Робота секції «Готельно-ресторанна справа та харчові технології» під час міжнародної науково-практичної конференції «Географічна освіта і наука: виклики і поступ»

26.05.2023 | 11:57

18-21 травня 2023 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ».
Впродовж Урочистої академії з нагоди відкриття конференції почесними грамотами та відзнаками були нагороджені:

  • Доцентка Галина Кушнірук (грамота Департаменту освіти і науки ЛОДА)
  • Асистентка Юлія Дорош (грамота Департаменту освіти і науки ЛОДА)
  • Ст. викладачка Олександра Максимець (подяка Ректора ЛНУ імені Івана Франка)
  • Доцентка Ольга Маслійчук (грамота ППОП ЛНУ імені Івана Франка)

Надалі учасники конференції продовжили роботу у секції «Готельно-ресторанна справа та харчові технології», в якій було представлено 10 доповідей з актуальних питань розвитку індустрії гостинності та інноваційних тенденцій у галузі харчових технологій.
Зокрема, науковці обговорили сучасні тренди в готельно-ресторанній індустрії у контексті розвитку капсульних готелів (доц. Галина Кушнірук, доц. Ігор Пандяк); нові напрями удосконалення технології та розширення асортименту хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини (проф. Мирослав Бомба, доц. Лариса Федина, ст. Ірина Панькевич); окремі аспекти діяльності підприємств готельного бізнесу в умовах війни (доц. Іванна Удуд, ст. Святослав Лабутін) та інші.
Значне зацікавлення та жваве обговорення отримала доповідь від колег з Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького – авторства Володимири Наговської, Ольги Михайлицької, Наталії Сливки та Оксани Білик. Вчені презентували експериментальні результати дослідження ефективності застосування спельти у технології кисломолочних напоїв.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру вдячність організаційному комітету конференції та доповідачам за участь і змістовні доповіді. Впевнені, що з таким потужним потенціалом зможемо творити та розвивати науку задля розвитку нашої України та Львівського Університету!