кваліфікації від ГО «Прогресильні» – «Прогресивне викладання: складові системи якості вищої освіти».
Авторитетні спікери (науково-педагогічні працівники ЗВО України, експерти освітнього середовища, стейкголдери) провели лекції, воркшопи, дискусії, тренінги на такі теми:
- Питання академічної доброчесності та чому це важливо в розрізі розвитку країни?
- Як спроектувати якісну освітню програму
- Інституційне забезпечення якості освітнього процесу: становлення та розвиток
- Зміст освітньої програми: вимоги ринку праці та актуалізація
- Безбар’єрність та умови для інклюзивного навчання
- Синергія неформальної та академічної освіти: інструменти та best practices
- Чому успішний освітній процес повинен бути публічним?
- Наука, як невід’ємна складова підготовки сучасного спеціаліста
- Lifelong learning для викладача: вимога зверху чи необхідність сучасності? Методи якісного навчання: лайфгаки від Прогресильних
За результатами проходження програми підвищення кваліфікації отримано сертифікат підвищення кваліфікації обсягом 1 кредит ЄКТС (30 годин).
Висловлюємо щиру вдячність організаторам курсу ГО «Прогресильні» за корисну і цінну інформацію, професійні і якісні доповіді, а також за підтримку, натхнення і мотивацію розвивати освіту в Україні!