Новини

Презентація програми міжнародного стажування «Тера Тур Сервіз» (м.Софія, Болгарія)

26.05.2023 | 18:38

23 травня 2023 р. колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка – завідувач кафедри, к.г.н., доцент Пандяк І.Г. та к.т.н., доцент кафедри Маслійчук О.Б. приєдналися до онлайн-зустрічі презентації компанії «Тера Тур Сервіз» (м.Софія, Болгарія). Спікер: директор з підбору кадрів – Даніела Христова.
У цій зустрічі взяли участь представники інших закладів вищої освіти, а саме: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького та Полтавський університет економіки та торгівлі.
У програмі представлено умови...

Читати »

Зав. кафедри туризму проф. Марта Мальська взяла участь у роботі Круглого столу “Розвиток туризму і рекреації в Україні в умовах сьогодення: тенденції та перспективи”

26.05.2023 | 15:21

Завідувачка кафедри туризму проф. Марта Мальська 26 травня 2023 року  взяла участь у роботі Круглого столу з міжнародною участю “Розвиток туризму і рекреації в Україні в умовах сьогодення: тенденції та перспективи”, організатор – Львівський національний університет природокористування. Захід був присвячений Дню науки.
Проф. Мальська Марта Пилипівна виступила з доповіддю про розвиток туризму і рекреації в Україні.
Особливо цікавими були дебати щодо перспектив рекреаційної справи на кафедрах туризму.

Читати »

Участь викладачів та студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у III Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика»

26.05.2023 | 12:43

18 травня 2023 р. відбулася III Всеукраїнська науково-практична конференція, молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика» у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.
Студентка I курсу Софія Лукомська спеціальності 181 «Харчові технології» під керівництвом к.т.н., доцентки Маслійчук О. Б. підготували наукову публікацію на тему: «Новий смак у мусових десертах «лаванда – чорна смородина»».
Автори розробили впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Читати »

У рамках проведення міжнародної науково-практичної конференції “Географічна освіта і наука: виклики і поступ” відбулось засідання секції “Геоморфології і палеогеографії”

26.05.2023 | 12:24

У рамках проведення міжнародної науково-практичної конференції “Географічна освіта і наука: виклики і поступ, присвяченої 140-річчю географії у Львівському університеті (18–20 травня 2023 р.)”, відбулось засідання секції “Геоморфології і палеогеографії”.
У роботі секції взяли участь науково-педагогічні працівники Львівського національного університету імені Івана Франка, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Інституту географії НАН України, Університету Яна Кохановського в Кєльцах (м. Кельце, РП) та інших організацій і установ.
У роботі секції активну участь взяли магістри, які навчаються...

Читати »

Робота секції «Готельно-ресторанна справа та харчові технології» під час міжнародної науково-практичної конференції «Географічна освіта і наука: виклики і поступ»

26.05.2023 | 11:57

18-21 травня 2023 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ».
Впродовж Урочистої академії з нагоди відкриття конференції почесними грамотами та відзнаками були нагороджені:

Доцентка Галина Кушнірук (грамота Департаменту освіти і науки ЛОДА)
Асистентка Юлія Дорош (грамота Департаменту освіти і науки ЛОДА)
Ст. викладачка Олександра Максимець (подяка Ректора ЛНУ імені Івана Франка)
Доцентка Ольга Маслійчук (грамота ППОП ЛНУ імені Івана Франка)

Надалі учасники конференції продовжили роботу у секції «Готельно-ресторанна справа та харчові технології», в якій...

Читати »