Презентація програми міжнародного стажування «Тера Тур Сервіз» (м.Софія, Болгарія)

26.05.2023 | 18:38

23 травня 2023 р. колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка – завідувач кафедри, к.г.н., доцент Пандяк І.Г. та к.т.н., доцент кафедри Маслійчук О.Б. приєдналися до онлайн-зустрічі презентації компанії «Тера Тур Сервіз» (м.Софія, Болгарія). Спікер: директор з підбору кадрів – Даніела Христова.
У цій зустрічі взяли участь представники інших закладів вищої освіти, а саме: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького та Полтавський університет економіки та торгівлі.
У програмі представлено умови стажування у відпочинкових комплексах, таких як: Dreams ®, Resorts&Spas, Сонячний берег 4**** та Secrets ®, Resorts&Spas, Сонячний берег 5*****
Програма міжнародного стажування «Болгарія – 2023» пропонує:
– проживання
– триразове харчування
– проїзд в обидві сторони (Україна – Болгарія – Україна)
– 6 робочих днів на тиждень, 1 вихідний
– позмінна робота
– робочий контракт на 90 днів
– офіційний дозвіл на роботу із видачею трудової книжки
– вільний час для подорожей, розваг та відпочинку

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій зацікавлена міжнародною співпрацею та можливостями міжнародного стажування колективу кафедри та студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».